- 13 Haziran 2025
- 20
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi yenibirhayat
-
Teşekkür ederim ağlamaktan bi hal oldum hep böyle mi devam edecek diye korktum açıkçası,desteğin yorumun için teşekkür ederim.Senin için hayırlısı olsun, inşallah mutlu olursun, zamanla alışırsın, rahatlarsın inşallah
Benim başıma gelmedi bilemem anlayamam belki ama kimse de yuvasının yıkılacağını düşünüp çıkmıyor bu yola, hayal kırıklığını, üzüntünu tahmin edebilirim o kadar, sadece kararının sana huzur getirmesini diliyorum demek için geldim konunaTeşekkür ederim ağlamaktan bi hal oldum hep böyle mi devam edecek diye korktum açıkçası,desteğin yorumun için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim:,)Zaman herseyın ilacı.
Şuan ne desek boş.
Çok çok teşekkür ederim inan insan yuvası yılılsın istemiyor dediğin gibi ama yuva yıkılmazsa artık benim psikolojim yıkılacak…Benim başıma gelmedi bilemem anlayamam belki ama kimse de yuvasının yıkılacağını düşünüp çıkmıyor bu yola, hayal kırıklığını, üzüntünu tahmin edebilirim o kadar, sadece kararının sana huzur getirmesini diliyorum demek için geldim konuna
nne rahminden çıkamamış birey olamamış ve öfke kontrolü sorunu sebebi ile.el iyisi olması sebebiyle,kavgaya hakaret ve küfürler etmesi sebebiyle ,annesinin poposuna vuracak kucağıma oturacak derecede tuhaf bir ilişki kurmaları sebebiyle …Sorun neydi ki?
Merhaba, aynı eve girmeden anlayamadım maalesefNeden boşanıyorsunuz, evlenirken eşinizi tanıyamadınız ya da evlendikten sonra mı eşiniz değişti? Evli değilim, ilişkim de yok ama iki yılda bu hale nasıl geldiniz?
Neden boşanıyorsunuz, evlenirken eşinizi tanıyamadınız ya da evlendikten sonra mı eşiniz değişti? Evli değilim, ilişkim de yok ama iki yılda bu hale nasıl geldiniz
Teşekkür ediyorumSüreç zor ama sonrası hafiflik.
Flört ettik ama 6 ay , süre kısa oldu, böyle gözükmüyordu yemin ederimFlört ettiniz mi yoksa görücü usulüyle mi evlendiniz, hiç mi farkedilmiyor eş kişisi?
Bu arada beni dinlediğiniz için ilgilendiğiniz için teşekkür ederimFlört ettiniz mi yoksa görücü usulüyle mi evlendiniz, hiç mi farkedilmiyor eş kişisi?
Flört ettiniz mi yoksa görücü usulüyle mi evlendiniz, hiç mi farkedilmiyor eş kişisi?
Eş adayını tanımak için önereceğiniz bir şey var mı?Flört ettik ama 6 ay , süre kısa oldu, böyle gözükmüyordu yemin ederimDaha farklı davranıyordu duymak istediklerimi söylüyordu belki bilemiyorum ben salak da olabilirim
Benden öneri almasanız daha iyi olur sankiEş adayını tanımak için önereceğiniz bir şey var mı?
Anne rahminden çıkamamış birey olamamış ve öfke kontrolü sorunu sebebi ile.el iyisi olması sebebiyle,kavgaya hakaret ve küfürler etmesi sebebiyle ,annesinin poposuna vuracak kucağıma oturacak derecede tuhaf bir ilişki kurmaları sebebiyle …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?