Bosanma asamasinda olup barisanlar var mi?

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Sorum yukarda acikliyor, bosanma asamasinda olup birlesenler var mi? Baktim esim bosanma dava acmaya niyeti yok artik dayanamadim bosanma davasi actim. O kadar inat ki bitti artik istemiyorum kesinlikle pisman olmayacagim gibisinden büyük konusuyor. Ve duydum ki beni soruyormus napiyormusum falan kaynanamin Instagramdan beni takip ediyor sürekli ve kaynanam instagram kullanmayi bilmez bile. Whatsapptan engeli kaldirdi anladim zaten blöf yaptigi selam nasilsin bana adresin lazim esyalarini yollaycam evine dedi bende cevap vermedim engelledim bundan sonra avukatimla konusur artik. O kadar gururlu davraniyor ki anlatamam bile. Neyse etrafimdakiler siz barisirsiniz bundan eminim hissediyorum cevremdekiler bosanma asamasinda olup barisanlar var diyorlar Hayir istemiyorum pisman falan olsa dahi istemiyorum barissam bile hayatim boyunca süphe icinde yasayip yavas yavas kendimi öldürmektense böyle daha iyiyim sevsem bile istemiyorum sonucta ortada güvenim kalmadi bitti artik diyorum. Bitti dedigim sey kafamda bitirdim ama kalbim bitiremiyor o da zamanla kabullencek unuturum zaten. Esimi zaten biliyorum pisman olacagi huyu bu taniyorum 13 yasimdan beridir. Zaten esyalarimi toplarken o gece cok agladi bana göstermedi gözlerdeki siskinligi gördüm aglamaktan sismisti. Simdide bana kiziyor niye evden gitmisim falan diye bitti dedigin icin gittim zaten daha ne yapayim ki? Engelledigim icin kafam rahat ama bir seyi rahat edemiyorum ben kaynanami takipten cikardim ama halen beni takip ediyor engellesem mi bu durum kafami karismasina neden oluyor? Ve Bu durumda bosanma asamasinda olup barisanlara soruyorum pisman misiniz? Veya mutlu musunuz? Ne kadar sürecte ayri kalip baristiniz? Bunlar benim icin önemli.. erkek yani farkina varip daha cok deger veriyor mu yoksa yine ayni oldugunuz yerden devam mi?

Sorununuz ne neden boşanıyorsun bilmiyorum konuşup çözebilceğin biseylerse evlilik terapistine gidebilirsiniz. Evlenip boşanıp sonra tekrar nikah yapıp tekrar bosanan biri olarak söylüyorum tabi ufak tefek sorunlar değilse boşanma sebebin. Okuduğun kitabı bidaha okumayacaksın çnkü sadece kapağı değişiyor içeriği aynı. Hakkında hayırlısı

Hikayenizden bahşedermisiniz rica etsem nasıl oldu

Aslinda büyük sebep yok inatla tartistik esimin ikinci ise girmesiyle iletisim kopuklugu oldu aramizda, araya sogukluk girdi o sogudu bende sogudum. Böyle böyle bosanmaya kadar gittik baktik olmuyor gibi kafasindaydik. Anlasmali bosanacaktik baktim haber yok 2 aydir en sonda ben actim davayi sözde hepsini o karsilaycakti ne oldu da erteledi? Bosanma konusunda bahane edip ertelemeye calisiyordu. Esimin engeli kaldircakmisim konusmak istiyormus benimle ancak ben engeli kaldirmadim bundan sonra bana sormak istedigi birsey varsa avukatimla konusur bosuna vekaliyetimi vermedim avukatima

Anladığın kadarıyla evliliği bitirecek yani bidaha olmaz asla diyebilceginiz sorunlarınız yok her evlilikte tartısmalar olur onemli olan o tartısmalarda birbirinize nasil davraniyorsuz saygı var mı aranızda sana hakaret ettimi o tartısmalarda yada sen ona diceğim şu ki sen bence oni seviyorsun sadece ikinizde biraz inatlaşıyorsunuz ama eğer ihanet fiziksel ve psikolojik şiddet yoksa tekrar sans vermende bi zarar olacağını düşünmüyorum kalbinin sesini dinle tabi bide kader kısmet diyede bisey var yaşayacağın varsa yazıldıysa yaşıyorsun

bosanıp tekrar evlenende var ama
bu ıs cocuk oyuncagı degıl
karsılıklı konusmak ıstıyor adam sızınle
konusa konusa anlasırsınız gerekırse aıle terapıstıne gıdersınız baktınız olmuyor o zaman ayrılırsınız
siddet yok ıhanet yok altı ustu fıkır ayrılıgı bırbırınıze saygı duyarak cozebılecegınız bır konuya benzıyor anlattıgınız kadarıyla

yasınız kac bu arada ?

