Bosanma asamasinda olup barisanlar var mi?

Valla cekismeli dava acildi karsi tarafta avukatta tutuldu beyefendisinin dilekceleri gördüm o gördüklerimden sonra hayatimdan tamamen cikti artik iftira atti sorsan delili yok ama benim yazdirdigim dilekceler dogruya dogru ispata ispata o kadar salak oldugumu düsünmüs olmali sonra avukatimla muhatabi iken benimle muhataba almaya basladi aynen senin gibiydim bende her bosanma lafi sakiz gibi agzina alinmisti görsen adam pert oldu taninmayacak hale düstü.. bu daha hic birsey baskasindan duydum ki barismak gibi falan düsünüyormus benimle sonra bana yazmaya basladi ancak ben geri dönüs yapmiyorum mecburende delil tutacagim diye de engel basamiyorum. Suanda kafam rahat ama hayatimin düzeni tekrar sokmam biraz zaman alcak gibi duruyor aklimdada kalbimdede onun yeri yok Allaha sükür kafam rahat.. o dilekceyi görmeseydim halen onu seviyor olcaktim demekki bunu da görmem gerekiyormus

Atlantistebiranka T Tarcinli12 harikasıniz.. Kararlı, güçlü hemcinslerim tebrik ediyorum ikinizi de. Ömrünüzü bu koca musveddelerine heba etmemissiniz.. Yeni hayatinizda mutluluk huzur ve degerinizi bilecek insanlar ile karşılaşmanızi dilerim. Boşanma süreci sıkıntılarını en az hasarla atlatmaya bakın. Bir süre sonra neden kendimi o kadar üzmüsümki diyeceksiniz çünkü. Yaşasın ordan biliyorum. Tekrar tebrikler

Ben sizin konunuzu hatırlıyorum sanki. Eşiniz sizden boşanmak istememiş miydi? Seni sevmiyorum karılık yapamıyorsun gibi bir cümle mi ne kurmustu hatta Siz de o da eve bağlı değil diye yakınmıştınız Eşiniz yurtdışında idi değil mi Türkiyeye mi döndünüz siz
Anlaşılan o ki eşiniz pişman olmuş Ancak ben olsam çok kırılırdım Önce seni artık sevmiyorum ama nafaka vericem falan türü cümleler kurup tüm düzeninizi mahvetmiş Şimdi de pişman Şu erkeklere diyecek bir şey yok gerçekten
Kurtarılabilir, ben de unuturum diyorsanız ilişki terapistine gidebilirsiniz Ama bana kalırsa size çok ayıp etmişti

Konu sahibi, eşinin gerçek yüzünü görüp bu düşünceyi kafandan atmana çok sevindim
Benim teyzem boşandığı adamla evlenmişti.
Sonra aynı sebeplerle tekrar boşandı.
Biten şeyden hayır gelmiyor.

Haklisiniz en dipe cökmüsken o dipten cikabilmek cok güzel birsey Allah hepimize nese saglik ve huzur versin erkeklere ihtiyacim yok önce kariyerimi gelistirmeyi hedefledim yas 26 diye hala henüz gec degil okumak icin diyorum ailem bu kadar bana destek olmasaydi belki suan bu sekilde ayakta degildim

Evet cok iyi hatirliyorsunuz adamin gercek yüzü gördüm hatta beni 5 kurusluk birakmaya niyetliydi o dilekceyi görene kadar benden bile tazminat talep etti düsün bide iftira atti hakkimda yeni konu acmayi da gerek duymamistim o an gözüm döndü benim onu tamemen silecek kadar yeterli sebebim oldu Pisman olsa ne fayda gercekten deger vermis olsaydi beni bu kadar süründürtmezdi kiyamazdi bende ona karsi acima duygusu bile kalmadi hersey bitti artik kaynanamda benim yeni numarami istedi arkadasimdan duydum arkadasim bana sormadan vermez önce bana sordu bende gerek yok verme artik herhangi bi akrabaligimiz kalmadi dedim öyle olaylar karisti bariscakmisim yok hayatta olmaz

