Boşanma aşaması

Bunlari yasamayi siz secmissiniz. İlla bu duruma gelmeyi beklemeniz gerekmiyordu. Cocuk yokken kotu davranan adam cocuk olunca prenses gibi davranmaya baslamayacakti neticede.

İnsan napiyorsa kendine yapiyor ama yazik cocuk olsaydi "cocuk icin" diyip bosanmazdiniz. Cocukta bunlari gorerek buyurdu.

Çok ağır şeyler yaşamışsınız öncelikle kaybınız için çok üzgünüm. Kırgın olmanız üzgün olmanız çok normal. Büyük ihtimalle de boşanma sürecinizde travmalı olacak anlattığınız kadarıyla eşiniz o karakterde. Ama sonunda hepsi geçecek. Size saygısı olmayan bir adamla (aslında kendisine saygısı da yok) ömür geçmez zaten. Bir süre kendinizi bi dinleyin gerekirse ağlayın ama sonunda toparlanacaksınız. Bu iş bittikten sonra inanın iyi ki kurtuldum diyeceksiniz

Neden böyle bir adamdan çocuk diye direttiniz. Olmamasinda da bir hayır var bence. Boşanmak cok doğru bi karar olmuş. Çocuk düzeltir diye dudunduyseniz cok yanilmissiniz. Kendinizi bu kadar yıpratmayin size hiç bir desteği yokmuş yaninizda sizi aldatacak kadar da yüzsüz sevinin böyle bir adamdan kurtuldugunuza

Yaşadıkların çok ağırmış evet bebeğinin olmasını bu adama rağmen çok istemişsin ama her şeyde bir hayır vardır öyle bir adamı baba yapmak onun sana yaşattıklarına rağmen hediye vermek oluyor.

İyiki bebeğini kaybetmişsin şimdi artık toparlanma zamanı belli bir zaman sonra neden daha önce ayrılmamışım diyeceksin...

Ya Allah aşkına bu adamın sizi ilk kovduğunda bitirmeniz gerekken ne kadar bebek meraklısıymışsınız. Evlilik ve çocuk olmayınca olmuyor işte keşke bunu herkes kabul etse. İlla hamile kalmışsınız. Herkes eş ve anne olacak diye bir şey yok. Maalesef bazı insanlar olamıyor ve olmak zorunda değil. Nedir bu inat? Ne oldu hamile kaldınız el üstünde mi tutuldunuz yine aynı bi adam. Bebek için geçmiş olsun fakat hala evli kalırsanız yazıklar olsun ne diyim

Bunlar gerçek mi? Gerçekse eğer profesyonel bir yardım mutlaka alın, burada duyduklarınız iyice kafanızı karıştırmasın. Böyle bir adama yıllarca tahammül etmek, ondan çocuk istemek , 7 kere denemek, hepsi zaman ve duygu kaybı . Allah vermiyorsa bir hayır vardır gerçekten..

Kesinlikle olmamasında bir hayır varmış neden ısrar ettiniz ki böyle bi adamdan illa da çocuk yapmaya. Allah yardımcınız olsun böyle bi adamdan bışanmak bile zor. Ki o çocuk doğarsa daha büyük sıkıntılar yaşatır size neticede babası olacak. Ömür boyu görmek zorunda olacaksınız. Rabbim hayırlısını versin

Yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama benim aklım almıyor bazı şeyleri. Mesela son iki yıldır psikolojik şiddet başladı alkol alıp evden kovuyor diyorsunuz ama sonra yine bebek denemesi yapılıyor. Yani bir şeyler yoluna koyulmadan nasıl cesaret ediliyor buna. Ve haberi alıp tatile gittiğinizde yaşananlar ise konu sahte heralde dalga geçiyor dedirtti bana yok başka kadınla el ele görmüşsünüz falan. Bebek haberine sevinip gitmediniz mı o tatile adam niye başka kadınla el ele bı de ne bu hız otelde başka kadın kollarını açmış evli bı adam gelse de tanışmadan etmeden hemen el ele dolaşsam diye mi beklemiş yani.

Bunlar gerçek mi? Gerçekse eğer profesyonel bir yardım mutlaka alın, burada duyduklarınız iyice kafanızı karıştırmasın. Böyle bir adama yıllarca tahammül etmek, ondan çocuk istemek , 7 kere denemek, hepsi zaman ve duygu kaybı . Allah vermiyorsa bir hayır vardır gerçekten..
Psikoterapi alıyorum 6 aydır…evet Allah vermiyosa kesin bir hayır vardır

Yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama benim aklım almıyor bazı şeyleri. Mesela son iki yıldır psikolojik şiddet başladı alkol alıp evden kovuyor diyorsunuz ama sonra yine bebek denemesi yapılıyor. Yani bir şeyler yoluna koyulmadan nasıl cesaret ediliyor buna. Ve haberi alıp tatile gittiğinizde yaşananlar ise konu sahte heralde dalga geçiyor dedirtti bana yok başka kadınla el ele görmüşsünüz falan. Bebek haberine sevinip gitmediniz mı o tatile adam niye başka kadınla el ele bı de ne bu hız otelde başka kadın kollarını açmış evli bı adam gelse de tanışmadan etmeden hemen el ele dolaşsam diye mi beklemiş yani.
Tatilin 5.günü sabah tartışmıştık…gün içinde o kadınla tanışmış ve akşam da el ele gördüm onları…

Çok ağır şeyler yaşamışsınız öncelikle kaybınız için çok üzgünüm. Kırgın olmanız üzgün olmanız çok normal. Büyük ihtimalle de boşanma sürecinizde travmalı olacak anlattığınız kadarıyla eşiniz o karakterde. Ama sonunda hepsi geçecek. Size saygısı olmayan bir adamla (aslında kendisine saygısı da yok) ömür geçmez zaten. Bir süre kendinizi bi dinleyin gerekirse ağlayın ama sonunda toparlanacaksınız. Bu iş bittikten sonra inanın iyi ki kurtuldum diyeceksiniz
Toparlanmayı o kdr çok istiyorum ki…

Tatilin 5.günü sabah tartışmıştık…gün içinde o kadınla tanışmış ve akşam da el ele gördüm onları…
Boşanma davasını da o açıyor nedense, siz çoktan açmalıyken. Biraz kendinize güvenin onsuz da yaşayabilirsiniz hem de çok güzel yaşarsınız.

Ben geçmişe dönük bir şey söylemeyeceğim ama boşanmanız şart. Hayatınızı mahvetmiş, böyle bir adamdan asla baba da olmaz. Sizin koca seçme şansınız var ama eğer bir çocuğunuz olursa onu bu hayata siz de mahkum etmiş oluyorsunuz. Bunu asla unutmayın. Zaten kötü olan bir evlilik çocukla toparlanmaz.

Back
X