• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Aşamasında Olan Biriyle Birlikteyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rezil kepaze adamlar, her tür iğrençliği yapıp boşanıyor ve yine kendinden genç bir kadın bulup evleniyor ya en çok buna öfke duyuyorum. Yani nasıl göz göre göre sırf evlenmek için böyle adamlara gidiyorlar aklım almıyor ya

Bu adamlar cesareti genç istismara açık yada böyle çarpık ilişkileri seven kadınlardan buluyor. Maalesef böyle erkeklere de ölene kadar hiç bir şey olmuyor.

kızın ayrılmak istiyorum geçinemiyoruz demesi uzerıne davalar açılmıs. (Kızın üzerine ev almış ve 30 gün sonra kız ayrılmak istemiş, kendisinin aldatma şiddet vb. Gibi hiçbir suçu olmadığını belirtiyor,

Hiçbir kadın durduk yere bunu demez. Siz de kadinsiniz bu kadarını düşünüyor olmanız lazım diyeceğim ama adamın henüz bosanmamis olması bile sizi durdurmamis.

Merhaba,

Sizden pratik bir tavsiye istiyorum aslında

Hayatımda biri var 32 yaşında bende 24 yaşındayım ondan kopamamamın tek sebebi başka biriyle birlikte olması korkusu. Sırf tahmin ettiğim veya olabilecek kisilerle birlikte olmasın diye onu bırakamıyorum bir tür kıskançlık
Şimdi onu bıraksam kesin şuna şuna gider diye düşünüyorum

Ondan neden hoşlandığımı bile bilmiyorum, birbirimizle uyumlu bile değiliz ( belki sacma gelecek ama burc detayı vereyim o boğa burcu yükselen akrep erkeği ben aslan burcuyum yükselen terazi )

Çok düz bir adam hiçbir özelliği yok, bir şeyi yap dediğimde yapar ama kendi düşünmez kadınlara bakış açısı çok ilkel bana hep sen “fazla bıcırsın” diyor, ben bana cevap veren kadın istemiyorum fazla zeki bir kadın istemiyorum diyor.

En son konuşmamızda o bile söylemeye başladı sen tam olarak elinde görmediğin için bir rekabet hırsıyla benimle birliktesin diye

Onu suçlu bulmuyorum birbirimize göre değiliz işte ama bile isteğe bu bağlılıktan nasıl kurtulabilirim
Bu konunun tarihi 2024 temmuz değil mi?

Ben boşanma davası olan birinin sadakat sözünün geçerli olduğunu düşünmüyorum. Adam şu an bence bekar, bir imza onu evli kılmaz. Bu noktada bi sorun yok bence.

Ama mademki kendisi mükemmel bir adam? bu kadar iyi ve isabetli bir adamı hangi kadın neden boşasın? kadınlarımız boşanmamak için son raddeye geliyor, bazıları öldürülüyor da boşanmıyor. Ben de açıkcasi çok çok zorlanmadıkca boşanmam. Ve boşanan adamdan huylanırım. Net.
Soyle ki, malum evlilik de bosanma da hukuki bir islem. Nasil kanun onune cikmadan ben imama filancaya gittim diye evlilik olmuyorsa, kanun koyucu onaylamadan ben karar verdim artik bekarim de denmiyor.

Evliligin bosanmanin ne oldugunun ahkamini kesmiyorum yanlis anlasilmasin. Demek istedigim su ki bu adam melek bile olsa (ki cok uzak), karsi taraf aldatiliyorum diye bunu mahkemede kullanir, hakli da sayilir cunku adam halen evli. Is yerinde bile birliktelikleri ayyuka cikmis, akli basinda bir adam ne kendisi bu ikircikli islere girer, ne de hayatindaki insani sokardi.

Dedigi gibi mal mulk anlasmazligi ise mal davasini ayri yurutseymis. Simdi mahkeme onunde sadakatsiz bir es olarak koz veriyor, bu da surecin uzayacagi anlamina gelir. Adam bunu biliyor ve umrunda degil.

Rezil kepaze adamlar, her tür iğrençliği yapıp boşanıyor ve yine kendinden genç bir kadın bulup evleniyor ya en çok buna öfke duyuyorum. Yani nasıl göz göre göre sırf evlenmek için böyle adamlara gidiyorlar aklım almıyor ya
Kimbilir ne vaatler, ne hallerle tavlıyorlar diyeceğim de herif kendini gizleme, göz boyama zahmetinde bile bulunmuyor, bir de atar gider yapıyor. Şaka gibi, çok acı.

Profilini gizlemişsin büyük ihtimal 2024'teki konunla aynı kişi farkedilmesin diye burçları değiştirmişsin. Tekrar söylüyorum genceciksin. Nasıl bir bataklıktasın farkında değilsin daha da geç olmadan kurtar kendini bu sapıktan.
Ay eski konuyu tekrar mi acmis, hoff zipzip gibi eski trolleri cok ozluyorum.

Eski konularına baktım siz hiç öyle saf mağdur falan değilsiniz bildiğin böyle çarpık ilişkileri seviyorsunuz.
Profilini gizlemişsin büyük ihtimal 2024'teki konunla aynı kişi farkedilmesin diye burçları değiştirmişsin. Tekrar söylüyorum genceciksin. Nasıl bir bataklıktasın farkında değilsin daha da geç olmadan kurtar kendini bu sapıktan.
Konuya ben safım ve mağdurum diye girmedim, niye siz saf olursam mı cevap verecektiniz? dert derttir, sorun sorundur.

