• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Aşamasında Olan Biriyle Birlikteyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim, daha fazla burayı takip etmek beni sinirlendiriyor diyecektim ama aslında üzüyor.

Diğer açtığım konularla hiçbir alakası yok, geçtiğimiz yıl farklı biri vardı hayatımda tabi o da yanlış kişiydi. Hep yanlış kişilerle birlikte olmak benim de yanlış olmamdan kaynaklanıyodur o da doğrudur kabul ederim

Söylediklerinizi dikkate alacağım, bugün değil belki ama bu hafta önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş , bir de bir nefret kazanmadan aşmaya çalışacağım çünkü aynı yerde calısıyoruz

Sağolun.

Kızlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim, daha fazla burayı takip etmek beni sinirlendiriyor diyecektim ama aslında üzüyor.

Diğer açtığım konularla hiçbir alakası yok, geçtiğimiz yıl farklı biri vardı hayatımda tabi o da yanlış kişiydi. Hep yanlış kişilerle birlikte olmak benim de yanlış olmamdan kaynaklanıyodur o da doğrudur kabul ederim

Söylediklerinizi dikkate alacağım, bugün değil belki ama bu hafta önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş , bir de bir nefret kazanmadan aşmaya çalışacağım çünkü aynı yerde calısıyoruz

Sağolun.
Soylenenler hosuna gitmese de sen yine de dikkate almaktan vazgecme. Burada yazan insanlar tecrubeleriyle yaziyor.

Sağolun.

Yani cano surekli ayni tip insanlarla birlikte oluyorsan hatayi kendinde arayacaksin. her seyden once yapma dedim adam tinmadi diyorsun adam sana bariz tecavuz etmis boyle biriyle ne isin var :KK51: Kalan her sey fiyasko zaten, bir kendini ispat cabasi, sana saf salak aptal diyerek asagilamalar, garip kompleksler... boyle biriyle neden birliktesin? Her seyden de otesi adam EVLI, EVLI yani sen evli biriyle berabersin ne isin var??Bu isin hicbir oluru yok ,. Bundan ote bu tip sakatliklari olan tiplerle hic hic iliskiye girmemelisin zaten .

Son düzenleme:
Ay eski konuyu tekrar mi acmis, hoff zipzip gibi eski trolleri cok ozluyorum.
Istisnasız her konuda o mistik "yaşlar kaç?" sorusunu sorar ve başka ne bir cevap ne bir yorum; sonsuzluk dehlizinde kaybolur giderdi... hey gidi :KK53:

Son düzenleme:
Adamla aranızda 8 yaş var, adam hala evli, ilk derece aşaması bile bitmemiş, çekişmeli boşanma, dört beş sene daha devam edebilir bu süreç. Haziranda karara çıkınva dosya boşanmış olmayacak. Benim müvekkilin dosyası 2024 başında istinafa gitti, hala daha istinaftan dönmedi ki Yargıtay aşaması da olacak min 2 sene.

İlişkiniz orta yaşa yaklaşmış, çakal erkek, azıcık üst konumda ve maddiyatı oturmuş saf genç kız ilişkisi. Bu çakallar genç kadınları nasıl kandıracağını çol iyi bilir.

4-5 sene daha beklerim dersen bekle. O zaman da ben daha yeni boşandım tekrar o süreçlere girmek istemiyorum diyebilir.

Adam hem karısına nişpet yapıyor muhtemelen hem eşe dosta bakın çıtırlar peşinde diyor

Konu sahibi aynı kişi değil diyor ama bence aynı kişi. 3 kuruşluk erkeklere muhatap oluyorlar üzülüyorum.
Aynı kişi değilse daha kötü değil mi? 18 yaşındayken bile kendinden 10 yaş büyüklere bakıyor olması bana normal gelmiyor. Daddy ıssues ??

Aynı kişi değilse daha kötü değil mi? 18 yaşındayken bile kendinden 10 yaş büyüklere bakıyor olması bana normal gelmiyor. Daddy ıssues ??