Hayirlisi olsun hepimiz icin bosanma asamasinda olup veya bosananlara. Bende kendim icin sevindim hani yapamam onsuz falan düsündügüm oldu da yanildim böyle daha iyiymis tanidigim adam bile degil kafamdan atmasina sebep oldu utanmadan tazminat istedi benden

Teşekkürler ediyorum bir tane ömrüm var, elin 3 kuruşluk yaratığına 1.5 senemi verdim. Adam olana çok bile. Çatır çatır boşayayım kıymetli oğullarını da arkamdan sıktıkları iftiralar başlarına dolansın. Hiç umurumda değil.
Boşanma sürecim aşırı stresli geçiyor, her dakika yaşadığım şeyler aklıma geliyor. Travmayı tam atlatamadım, inşallah bu günlerim de bana zarar vermeden geçer. İnsan haketmediği şeyleri yaşadığında kendine yediremiyor. Asssla hakkımı helal etmem.
Şu hayatta verdiğim en yerinde kararlardan biri boşanmak.
Yoluma paspas olsa üstüne basıp geçmem ayakkabılarım kirlenmesin diye. Öyle tiksiniyorum.

Çok mantıklı düşünüyorsunuz sizi tebrik ederim Umarım güzellikler sizi bulur

Amin. Çok doğru yoldasiniz. Hayatta hicbirsey için geç degildir. Özellikle okumak icin. Her zorluğun sonunda da kolaylik geliyor merak etmeyin. Ailenizi ayrıca tebrik ediyorum. Tüm kadınların aileleri bu durumlarda destek vermeli. Güzel günler çok yakında olsun inşallah ❤

Alsınlar sümüklü oğlan çocuğu oğullarını yasasınlar birlikte. Evet yediremiyor katılıyorum ama; iyileşme süreci, yaşadıklarımızi kendimize yedirebildigimizde ve kabullendigimizde başlıyor.. Yaşanacağı varmış yaşandı bitti. Ögrenmemiz gereken seyler varmis demekki diye düşünün. Dava haricinde de aklınıza getirmemeye çalışın. Zor elbette ama atlatma sürecinizi uzatır. Hayatınızı geri aldınız ya bundan sonrasi zamanla çözülecek. Tum bu yasadiklariniz çok mutlu bir hayatın başlangıcı olsun umarım. ❤

Siz ilahi adalete uğradıklarını duydunuz mu veya gördünüz mü?

Sevgili konu sahibi, kafanızda bazı şeyleri netleştirmenize ve gücünüzü toplamanıza sevindim. Sizin için herşey daha güzel olur bundan sonra umarım.
Arada burayı güncelleyin zira ben karısının kıymetini sonradan anlayıp sürünen erkek hikayelerine bayılırım

Siz ilahi adalete uğradıklarını duydunuz mu veya gördünüz mü?
Hayır olumlu yada olumsuz hiçbir haber almadım. Ortak tanıdık vs lere de kesinlikle konusunu dahi actirmadim. İnanmazsiniz belki ama merakda etmiyorum. Merak edilecek bişey yok ki. Tanıdım yaşadım ve gördüm. İlahi adalet belki bu dünyada belki de öbür dünyada tecelli edecek. Bilemeyiz ki. Gerçekleşmesini beklemek sadece size zarar verir. Sakın ilgilenmeyin lütfen. Size bunları yaşatanlar; bir başkası ile çok mutlu olabilir yada daha da canavarlasip bir başka kadının hayatınıda karartmaya çalışabilir. Önemli olan size yaptiklari. Nokta! Gerisi hiç mühim değil. İster batsin ister uzaya çıksın. Haksizliga ugrayan, ilahi adaletin gerçekleşmesini beklemeyi biraktigi anda tecelli edeceğine inaniyorum. Kimse yaşattığıni yada kinadigini yaşamadan ölmez. Edindiğiniz tecrübeyi cebinize atın ve yolunuza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…