Boşanma aşaması

Cevap veriyorum, cünkü fake!

Resmen dalga geçer gibi "cocuk olunca düzelecek dedi bende inandim" diyor. Kisa cümleler, gereksiz detaylar,..

Yaşadıklarımı özetleyerek yazdım keşke dediğiniz gibi olsa…beni çoçuğum olmadığı için bunları yaşadığıma o kdr inandırmıştı ki…

Bazen gerçekten çok zorlamamak lazım.Evliliğiniz kötüymüş, böyle bir evliliğe çocuk olmamalıymış, onun da başı yanmamalıymış ve siz de çocuk yüzünden bu evliliğe mahkum olmamalıymışsınız. Olmuyorsa vardır bir hikmeti demeliyiz bazen. Müge Anlı’da bir olay hatırlıyorum.Kadın tam 12 kez düşük yapıyor. 13.üncü de bir oğlu oluyor. Kadın çocuğunu hep kucakta taşıyor, yere bırakmaya kıyamıyor.El bebek gül bebek baktığı oğlu kadın yaşlandığında karısıyla bir olup bu anneyi öldürüyor...Neyse acınız çok taze. Allah sabır versin. İnşallah bir an önce bu toksik evlilikten kurtulursunuz. Yeniden güçlendiğinizde inşallah hayal ettiğiniz gibi bir yuvanız, evliliğiniz ve çocuklarınız olur. Ama önce bedenen olduğu gibi ruhen de iyileşin. Ve bu korkunç adama tekmeyi atın.

Geçmiş olsun üzüldüm durumunuza,ama inanın zaman en iyi ilaç,evet ağğlıcaksınız üzüleceksiniz yataktan dahi çıkamıcaksınız.Ama geçicek emin olun bende çok kötü şeyler yaşadım ama şimdi iyiki diyorum.Hadi kalkın kendinize bi kahve yapın:))

Çok geç kalınmış, neden böyle bir adam için bu kadar çaba?

Bana kalırsa Allahın sevilen kuluymuşsunuz ki böyle bir adamdan cocuk dünyaya getirmemissiniz. O çocuğa ve size çok yazık olurdu. Üzgün olmanız çok normal.. Yıllarınız bir hiç uğruna gecmis ancak zararın neresinden dönerseniz kardır. Bundan sonra mutlu olmanızı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…