Boşanma aşaması

yenibirhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
20
10
3
34
Merhaba,

O kadar yorgunum ki 2 senedir her şey düzelir diye çabaladığım evliliğimi bugün sonlandırma kararı aldım.Acı çekiyorum ama artık gerekli,sürekli acı çekmektense bir kere acı çekmek artık daha mantıklı geliyor.Boşanan arkadaşlar bu süreci nasıl atlattılar diye sormak istedim

Teşekkür ederim ağlamaktan bi hal oldum hep böyle mi devam edecek diye korktum açıkçası,desteğin yorumun için teşekkür ederim.
Benim başıma gelmedi bilemem anlayamam belki ama kimse de yuvasının yıkılacağını düşünüp çıkmıyor bu yola, hayal kırıklığını, üzüntünu tahmin edebilirim o kadar, sadece kararının sana huzur getirmesini diliyorum demek için geldim konuna

Çok çok teşekkür ederim inan insan yuvası yılılsın istemiyor dediğin gibi ama yuva yıkılmazsa artık benim psikolojim yıkılacak…

Neden boşanıyorsunuz, evlenirken eşinizi tanıyamadınız ya da evlendikten sonra mı eşiniz değişti? Evli değilim, ilişkim de yok ama iki yılda bu hale nasıl geldiniz?

nne rahminden çıkamamış birey olamamış ve öfke kontrolü sorunu sebebi ile.el iyisi olması sebebiyle,kavgaya hakaret ve küfürler etmesi sebebiyle ,annesinin poposuna vuracak kucağıma oturacak derecede tuhaf bir ilişki kurmaları sebebiyle …

Neden boşanıyorsunuz, evlenirken eşinizi tanıyamadınız ya da evlendikten sonra mı eşiniz değişti? Evli değilim, ilişkim de yok ama iki yılda bu hale nasıl geldiniz?
Merhaba, aynı eve girmeden anlayamadım maalesef ben de inanamıyorum bu kadar salak olduğuma sebeplere gelince,Anne rahminden çıkamamış birey olamamış ve öfke kontrolü sorunu sebebi ile.el iyisi olması sebebiyle,kavgaya hakaret ve küfürler etmesi sebebiyle ,annesinin poposuna vuracak kucağıma oturacak derecede tuhaf bir ilişki kurmaları sebebiyle …
Neden boşanıyorsunuz, evlenirken eşinizi tanıyamadınız ya da evlendikten sonra mı eşiniz değişti? Evli değilim, ilişkim de yok ama iki yılda bu hale nasıl geldiniz

Flört ettiniz mi yoksa görücü usulüyle mi evlendiniz, hiç mi farkedilmiyor eş kişisi?

Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Bu süreç geçince derin bir nefes alacaksın. Sabırlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…