Daddy maddy değil ya para istiyorlar, maddiyatı yerinde istiyorlar, kendi yaşıtlarından bunu sağlayacak az insan var, haliyle büyük adamlara takılıyorlar. Soran olursa da bej yaşıtlarımla anlaşamıyorum derler.

Hepte kadinlar suclu bak sen vallaha dogruda olabilir ama bizim ulkemizde bir kadin son raddeye kadar ceker sonra bosanma yoluna girer birde esini (hala bosanmadiklari icin )size neden kotuluyor yarin obur gun ayrilsaniz sizden sonra gelecek kadinada sizi nasil anlatacak acaba agiz ishali var gibi geldi

Estagfurullah böyle düşünmenizi istemem, yanıtlarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim hepsini tek tek okuyorum. Aslında başka konular da var söylesem sen manyak mısın diyeceğiniz ama anlatmaktan çekindim.

Boşanma sürecinde çok maddi kayıp yaşamış şuanda da 1 milyon civarı borcu var. Ona dedim ki madem öyle daha fazla sürdürme, eski eşi “benden hiçbir şey alamazsı demiş. Madem sende kurtulmak istiyorsun o halde bırak, hemen bugün bitsin dedim. “Ben hakkımı nasıl bırakırımlara” girip kavga ediyor. “2 yıl mücadele etmişim” diyor örneğin. Sonra da diyorki
-Kusur oranı bende fazla bulunursa üst mahkemeye taşıyabilirim belli olmaz beni bir 3 yıl daha beklersin ..
- ya da en son kafam atacak gidip vurucam onu . Sonra allah korusun ben öyle biri değilim tabiki istemem allah şaşırtmasın kimse için değmezlere vs. Giriyor ama ağzından kaçıyor böyle şeyler
-inşallah kafasına bir şey düşerde ölür geberir demeleri de var

😞
O borc kumar borcu olmasin bosanirken ki daha bosanma gerceklesmemis yani tazminat nafaka falan odememis ne yapmista 1 milyon borc yapmis

Öncelikle umarım kısa ve anlaşılır yazarım :)

Kurumsal bir şirkette farklı departmanlarda birlikte çalıştığım biriyle yaklaşık 4 aydır bir ilişki içerisindeyim. Ben 2000liyim o 92li.

Sorun şu ki kendisi 2024 Mart ayından beri çekişmeli boşanma sürecinde. Biz 2025 Ağustos gibi tanıştık. 3 yıl evli kalmışlar ve kızın ayrılmak istiyorum geçinemiyoruz demesi uzerıne davalar açılmıs. (Kızın üzerine ev almış ve 30 gün sonra kız ayrılmak istemiş, kendisinin aldatma şiddet vb. Gibi hiçbir suçu olmadığını belirtiyor, dava dosyalarını tabiki gözümle okumadım ama böyle ifadeler yer almadıgını söylüyor. Uzamasının sebebi mal davasında kendi payını almak istemesi)

İlk tanıştıgımızda 2025 Kasım ayında sonra 2026 Şubat ayında sonra geçen hafta avukatı dinlediğimizde 2026 Haziran ayında biteceği söylenen ama hala daha uzama ihtimali olan bir süreçte kendisi.

Ben hayatımda daha önce böyle bir ilişki yaşamadım. Birçok sevgilim oldu, birçok erkek tanıdım ama düzenli, ilgili bir birlikteliği ilk defa yaşıyorum. O günümüzdeki ghosting, love bombing gibi sacmaları ilk defa bir erkekte görmüyorum.

Beni tüm arkadaşlarıyla ve kardeşleriyle tanıştırdı, kız kardeşi şehir dısında yaşıyor evli çocuklu onlarla tanısmaya da gittim.

Niyeti, söylemleri, karakter yapısı gereği ve belki biraz da boşandıktan sonra benimle bir gelecek kurmak evlenmek ve tamamlayamadığı aile yuva çocuk kavramlarını benimle kurmak diye anlıyorum. Bunları söylüyor. Ama kafamda soru işaretleri var.

