Boşanma aşaması

Şaka mı bu? Adam psikolojik şiddet uygulamaya başladıktan sonra neden bebek olsun diye çabalamaya devam ettiniz? Ya siz bile isteye mi mahvediyorsunuz hayatlarınızı?

Tatilin 5.günü sabah tartışmıştık…gün içinde o kadınla tanışmış ve akşam da el ele gördüm onları…
Bu nasıl mümkün olabiliyor? Otellerde kadınlar karısıyla tatile gelmiş evli adamlar kavga etse de gelse diye bekliyor mu? Hadi tanıştı diyelim birkaç saatte karısının gözünün önünde el ele gezecek aşamaya nasıl geliyorlar?

Bazi erkekler cocuk olmayisini kadinlara siddet uygulamak icin bahane olarak kullaniyorlar. Aldatsalar bile bunu cocugun olmamasina bagliyorlar. Sizde manipulasyonlara maruz kaldiginizi düsünüyorum, yoksa normal akil saglikta olan biri böyle bir adamdan hamile kalmak icin bu kadar ugrasmak. Kaybiniz icin üzgünüm ama sizin icin daha hayirli oldugunu düsünüyorum. Cünkü cocuk olunca bu iliskiyi (evlilik diyemiyorum bile) sürdürürdünüz gibi geliyor. Lütfen hem kaybiniz i(tüp bebek de zor sürecler) icin hem bu sagliksiz iliski icin profesyonel destek alin geciktirmeden. Adam hic tekin degil. Yarin yine sizinle oyunlar oynamaya basliyabilir. Gecmis olsun. Öz bakim öz sevgidir. Yemeginizi yemeye gayret edin, kendinize bakin. Hayatinizda ilk siraya kendinizi koyun simdi.

olmuş bitmiş tamam ama yani .
illaa daha kötü şeylerin mi olması gerekıyor.
boşamak için.
hadi boşamıyon tamam o ortamda ısrarla neden bebek?
şimdi hepsini okudum her şerde hayır varmış. kaç kurtar kendini

Tek gecelik ilişkiler olabiliyorsa bunun da olabilme ihtimali var bence. Gece otelin barında tanışmış sabaha kadar takılmışlarsa el tutmak hafif bile kalır. Duygusal bir ilişki değildir illa ki.
Diğer yandan kovduğu halde gitmeyen, her sözü her türlü aşağılamayı kaldıran kadına adam da saygı duymuyor.
Sınırlarını çizen ve karşı tarafa bunu hissettiren kadının kocası en öfkeli olduğu zamanda bile o sınırın ardına geçemez.

Siz kendinizi ve doğacak çocuğun geleceğini düşünmemişsiniz ama Allah düşünmüş.
Çok merhametsizce bir yorum oldu belki.
Ama bunca şeye rağmen boşanamadıysanız çocuktan sonra asla o kararı veremezdiniz.
Size hayat arkadaşı olarak değer veren, çocuğuna bilinçli bir ebeveyn olabilecek birinden çocuk sahibi olursunuz belki.
Kurtukduğunuz için sevinin bence.

Neden kendinize bu eziyeti reva gördünüz? Neden eşiniz evden kovduğunda boşanmadınız? Neden bu adama bu kadar bağımlı kaldınız? Ve en önemlisi böyle bir evliliğe neden çocuk dahil etmeye çalıştınız? Hiç mi acımadınız o çocuğa? Doğduğunda nelerle karşılaşacaktı, nasıl psikolojisi bozuk bir birey olacaktı? Bu nasıl bencilliktir, ne beklediniz çocuk doğunca adam düzelir, mutlu aile oluruz mu? İnsan kanından canından olacak birini nasıl ateşe atar? Çocuk ya bu çocuk, inanamıyorum.

Adam boşanmak istemese hâla affedip devam edeceksiniz. Çocuk denemelerine devam edeceksiniz. Ne diyeyim. Allah görebilme düşünebilme yetinizi arttırsın.

Beraber gittiğiniz tatilde el ele başka bir kadınla nasil gezebiliyor eşiniz? Hiç aklıma yatmadı orası.
Böyle birşey olduysa da artık aranızda zerre kadar saygı, sevgi olmadığından, öncesinde konulup kovulup gitmemenizin sonucu.
Son iki senedir yasadıklarınıza rağmen çocuk için çabalamaniz çok mantıksız.