2 kez boşanma dilekçesi verdim, bir kaç gün içinde barıştık. 3. ye anlaşmalı boşandık. 3 ay sonra tekrar barışmak istedi, yine barıştık resmi olarak tekrar evlendik. Sonuç şu an yine ayrıyız. Barışmak, tekrar bir şans vermek, inanmak, güvenmek, çocuğum babasız kalmasın diye düşünmek aptallıktan başka bir şey değil, tecrübeyle sabit.

Siddet yok hakaret yok fizikselde nede psikolojikte baya inatlastik ama ben gururumu altina alip konusmaya calistim hic yanasmadi simdide o konusmaya calisiyor ama güvenemiyorum ki bitirmis gibi konusuyor sonra benim hakkimda örnegin x napiyor iyi mi is buldu mu kendine ailesiyle arasi iyi mi gibisinden soruyor

bayağı kararsiz kalmissiniz

Tabi bahsederim. Şöyle oldu kücük yaşta evlendim 17de hayatımın en büyük hatası birsey zannediyordum evliligi. Oda kucuktu 18 yaşındaydı ailem hic istemedi kacarim dedim vermezseniz mecbur kabul ettiler evlendik 1 sene kayinvalideyle birlikte kaldik tabi evlendigimin 3. Ayında kavgalar tartismalar evde kırılmayan şey kalmadı deli gibi pismandım ama annemin evine donmeye yüzüm yoktu sonra askere gitti ben annemlerle birlikte kalcaktim o gelene kadar işe girdim calıstım para gonderdim corabina kadar aldım askerdeyken askerliligin bitmesine 2 ay vardı bigün bi mesaj ayrılalım seni sevmiyorum başkasını seviyorum maf olmustum o zmanlar salak diyorum simdi kendime agladim cok 30 kiloya düsmüstüm skıntıdan ben cok aradim ama acmamisti telefonlarımı bi sure sonra kendime geldim toparlandim kararimi verdim boşanıp hayatıma bakacaktım ki karşıma çıktı bigüb yalvardı yakardi nolur lutfen hata yaptım salaklıgım kabul ettim ev tuttuk esya falab ailem yine istemedi tabi ama benim icin sustular hep 2 ay iyiydi sonra yine ayni baskasını sevdigini soyledi bosanalim dedi bu sefer dik durdum kabul ettim gittik anlasmalı boşandık 1 sene birbirimizi hic gormedik ben cok guzel bi isyerinde calisiyordum hayatim cok guzeldi derken bigün yine karsilastik hic tahmin edemicegim biyerde yine ayni seyler yine basa döndük büyü yapilmis gbiydim etrafimdaki herkez salak misin sen bitti artik bosandiniz siz hayatina bak diyodu ama hcbirini duymuyordum yine yalvardi kabul ettim yine gittik nikah gnu aldik hazirliklar esylar falan nikahimiz oldu ertesi gün sabah telefonda sevgilisiyle mesajlarina yakaladim basimdan aşagı kaynar sular devrildi ne yapacagimi bilemedim 1 gün olmus daha evleneli artik anneme babama bisey demeye yuzumde kalmamisti kaderime razi oldym hicbisey yokmus gbi davrandim icim kan agliyody tabi 1 ay sonra ogre dim ki hamileyim istemefi cocugu aldir dedi dedim aldirmicam sonra beni evden kovdu gözüm mosmor annemin evine geri dondum hamileligimi annemin evinde gecirdim bir defa aramadi dogumumu yaptım bi oglum oldu oglum 1 aylikken dva actim adli yardimla avukat talep ettim bosandik cok skür smdi oglum iki 2 bucuk yasibda ben baskasiyla evliyim

Eski eşimde öyle soruyormuş konuşuyormuş ama kendinden duyduğum hiç bişey yok artık soruyor diyenlere de inanmıyorum belki de üzülmeyim diye soruyor diyorlar neden engellemiş sordunuz mu benimki de engelledi anlamıyorum niye engelli olduğumu aramıyorum yazmıyorum engelliyim

Son bi kez konuşun derim yada terapi alın birlikte kolay kurmuyoruz maalesef ama kolayca yıkabiliyor bazen karşı taraf.. Bariz bi sorun yok gibi elbet herkes yaşadığını bilir ama olmaz artık diyorsanızda geri dönmeyin.. araya soğukluk girdiği zaman düzelmiyor maalesef

Engeli kaldirdi yine yazdi ama bu seferde ben engelledim hic cevap vermeden numarasini silmistim ne de olsa engeli kaldirmaz diye bi süre sonra takmayi birakmistim. Bildiginiz adam dengesiz ne istedigini bilmiyor ki

Bence zamana bırak engelini aç konusmak isterse düzgünce konusmayı teklif et oturup sorunlarinizi ve sonra cözümleri konuşun olursa olur olmaza kader. Sana yazmazsa aramazsa sen bi defa konusmak istemişsim zaten sende bidaha arama ama hemen ani bi hareket yapma bence sakin davranmaya çalış

Rabbim mutluluk versin inşallah tahmin etmiyceğiniz kadar mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…