Boşanma aşamasında kuzenin tehditleri

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
33
Son gelişmeler: Sizi dinledim ve savcılığa şikayette bulundum. Bu durumu kendisine mesaj olarak bildirdim. Bundan sonra kendisi ile muhattap olmayacağımı, muhattabı gerekli yerlerden bulacağını yazdım. Hicbir şey yazamadı hayret. Annem de sonradan bana hak verdi her ne kadar arkamda pek durmasa da karışmıyor, yapma etme demiyor.
Kuzenimle aram çok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Düğünümde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yüklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerçi ama size başka türlü anlatamam. Aramızda hicbir sürtüşme geçmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu düşünüyorum, geçen gün bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran görüntüsünü aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda çalışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Kuzenimle aram çok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Düğünümde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yüklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerçi ama size başka türlü anlatamam. Aramızda hicbir sürtüşme geçmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu düşünüyorum, geçen gün bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran görüntüsünü aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda çalışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?
İsinden olsun bi zahmet
Kendi kuzenine bunu yapan,ordaki calısanlara kim bilir neler yapıyodur.
Ben olsam bütün daireyi uyarırırm:)

Bu ne iğrenç bir mevzu ya. Ne biçim bir kuzen bu? Açık açık mesaj atın “İzinsiz bir şekilde ses kaydımı aldığın ve beni şantaj yapmakla tehdit ettiğin için TCK md. 107/1 ve TCK m.133’den hakkında şikayetçi olacağım. Şantajın cezası 1 yıldan 3 yıla, izinsiz kayıdın ise 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var. Tehdidinin ve izinsiz ses kaydı aldığına dair kendi beyanın olan mesajların ekran görüntüsü bende var. İstediğini yap, devlet memurusun istersen git amirlerine sor onlar da sana anlatır yaptığının suç olduğunu. Hadi bye” yazın. Olsun bitsin.

Savciliga gidecek kadar ne varki ses kayıtların da
Dizi film gibi isini kendin dusunen biri de boyle yapmaz bu kadar ciddi ne oldu ki
Ayrıca akrabalr birbirne giricek bu kuzen nasıl bir şeymiş böyle
Koynunda.yilan beslemiş lafinın tam örnegi
Ses kayıtlarında bir sey yok yani olan seyleri anlattım. Hatırlamadıgim seyler de olabilir bilmiyorum.
Aramızda hicbir sey olmadı kardeşimle tartışmışlar.
Şok içindeyim

Bunun kuzen olduguna emin misiniz? Siz tehdit edin, kendisini sikayet edeceginizi soyleyin. Aslinda direkt edin, size ne isinden. Kendi dusunseymis bu sinsiligi yapmadan once. Kacinci level bir 🐍 bu 😳

O size kötü niyetle yaklaşmiş siz ise o zarar görmesin işinden olmasın diye savcılığa vermek istemiyorsunuz.. o sizi düşünmüyorken siz onu neden düşünüyorsunuz? Yerinizde olsam savcılığa gözümü kırpmadan veririm
Ben gidecegım annem panik halinde aman işinden olur aman ele güne karşi. Herkes her şeyi yapsın biz de onu düşünelim ne güzel

Bu ne iğrenç bir mevzu ya. Ne biçim bir kuzen bu? Açık açık mesaj atın “İzinsiz bir şekilde ses kaydımı aldığın ve beni şantaj yapmakla tehdit ettiğin için TCK md. 107/1 ve TCK m.133’den hakkında şikayetçi olacağım. Şantajın cezası 1 yıldan 3 yıla, izinsiz kayıdın ise 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var. Tehdidinin ve izinsiz ses kaydı aldığına dair kendi beyanın olan mesajların ekran görüntüsü bende var. İstediğini yap, devlet memurusun istersen git amirlerine sor onlar da sana anlatır yaptığının suç olduğunu. Hadi bye” yazın. Olsun bitsin.
Bu mesajı kopyalıyorum izniniz varsa aynen bu şekilde yazayım. Kaç gündür uyuduğumu, yediğimi ,ictigimi anlamadım

Ses kayıtlarında bir sey yok yani olan seyleri anlattım. Hatırlamadıgim seyler de olabilir bilmiyorum.
Aramızda hicbir sey olmadı kardeşimle tartışmışlar.
Şok içindeyim
Hayır sen boşanıyorsun ve esin tarafın da olan bir kuzen bak bak aklımda deli sorular
Kardeşinle kavga yaptınsa kuzenin elindeki ses kaydının ne alakası var ve ona ne bugün kavga yaparsin yarın barışırsın
Kardeşle kavga yaptım diye kuzen elindeki ses kaydını kardeşine değil eşine yollayacak ne alaka enterasan..

Sen de onu savcılığa vermek ile tehdit et. İşinden olurmuş bırak olsun, kendi düşünmediği şeyi sen niye düşünüyorsun. Merak etme savcılığın adını duysa bi titreme gelir ona, basit bir sürtüşme yüzünden şu zamanda işinden olmayı göze alamaz.

Hayır sen boşanıyorsun ve esin tarafın da olan bir kuzen bak bak aklımda deli sorular
Kardeşinle kavga yaptınsa kuzenin elindeki ses kaydının ne alakası var ve ona ne bugün kavga yaparsin yarın barışırsın
Kardeşle kavga yaptım diye kuzen elindeki ses kaydını kardeşine değil eşine yollayacak ne alaka enterasan..
Bir de gizli gizli almış ses kayıtlarını. Bir insan bunu neden yapar anlamıyorum. Neyi kime ispat edecekse

Back
X