Yanlış birşey de söylemek istemiyorum ama 6 yıllık evlilikte 7 kez tüp bebek tedavisi görünce o evlilikten geriye ne kalır? Çocuk istemeyi anlıyorum ama onu bu kadar merkeze koymak, maddi manevî çok yıpratıcı olur zaten. Olmayanda bir hayır varmış, görmüş oldunuz.

Bir çoğumuz tatil aşkları yaşadık. Ancak bu şekilde ilerlemiyor mevzu. Zaten beş gün boyunca otelin içinde karısıyla gördüğünüz adamla da el ele gezmezsiniz. En büyük otelde bile insan yüzlere aşina oluyor bir süre sonra. Gece karısıyla berabermiş adam sabah tartışmışlar birkaç saat içinde evli adamla el ele gezecek bir kadın bulmuş. Benim aklıma yatmadı.

Belki zaten aldatıyordu o kadınıda aynı otele çağırdı.

Üzülmeyin lütfen ama olmamasında net şekilde hayır var

İçen, kovan , aldatan adamdan ısrarla çocuk istemek niye gerçekten anlayamıyorum.

Boşanmanız gayet hayırlısı olur, terapi alın, özsaygınızı ve sevginizi kazanmak için çabalayın, bir daha da değer görmediğiniz bir ilişki içine asla girmeyin.

Bundan sonrası sizin için çok güzel olur umarım.

Yaşadıklrınız şaka gibi..
Fakat yanlışım varsa düzeltin. Ablam bebeği gelişemediği için 8. hafta da kürtaj olmak zorunda kaldı. İstanbul da özel bir hastanede oldu ve bebeğin kalbi durduğu halde zorunlu kürtaj olduğu halde hem kendisinden hem eniştemden imza alındı.
Sizin eşiniz olmadan nasıl kürtaja aldılar ?

Evet onun imzası gerekiyodu ama 7 kez tedavi gördüğüm klinikte ki dr uma durumumu anlattım o da kürtajı yaptı…

Ben çocuk zaafı olan bir kadinim.
Çocuk isteğim olmasa asla evlenmezdim
Buna rağmen bu adamdan çocuk istemeniz cidden çok yanlış.
Adamın elle tutulur yani yok.
Hani bir çok özelliği iyidir idare edilir derdim ama bu adamin maalesef ki evlilik ile alakasi yok.

Aklımıza yatmayan neler oluyor hayatta.
Bilemiyorum belki de karısını takıldığı biri olarak anlatmıştır diğer kadına.

Eşimle geçtiğimiz aylarda ufak bir hafta sonu kaçamağı yaptık.
Bir çift dikkatimi çekti, kız nasıl güzel.
Uzun kıvır kıvır saçlar, iri yeşil gözler, melez bir ten, süper bir vücut.
Adam kızın lokmasını ağzına yedirecek neredeyse, öyle ilgili.
10-15 dk içinde güneşin yönüne göre en az 5 defa yattığı yerden kalkıp şezlongunun yönünü değiştirdi adam :))
Aynı günün akşamına odaya çıkmaya üşendim lobiye yakın bir wc ye gittim.
Kapıyı açmamla bu kız duvara yaslanmış başka bir adamın iki kolu arasında flörtleşirken gördüm.
Adam çıktı gitti zaten beni görünce.
İlk başta taciz falan sandım kıza "bir sorun yok dimi" diyeceğim.
Baktım gülüyor bizim hatun, yalandan elini yıkayıp çıktı.
Ertesi gün yine tatil yaptığı adamla keyifle sohbet ederek kahvaltı ediyorlardı.
Wc de gördüğüm adamla önceden tanışıklıkları olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle otelde karşılaştılar ilk olarak.

Bence yardım almalısınız. Hem süreç için hem de size bu kadar kötü şeyler yaşatan insandan çocuk yapmak için uğraşmak pek sağlıklı insan psikolojisi değil bence

Çoçuk olmadığı için böyleyim ,çoçuk olursa düzelirim diyodu…ben de inandım

Hayir duzelmez. Adamın karakteri bozuk. Hamile olduğunuzu ögrenmissiniz, tatilde icip baska kadina yaklasmiş.

Hayır vicdanda yok. Sizi kurtajda yalniz birakmis.

Kendi karaktersizligini, cocugunuzun olmamasina bağlayarak sizi manuple etmeye calışıyor.

Size çok ağır şeyler yaşatmış. Bunun suçlusu tamamen karşı taraf. kendinizi suclayip daha fazla üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…