- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.623
- 448
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Affiniza siginarak soruyorum, kuzeninizin eşinize karşı herhangi bir meyli oldu mu eskiden? ( düğündeki ağlama krizi beni bu soruyu sormaya itti)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gizli gizli ses kaydı alıyorsa onu da göze almıştır diyorum. Kendimi hic huzurlu hissetmiyorum. Ben isini düşünmüyorum yaptığı sey zoruma gidiyor. Is sorusunu annemden dolayı sordum annem işinden olmasın diyip duruyorSen de onu savcılığa vermek ile tehdit et. İşinden olurmuş bırak olsun, kendi düşünmediği şeyi sen niye düşünüyorsun. Merak etme savcılığın adını duysa bi titreme gelir ona, basit bir sürtüşme yüzünden şu zamanda işinden olmayı göze alamaz.
Yanı derdi ne sen derdini anlatırken onun bu cinliği yapması ve bunu sana koz kullanması tuhaf ondan diyorum aklımda deli sorularBir de gizli gizli almış ses kayıtlarını. Bir insan bunu neden yapar anlamıyorum. Neyi kime ispat edecekse
Göze alamaz normalde. Ama sizi tanıyor, ben ne yaparsam yapayım yerler yutarlar dokunmazlar diyor. Gücü size yetiyor.Gizli gizli ses kaydı alıyorsa onu da göze almıştır diyorum. Kendimi hic huzurlu hissetmiyorum. Ben isini düşünmüyorum yaptığı sey zoruma gidiyor. Is sorusunu annemden dolayı sordum annem işinden olmasın diyip duruyor
Evet anneme de dedim senin önceligin ben olmalıyım neden başkasını koruyorsun...E sen de boşanma davasında zora gireceksin, annen önce seni düşünsün. O yılan kadar değerin yok mu?
Eşimi tanımıyordu sonradan tanıştılarAffiniza siginarak soruyorum, kuzeninizin eşinize karşı herhangi bir meyli oldu mu eskiden? ( düğündeki ağlama krizi beni bu soruyu sormaya itti)
Anneniz kuzeninizi düşündüğü kadar sizi de düşünse..Gizli gizli ses kaydı alıyorsa onu da göze almıştır diyorum. Kendimi hic huzurlu hissetmiyorum. Ben isini düşünmüyorum yaptığı sey zoruma gidiyor. Is sorusunu annemden dolayı sordum annem işinden olmasın diyip duruyor
Bence anında hayatınızdan çıkartın, gördüğünüz yerde yol değiştirin...yokmuş gibi davranın...hayatınızla alakalı hiç bir şey anlatmayın daha..Bırakın kime ne dinletiyorsa dinletsin..siz zaten boşanıyorsunuz, karşı taraf iyi bilse ne olur kötü bilse ne olur.Kuzenimle aram çok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Düğünümde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yüklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerçi ama size başka türlü anlatamam. Aramızda hicbir sürtüşme geçmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu düşünüyorum, geçen gün bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran görüntüsünü aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda çalışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?
'' Sen böyle önüme geçer durursan gelen vurur giden vurur. `' de annene. Hakikaten sonu gelmez bu işlerin.Evet anneme de dedim senin önceligin ben olmalıyım neden başkasını koruyorsun...
Derdi kardeşimi üzmek aslında cunku kardesimin en sevdigi insan benim. Sonra bir de çekememezlik mevzusu varmış anladığım kadarıyla.Yanı derdi ne sen derdini anlatırken onun bu cinliği yapması ve bunu sana koz kullanması tuhaf ondan diyorum aklımda deli sorular
Bu kuzen evlimi bekar mi ?
Gizli gizli ses kaydı alıyorsa onu da göze almıştır diyorum. Kendimi hic huzurlu hissetmiyorum. Ben isini düşünmüyorum yaptığı sey zoruma gidiyor. Is sorusunu annemden dolayı sordum annem işinden olmasın diyip duruyor
O zaman susun zaten senin böyle yapıcağını bildiği için bu denli baskın oluyorEvet anneme de dedim senin önceligin ben olmalıyım neden başkasını koruyorsun...
Kuzen dediğiniz varlığa çok kaba bi tabir kullandım ama içimdenKuzenimle aram çok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Düğünümde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yüklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerçi ama size başka türlü anlatamam. Aramızda hicbir sürtüşme geçmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu düşünüyorum, geçen gün bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran görüntüsünü aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda çalışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Anneme oyle dedim. Bunca zaman ses kaydıni alan biri zaten iyi niyetli değildir. Bunu yapması da beklenir. Belli ki beni hic sevmemiş hep dusman olarak görmüş ama düşman bile böyle bel altı vurmazOlursa da olsun işinden, millete şantaj yaparken kendi düşünseymiş işini. Annen önce kendi evladını düşünsün, senin canın yok mu?
Aynen bende sordum bekar mi diyeAffiniza siginarak soruyorum, kuzeninizin eşinize karşı herhangi bir meyli oldu mu eskiden? ( düğündeki ağlama krizi beni bu soruyu sormaya itti)
Aynen katılıyorum izinsiz ses kaydı izinsiz görüntü vb suç, savcılığa suç duyurusunda bulunsun.İzin ses kaydı bariz suç, savcılığa şikayet edin derim. Ayrıca işyerindekiler ve amirine de söyleyin yani böyle bir manyaklar çalışıyorlar kendilerine dikkat etsinler![]()
Avukatıma henuz soyleme fırsatım olmadı konuyu birileri ile konuşup fikir almak istedimBoşanma aşamasında olduğunuza göre mutlaka avukatınız vardır. En iyisi avukatınıza danışmak. Avukatınız şikayette bulunsun sizin adınıza. İnsanların içindeki kötü ruhu hiç anlamıyorum. Kuzen dediğin kişi neden bunu yapar ki?
Düğünde çok ağlamış sen gidiyorsun diyemi ağladı yoksa enişte gidiyor diye mi bilemedimDerdi kardeşimi üzmek aslında cunku kardesimin en sevdigi insan benim. Sonra bir de çekememezlik mevzusu varmış anladığım kadarıyla.
Şuan bekar.
Başka türlü zarar verir mi bilmiyorum bunu yapan neler yapar. Icim oyle huzursuz kiAynen katılıyorum izinsiz ses kaydı izinsiz görüntü vb suç, savcılığa suç duyurusunda bulunsun.
O kuzende kim bilir başka hangi aile fertlerinin ses kaydı vardır, bizde de var öyle biri kadının aklı safi sinsiliğe çalışıyor![]()