Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlar değişmezz asla değişmez. Atasözü bile var '' 7sinde neyse 70inde o'' .Çoçuk olmadığı için böyleyim ,çoçuk olursa düzelirim diyodu…ben de inandım
Psikoterapi alıyorum 6 aydır…evet Allah vermiyosa kesin bir hayır vardırBunlar gerçek mi? Gerçekse eğer profesyonel bir yardım mutlaka alın, burada duyduklarınız iyice kafanızı karıştırmasın. Böyle bir adama yıllarca tahammül etmek, ondan çocuk istemek , 7 kere denemek, hepsi zaman ve duygu kaybı . Allah vermiyorsa bir hayır vardır gerçekten..
Tatilin 5.günü sabah tartışmıştık…gün içinde o kadınla tanışmış ve akşam da el ele gördüm onları…Yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama benim aklım almıyor bazı şeyleri. Mesela son iki yıldır psikolojik şiddet başladı alkol alıp evden kovuyor diyorsunuz ama sonra yine bebek denemesi yapılıyor. Yani bir şeyler yoluna koyulmadan nasıl cesaret ediliyor buna. Ve haberi alıp tatile gittiğinizde yaşananlar ise konu sahte heralde dalga geçiyor dedirtti bana yok başka kadınla el ele görmüşsünüz falan. Bebek haberine sevinip gitmediniz mı o tatile adam niye başka kadınla el ele bı de ne bu hız otelde başka kadın kollarını açmış evli bı adam gelse de tanışmadan etmeden hemen el ele dolaşsam diye mi beklemiş yani.
Toparlanmayı o kdr çok istiyorum ki…Çok ağır şeyler yaşamışsınız öncelikle kaybınız için çok üzgünüm. Kırgın olmanız üzgün olmanız çok normal. Büyük ihtimalle de boşanma sürecinizde travmalı olacak anlattığınız kadarıyla eşiniz o karakterde. Ama sonunda hepsi geçecek. Size saygısı olmayan bir adamla (aslında kendisine saygısı da yok) ömür geçmez zaten. Bir süre kendinizi bi dinleyin gerekirse ağlayın ama sonunda toparlanacaksınız. Bu iş bittikten sonra inanın iyi ki kurtuldum diyeceksiniz
Boşanma davasını da o açıyor nedense, siz çoktan açmalıyken. Biraz kendinize güvenin onsuz da yaşayabilirsiniz hem de çok güzel yaşarsınız.Tatilin 5.günü sabah tartışmıştık…gün içinde o kadınla tanışmış ve akşam da el ele gördüm onları…