2019 da farklı bir konu, geçen sene farklı bir konu ve bu yılın sonuna doğru da bu konuyu açtım. Neden biliyor musunuz? Çünkü yaşamaya devam ediyorum ve farklı ilişkiler yaşıyorum. İlişki dışında da bir konu açabilirim değil mi? Ne bu tümdengelim mi? Bir sene önce yaşadığım olayla bunu sherlock gibi ilişkilendirmeye çalışmayınız. Alakası yoktu, hatta unutmuşum.

Diğer tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizin tamamında haklısınız. Bazı şeylerin bende farkında oldugum için belki bir tasdik, bir “evet senin de düşündüğün bildiğin gibi” denme ihtiyacıyla konuyu oluşturdum.
Aynı iş yerinde çalıştığımız için, belki bir anda değil ama sıyrılarak ve başıma da sardırmadan çekileceğim inşallah

Teşekkür ederim

Kimbilir ne vaatler, ne hallerle tavlıyorlar diyeceğim de herif kendini gizleme, göz boyama zahmetinde bile bulunmuyor, bir de atar gider yapıyor. Şaka gibi, çok acı.
Bazıları da böylesini seviyor bence. Görüyoruz işte hırto tipleri bile cezaevlerinde bekleyip büyük aşk yaşayanları. Cebinde bıçakla silahla gezenlere, off sert erkek diye aşık olanları. Biz ne kadar yadirgasak şaşırsak da bazı insanların ederi bu kadar oluyor galiba.

Evli herifle birliktesin farkinda misin 4 ayda bulduysa birini bence aldatan taraf belli umarim kadin sizi biliyordur birde güzel manevi dava acar size

Hic inanmadim ben sizin yüzünüzden bitmedigi ne malum

Adam neden aldığı evi eşinin üstüne yapsın ki? Burası bana çok manasız geldi. Yine aldığı maaşı karısının eline veriyormuş, o da çok garip. Olaylar anlattığı gibi olmayabilir. Eski eşi ile ayrılır ayrılmaz hemen sizi bulmuş, hiç üzüntü vs. yaşamamış. Çok ilginç detaylar var.

Adam neden aldığı evi eşinin üstüne yapsın ki? Burası bana çok manasız geldi. Yine aldığı maaşı karısının eline veriyormuş, o da çok garip. Olaylar anlattığı gibi olmayabilir. Eski eşi ile ayrılır ayrılmaz hemen sizi bulmuş, hiç üzüntü vs. yaşamamış. Çok ilginç detaylar var.
Şuna cevap verebilirim sadece hemen bulmadı, 2024 Mart ayında dava başlamış. Biz 2025 Ağustosta tanıştık. Ayrıca bir süredir de zaten aynı iş yerinde birbirimizi görüyorduk ancak dediğim gibi tam tanışma Ağustosta oldu. 1,5 yıllık bir zaman dilimi var, tabi bu süreçte neler yaptığına güvenmek zor

Şuna cevap verebilirim sadece hemen bulmadı, 2024 Mart ayında dava başlamış. Biz 2025 Ağustosta tanıştık. Ayrıca bir süredir de zaten aynı iş yerinde birbirimizi görüyorduk ancak dediğim gibi tam tanışma Ağustosta oldu. 1,5 yıllık bir zaman dilimi var, tabi bu süreçte neler yaptığına güvenmek zor
Valla adamınki gibi çekişmeli boşanma davası olan birinin 1,5 yılda bunu çözebileceğini sanmıyorum. Eski eşine nispet yapacağı biri olmuş olabilirsiniz. Zaten neden ailesiyle tanışıyorsunuz onu hiç anlamadım. İnsanlar arkanızdan metres bile diyor olabilir. Kendini kurtar ve acilen bir terapi al.

Konuya ben safım ve mağdurum diye girmedim, niye siz saf olursam mı cevap verecektiniz? dert derttir, sorun sorundur.

2019 da farklı bir konu, geçen sene farklı bir konu ve bu yılın sonuna doğru da bu konuyu açtım. Neden biliyor musunuz? Çünkü yaşamaya devam ediyorum ve farklı ilişkiler yaşıyorum. İlişki dışında da bir konu açabilirim değil mi? Ne bu tümdengelim mi? Bir sene önce yaşadığım olayla bunu sherlock gibi ilişkilendirmeye çalışmayınız. Alakası yoktu, hatta unutmuşum.

Diğer tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizin tamamında haklısınız. Bazı şeylerin bende farkında oldugum için belki bir tasdik, bir “evet senin de düşündüğün bildiğin gibi” denme ihtiyacıyla konuyu oluşturdum.
Aynı iş yerinde çalıştığımız için, belki bir anda değil ama sıyrılarak ve başıma da sardırmadan çekileceğim inşallah

Teşekkür ederim

Allah aşkına bırakın! Adamın ne olduğu belli. Her derte dert değildir. Siz onunla birlikte olarak başınıza dert alınmışsinız. Evli değilsiniz birşey değilsiniz ayrılabilirsiniz bu kadar basit.

Teşekkür ederim
Sana hiçbir yorumumda saf ve mağdur demedim. Konuyu açtığındaki ilk yorumumu okumanı tavsiye ederim. Ne alaka onu anlamadım. Tam tersine kaç kurtar dedim. İster yargılamak olarak algıla ister tavsiye olarak. Niye celallendin ki?
Ha sürekli aynı tarz erkeklere kapılıyorsan ilk cümlene katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X