-Sanırım eski eşi ilişkiyi domine eden tarafmış 3 yıllık evlilik ve 3 yıllık sevgililik döneminde, bir insan bir kere bu hataya düşer diyor ve bu yüzden bana karşı çok yönlendirici. Yapacağımız her şeyi her detayı o planlıyor. Aslında bu bazen iyi ama bana bu yaşa kadar iyi gelmişsin diyor. Beni biraz sanki aptal buluyor

-Eskiden kazandığı tüm maaşını eşine verirmiş, bir daha asla böyle bir şey yapmamlı konuşmaları var. Tamam onun parasını isteyen yok ama yani evlendikten sonra bu kafa yapısı bilemiyorum?

-Beni böyle bir süreçteyken tüm arkadaşlarıyla tanıştırması düsündürücü ve tanıştırırken “biliyor musunuzz Selen’ de (takma isim yazıyorum) dans kursuna gidiyorr” demesi, sanki boşandım ama sorun bende değildi eski eşim kıymetimi bilemedi bakın ben değerliyim ve daha iyisini bulabilirim imajı veriyor gibi

-Cinsel ilişki esnasında bazen beni duymuyor. Bunu psikologuna da söylemiş. Bazen rahatsız edici oluyor cunku istemedigim şeylere devam ediyor.

Ben biraz astrolojik detaylara önem veriyorum saçma gelebilir size ama kova burcu kendisi. Bende aslan burcuyum. Eski eşi de kovaymış. Birkaç kez sordum benzer yönlerimiz var mı diye. Hiç alakanız bile yok dedi.

Ben kendimi bayağı kaptırmış vaziyetteyim de bilemiyorum arkadaslar bir yazmak istedim ya. Bir de calistigimiz yerde de duyuldu, yöneticim benim kulagıma kadar geldi dikkat et istersen yaptı. Gerek var mıydı bunlara bilemedim.
Bosanma davasından davanın her asamasında vazgecılebılıyor. Barışmayacakları ne malum? Cinsel ilişki esnasında sizi duymuyor öu yoksa önemsemeyip keyfine mi bakıyor ? Duymaması sizce mümkün mü? Sizi o şekilde tanıştırması da bana göre bir şeyleri kanıtlama çabası etrafına. Bana ilişkiniz çok saglıklıymış gibi gelmedi.

Evlilik içi tecavüz de varmış sana da şimdiden yapıyor gerçekten kendinde misin sen ya?
Birde siddet olayi icin delil yok ama demis sanki ayni evin icinde yasadi yada delil varsa adamda cikarip gosterdi ahada bu darp raporu diye tabi ki yalan diyecek konu sahibi kizim aklini basina al yarin obur gun sende darp raporu almaya bunu kanitlamaya ugrasma

Adamla aranızda 8 yaş var, adam hala evli, ilk derece aşaması bile bitmemiş, çekişmeli boşanma, dört beş sene daha devam edebilir bu süreç. Haziranda karara çıkınva dosya boşanmış olmayacak. Benim müvekkilin dosyası 2024 başında istinafa gitti, hala daha istinaftan dönmedi ki Yargıtay aşaması da olacak min 2 sene.

İlişkiniz orta yaşa yaklaşmış, çakal erkek, azıcık üst konumda ve maddiyatı oturmuş saf genç kız ilişkisi. Bu çakallar genç kadınları nasıl kandıracağını çol iyi bilir.

4-5 sene daha beklerim dersen bekle. O zaman da ben daha yeni boşandım tekrar o süreçlere girmek istemiyorum diyebilir.

