Anladığım kadarıyla sen fevri olduğun kadar inatçısın da. İnsan kendisi dışındaki hiçbir şeyi değiştiremez. Yani ilişkini kurtarmak istiyorsan, hayatından memnun değilsen, değiştirmek istiyorsan kendinden başlayacaksın. Senin bakış açın, tepkilerin, kuruntuların değişmedikçe karşındakinin değişmesini bekleme. Senin olayın onunla değil kendinle. dediğim gibi madem aranızda aşk ve bağlılık vardı, bu öyle iki günde yok olacak basit bir şey değildir. Toparla kendini, bırak artık anneni babanı, bak evliliğin için zaten onlara rest çekmişsin. Şimdi içinde kopamadığın annenle babanın sorunlarına, korkularına rest çek. Sen kendi hayatından sorumlusun. Sizi kimseyle kıyaslama. Sen ve o, anen ve baban değilsiniz. İsteseniz de olamazsınız. Bu kadar üzerinde durma iki üç biranın. Bazen çok iyi gider, Sen de dene:))
Şimdi konuşmakla falan uğraşma otur düşün kocanı en iyi sen tanırsın, git sarıl sessizce, bu gece git yatıver yanına, hatta özür dile şaşırsın. Eminim hep kontrolcü taraf oldun, belki mükemmeliyetçilik de var sen de. Biraz rahat bırak kendini emin ol hayat bu kadar da üzerinde kafa yorulcak ir şey değil. Düşünme yaşa.
cnm ben korkularını anladım ama kocana vurmak niye öcelikle fevri ve şiddet içerikli eylemlerine bir son ver. hayatının her aşamasında her zorlandığında insanları dövecekmisin bu alkolden daha tehlikeli ya o da sana vursaydı napıcaktın. nereye gidecekti evliliğin? kocan sana küsmüş ve o nedenle bugün barışamıyorsunuz çünkü genelde barışma girişimi ilk erkekten gelir sen yüzde yüz haklısın ya gitmezsin o da gelmez böyle saçma bir durumda boşanma kaçınılmaz. tam olarak neden boşandığını bilmeyen kaç çift var dışarda biliyor musun? boşanırsan daha 1 aya kalmadan sevdiğin adamı sırf şüpheler endişeler ve kızgınlığın yüzünden boşadığını aptallık yaptığını hemen anlayacaksın ama geç olmasın diyorum. git bu gece kocanın yattığı yatağa sarıl seni seviyorum çok seviyorum de. sana vurduğum için çok özür dilerim ne olursa olsun buna hakkım yoktu korkularım nedeniyle bile bunu yapmamalıydım beni affet de ardındanda seni korkutan endişelendiren şeyleri tekrar anlat ve bana söz ver de babam gibi olmayacaksın sen çocuklarını üzmeyeceksin de sarılın kucaklaşın barışın. e bi zahmet git kocanın yanına " doğru olanı doğru zamanda yapmazsan yanlışlar çorap söküğü gibi gelecektir" sen de yıldırım hızıyla dullar kervanına katılırsın. bunu istediğini sanmıyorum.. kolay gelsin. Allah ayırmasın siz birbiriizi seviyorsunuz öfkeyle kalkıp sararla oturmayın. bir inatla boşananlar kervanına katılmayın diyorum ben. artık seçim senin.
Eşinizin sizin yaşadıklarınızdan , sizin geçmişten kalan izlerinden haberi var mı?
Bunları ,duygularınızı güzellikle anlattınız mı?
Eşiniz belki de sadece tatilde içmek istedi sadece.
Devamı gelecek mi emin misiniz?
Tokat atmanız kötü olmuş gerçekten, siz tokat attığınız halde,
size şiddet uygulamadığı için takdir ettim eşinizi.
Ortada duygulardan habersizlik var bence, boşanacak bir durum yok.
Dikkat et o zaman sessiz atın çiftesi ağır olur derler. Eşinin yapısı pasifse ve yönlendirilmekten hoşlanıyorsa, yönetilmesi gerekiyorsa ona bir şey diyemem o zaman son söylediğinde haklı olabilirsin bu konuda sana direnmesi neden. Ama yok bugüne kadar sadece seni çok sevdiği için dediklerini yapmaya çalıştıysa, sen üzülme diye uyum gösterdiyse o zaman sınıra dayanmış olabilir ve bu yüzden sana tavır gösteriyordur. Ki ikinci söyledğim daha ağır basıyor benim mantığımda. İşte o zaman eğer seviyorsan bir şeyler yap ve evliliğinin göz göre göre bitmesine izin verme.
Eğer seviyorsan, gerçekten seviyorsan diyorum bak her mesajımda çünkü önemli olan bu. Eğer pasifse ve sen hep yönetiyorsan belki de en derinlerde sen onun bu huyundan sıkıldın artık, belki de biraz babana mı benzeseydi
Bu arada yorumlarımı önesediğin için teşekkür ederim. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Burada bunun için bulunuyoruz zaten.
Eşim polis diyorsun.
Sen daha iyi bilirsin ama son derece meşakkatli ve stresli bir meslek.
Sadece tatilde keyif amaçlı bir kaç bira içmesinde sıkınntı yok bence.
Eğer rutin olarak içmeye başlar ve hayatınızı etkilerse tabiki ayrılmayı düşünürsün.
Babam gibi olur, annemin çektiklerini çekerim diye korkuyorsun normal olarak ama
annelerimiz gibi değiliz.
Meslek sahibi , çalışan .kadınlarız.
Evliliğe mahkum değiliz çok şükür.
Ama abartı olmuş biraz tepkin, tokat falan.
Yuva yıkmak kolaydır.
Evlenirken verdiğin mücadeleyi devam etmek içinde göstermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?