- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
Siz birazda giden emeğinize üzülüyorsunuz belli ki hep düzelir diye beklediniz ama karşıdakinin kapasitesi belli. Bazı şeylerin zamanı var şuan üzülmeniz gerekiyor ve üzüleceksiniz yapacak bişey yok ama inanın zamanla geçecekToparlanmayı o kdr çok istiyorum ki…
Vicdanı merhameti yokmuş ne yazık ki…Hayir duzelmez. Adamın karakteri bozuk. hamile olduğunuzu ogrenmissiniz tatilde icip baska kadina yaklasmiş.
Hayır vicdanda yok. Sizi kurtajda yalniz birakmis.
Kendi karaktersizligini, cocugunuzun olmamasina bağlayarak sizi manuple etmeye calışıyor.
Size çok ağır şeyler yaşatmış. Bunun suçlusu tamamen karşı taraf. kendinizi suclayip daha fazla üzülmeyin.
Yanındaki adam kim, eşi mi, sevgilisi mi, flörtü mü bilmiyorsunuz. Nasıl bir ilişkileri var bilmiyorsunuz. Fantezileri ne bilmiyorsunuz. Dışardan bakarak bu ilişkiye ya da olaya yorum yapılmaz.Aklımıza yatmayan neler oluyor hayatta.
Bilemiyorum belki de karısını takıldığı biri olarak anlatmıştır diğer kadına.
Eşimle geçtiğimiz aylarda ufak bir hafta sonu kaçamağı yaptık.
Bir çift dikkatimi çekti, kız nasıl güzel.
Uzun kıvır kıvır saçlar, iri yeşil gözler, melez bir ten, süper bir vücut.
Adam kızın lokmasını ağzına yedirecek neredeyse, öyle ilgili.
10-15 dk içinde güneşin yönüne göre en az 5 defa yattığı yerden kalkıp şezlongunun yönünü değiştirdi adam :))
Aynı günün akşamına odaya çıkmaya üşendim lobiye yakın bir wc ye gittim.
Kapıyı açmamla bu kız duvara yaslanmış başka bir adamın iki kolu arasında flörtleşirken gördüm.
Adam çıktı gitti zaten beni görünce.
İlk başta taciz falan sandım kıza "bir sorun yok dimi" diyeceğim.
Baktım gülüyor bizim hatun, yalandan elini yıkayıp çıktı.
Ertesi gün yine tatil yaptığı adamla keyifle sohbet ederek kahvaltı ediyorlardı.
Wc de gördüğüm adamla önceden tanışıklıkları olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle otelde karşılaştılar ilk olarak.
Vicdanı merhameti yokmuş ne yazık ki…
Tatilin 5.günü sabah tartışmıştık…gün içinde o kadınla tanışmış ve akşam da el ele gördüm onları…
Eşi imza atmasa ölü bebeği karnında bırakıp kadının da ölmesini mi bekleyeceklerdi?Yaşadıklrınız şaka gibi..
Fakat yanlışım varsa düzeltin. Ablam bebeği gelişemediği için 8. hafta da kürtaj olmak zorunda kaldı. İstanbul da özel bir hastanede oldu ve bebeğin kalbi durduğu halde zorunlu kürtaj olduğu halde hem kendisinden hem eniştemden imza alındı.
Sizin eşiniz olmadan nasıl kürtaja aldılar ?
Hayır düzelmeyecekti sadece psikolojik şiddet gösterdiği, hayatını kararttığı insan 1 değil 2 olacaktı. Lütfen kendinize gelin, ne kendinize ne bir çocuğa bunu yapmaya hakkınız yok. Böyle bir adamdan ne eş ne baba olur. Silkelenin gücünüzü toplayın ve bu adamı sonsuza kadar hayatınızdan çıkarınÇoçuk olmadığı için böyleyim ,çoçuk olursa düzelirim diyodu…ben de inandım
Evet kendimden önce hep o dedim hayatımın merkezine onu koymuştum.Bunların hepsinin sebebi sizsiniz, farkındasınız değil mi? Siz sevmemişsiniz ki kendinizi, elin adamı niye sevip saysın?
Ben 2 ay önce kürtaj oldum bebek karnimda öldüğü için eşim hicbir seye imza atmadı. Zaten bu durumda neden esin imzasini istesinler herşeye ben imza attımYaşadıklrınız şaka gibi..
Fakat yanlışım varsa düzeltin. Ablam bebeği gelişemediği için 8. hafta da kürtaj olmak zorunda kaldı. İstanbul da özel bir hastanede oldu ve bebeğin kalbi durduğu halde zorunlu kürtaj olduğu halde hem kendisinden hem eniştemden imza alındı.
Sizin eşiniz olmadan nasıl kürtaja aldılar ?
İlişkinin boyutunu tabi ki bilmiyorum, isteyen istediğini yaşar. Ama flört bile olsa bana göre olağan akışa uymayan bir olaydı.Yanındaki adam kim, eşi mi, sevgilisi mi, flörtü mü bilmiyorsunuz. Nasıl bir ilişkileri var bilmiyorsunuz. Fantezileri ne bilmiyorsunuz. Dışardan bakarak bu ilişkiye ya da olaya yorum yapılmaz.
Ama konu sahibinin anlattıklarını biliyoruz. Hamile karısıyla tatile giden bir adam var ve kadının -bahsetmediğine göre- bu tip fantezileri yok.
Evet heralde ölmemek icin kocamin icazetine ihtiyacim var, bu nasil bir sacmalik soktayim, ölmemek kocanin insafina mi kaliyo?Eşi imza atmasa ölü bebeği karnında bırakıp kadının da ölmesini mi bekleyeceklerdi?
Aynen katiliyorum buna, kendine kıymet vermeyene kimse kiymet vermiyoBunların hepsinin sebebi sizsiniz, farkındasınız değil mi? Siz sevmemişsiniz ki kendinizi, elin adamı niye sevip saysın?
Eşiniz bazı geceler sizi evden kovardi, evde olduğunuz her gecede onurunuzu kıran notlar bırakırdı! Siz koşa koşa tedaviye gittiniz, sonra hemen tatile gittiniz ve o da ne adam başka bir kadınla el ele. Kürtajda falan hep tek basinizaydiniz.
Adam sizi her gece kovdu gitmediniz kürtaja 2 gün kala evi terkettiniz.
Bir üye vardı sürekli böyle bebek konuları açan bana onu hatırlattınız.
Bilmem, onu hastaneye sormak lazım bana değil :)Eşi imza atmasa ölü bebeği karnında bırakıp kadının da ölmesini mi bekleyeceklerdi?
18 senelik iliski cok iyiydi, bu adam son 2 senede sapitti, oyle mi ?Daha önce iki kez evi terkettim ama her seferinde özürdiledi affettim..
Çoçuk olmadığı için böyleyim ,çoçuk olursa düzelirim diyodu…ben de inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?