Boşanma aşaması

Toparlanmayı o kdr çok istiyorum ki…
Siz birazda giden emeğinize üzülüyorsunuz belli ki hep düzelir diye beklediniz ama karşıdakinin kapasitesi belli. Bazı şeylerin zamanı var şuan üzülmeniz gerekiyor ve üzüleceksiniz yapacak bişey yok ama inanın zamanla geçecek

Vicdanı merhameti yokmuş ne yazık ki…

Yanındaki adam kim, eşi mi, sevgilisi mi, flörtü mü bilmiyorsunuz. Nasıl bir ilişkileri var bilmiyorsunuz. Fantezileri ne bilmiyorsunuz. Dışardan bakarak bu ilişkiye ya da olaya yorum yapılmaz.

Ama konu sahibinin anlattıklarını biliyoruz. Hamile karısıyla tatile giden bir adam var ve kadının -bahsetmediğine göre- bu tip fantezileri yok.

Vicdanı merhameti yokmuş ne yazık ki…

Biliyorum söylemek dile kolay ama daha fazla üzmeyin kendinizi bu karaktersiz icin. Allah kurtarmış sizi. Sizde actiğı yaralar buyuk ama zaman her seyin ilacı. Zamanla yaralarinız iyilesecek ve o zaman iyiki hayatimdan cikmis diyeceksiniz. iste o zaman kendi yolunuzu cizersiniz tekrardan.

Eşi imza atmasa ölü bebeği karnında bırakıp kadının da ölmesini mi bekleyeceklerdi?

Çoçuk olmadığı için böyleyim ,çoçuk olursa düzelirim diyodu…ben de inandım
Hayır düzelmeyecekti sadece psikolojik şiddet gösterdiği, hayatını kararttığı insan 1 değil 2 olacaktı. Lütfen kendinize gelin, ne kendinize ne bir çocuğa bunu yapmaya hakkınız yok. Böyle bir adamdan ne eş ne baba olur. Silkelenin gücünüzü toplayın ve bu adamı sonsuza kadar hayatınızdan çıkarın

Ben 2 ay önce kürtaj oldum bebek karnimda öldüğü için eşim hicbir seye imza atmadı. Zaten bu durumda neden esin imzasini istesinler herşeye ben imza attım

İlişkinin boyutunu tabi ki bilmiyorum, isteyen istediğini yaşar. Ama flört bile olsa bana göre olağan akışa uymayan bir olaydı.
Ona göre de değerlendirdim zaten kendi içimde.
Bu olayda adam konu sahibini eşi olarak anlatmadıysa diğer kadın elini tutmayı sorun olarak görmemiş olabilir. Herkes ikili ilişkiye duygusal yaklaşmayabiliyor, yaşamak istediği şeyin amacına bağlı olarak.

Çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsınız ve duygusal olarak zor şeyler yaşayacaksınız. Hepsi geçecek emin olun ve hepsi geçtiğinde şuan keşke dediğiniz ne varsa iyi ki diyeceksiniz.

Eşiniz bazı geceler sizi evden kovardi, evde olduğunuz her gecede onurunuzu kıran notlar bırakırdı! Siz koşa koşa tedaviye gittiniz, sonra hemen tatile gittiniz ve o da ne adam başka bir kadınla el ele. Kürtajda falan hep tek basinizaydiniz.

Adam sizi her gece kovdu gitmediniz kürtaja 2 gün kala evi terkettiniz.

Bir üye vardı sürekli böyle bebek konuları açan bana onu hatırlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…