Boşanma aşamasında kuzenin tehditleri

Düğününüzde neden ağlamış size neden cephe almış. Bu olayla nasıl anladınız sebeplerini
Kardeşinizle kavga ettiyse size neden hakaret etti. Kardeşinizi ona mı savundunuz. Hiçbir şey anlamdım. Alakasız alakasız olayların birleşimi gibi bir şey olmuş
 
Sizde onu savcılığa gitmekle işinden etmekle ailesine söylemekle tehdit edin ..devam ederse uygulamaya geçin ..Belliki kafası bozuk
 
Kuzenimle aram çok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Düğünümde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yüklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerçi ama size başka türlü anlatamam. Aramızda hicbir sürtüşme geçmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu düşünüyorum, geçen gün bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran görüntüsünü aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda çalışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Savciliga vermekle tehdit et olsun işinden pisliğe bak
 
Back
X