Adam hem karısına nişpet yapıyor muhtemelen hem eşe dosta bakın çıtırlar peşinde diyor
Sanırım avukatsınız. En iyi bilgiyi sizden alabilirim. Kadının tüm tanıkları dinlenmiş. Benim birlikte olduğum kişinin ise 1 tanığı kaldı ancak antalyada. Hakim onuda mayıs gibi dinleyecekmis. Avukatta diyorki mayısta dinlerse haziran gibi biter. İstinaf durumu evet var ama taraflar tamam derse bitiyor diye biliyordum. Tabi benim birlikte olduğum kişiye nafaka, tazminat cıkarsa istinafa gitmeye o zaman bakıcaz diyordu. Burada biraz benide manipüle ediyordu. Benimle olan durumu ne kadar iyiyse o kararı o zaman düsünürüm gibi

Sanırım avukatsınız. En iyi bilgiyi sizden alabilirim. Kadının tüm tanıkları dinlenmiş. Benim birlikte olduğum kişinin ise 1 tanığı kaldı ancak antalyada. Hakim onuda mayıs gibi dinleyecekmis. Avukatta diyorki mayısta dinlerse haziran gibi biter. İstinaf durumu evet var ama taraflar tamam derse bitiyor diye biliyordum. Tabi benim birlikte olduğum kişiye nafaka, tazminat cıkarsa istinafa gitmeye o zaman bakıcaz diyordu. Burada biraz benide manipüle ediyordu. Benimle olan durumu ne kadar iyiyse o kararı o zaman düsünürüm gibi

Mayısta tanık dinlenince hemen karada çıkmaz ki, mayıstan sonra erteleme olursa şehrine göre adli tatil dolayısıyla Eylül ekime de kalabilir.

Adam da boşanmak istiyorsa valla mis gibi anlaşmalı boşanmaya yanaşırdı. Bu kadına illaki tazminat nafaka çıkacak ve adam da illa ki bunu istinaf edecek, adam etmezse kadın için olumsuz bir sonuçta kadın istinaf eder.

Dediğim gibi min 3-4 sene daha beklerim diyorsan, gençliğine acımıyorsan bekle.

4 sene sonra adam 40’ına yaklaşmış olacak. Boşanma davasında mal mülkten ziyade tazminat nafaka vs konuşulur.

Bence kendinize yazık ediyorsunuz, anlattığınız adam da iyi bile değil

Siz de hâla boşanmasının derdindesiniz.
Boşansa ne olur, adam baştan aşağı sıkıntı.

Son düzenleme:
Bunlarin hepsi bosanma sürecinde oluyor nedense, yemeyin bunlari.
Ayrica öyle olsada o kadinlar adamlara parmağini sıklattiğinda onun kapisinda biter sen yalan olursun

Sağolun.

adam karısına tecavüz ediyormuş bir kere hayır deyin sizede eder. diğer tüm berbatlıkları bir yana tecavüzcü olması bir yana. o boşanma sebeplerini görüp nasıl devam edebiliyorsunuz ilişkiye hayret ettim.

Hiç evlenmemiş kadının evlenip boşanmış erkeklerin yalanlarına kanmaları çok kolay oluyor neden anlamadim.
Günümüzde boşanmalar kolaylaştı bıdı bıdı dendiğinden sanırım.
günümüzde boşanmalarin kolaylaşmasinin en buyuk sebebi kadinlarin ekonomik ozgurluklerinin var olması, ama saniyorum ki evliligi tecrube etmemiş hem cinslerim kim bilir işine ne gelmedi ev işi zor geldi bilmem ne gibi basit sebeplerden boşanıldı gibi düşünüyor bu lafı.
Aklı başında hiç bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmıyor, heleki ev üstüne yapılmış, maaş cebine sayılmış her dedigine tamam denilmiş mikemmel hayati (erkegin anlatimiyla)olan kadın boşanmış ise her şey o kadar mükemmel değildir :)
Madem bu kadar mükemmelmiş her şey açsın uyaptan bakalım ne iddialar varmıs evlilikleriyle ilgi karşı tarafta kadın neler söylemiş birde onları okuyun.
Birde adam hala evli :) Yarın vazgeçtik barışmak istiyoruz diyip dava mava hepsini iptal edebilirler mesela sizde evcilik oynadığınızla kalirsiniz.
26 yaşında gencecik çöpsüz üzüm insansın ne isin var evli barklı adamla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X