- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllahTabi bahsederim. Şöyle oldu kücük yaşta evlendim 17de hayatımın en büyük hatası birsey zannediyordum evliligi. Oda kucuktu 18 yaşındaydı ailem hic istemedi kacarim dedim vermezseniz mecbur kabul ettilerevlendik 1 sene kayinvalideyle birlikte kaldik tabi evlendigimin 3. Ayında kavgalar tartismalar evde kırılmayan şey kalmadı deli gibi pismandım ama annemin evine donmeye yüzüm yoktu sonra askere gitti ben annemlerle birlikte kalcaktim o gelene kadar işe girdim calıstım para gonderdim corabina kadar aldım askerdeyken askerliligin bitmesine 2 ay vardı bigün bi mesaj ayrılalım seni sevmiyorum başkasını seviyorum maf olmustum o zmanlar salak diyorum simdi kendime agladim cok 30 kiloya düsmüstüm skıntıdan ben cok aradim ama acmamisti telefonlarımı bi sure sonra kendime geldim toparlandim kararimi verdim boşanıp hayatıma bakacaktım ki karşıma çıktı bigüb yalvardı yakardi nolur lutfen hata yaptım salaklıgım kabul ettim ev tuttuk esya falab ailem yine istemedi tabi ama benim icin sustular hep 2 ay iyiydi sonra yine ayni baskasını sevdigini soyledi bosanalim dedi bu sefer dik durdum kabul ettim gittik anlasmalı boşandık 1 sene birbirimizi hic gormedik ben cok guzel bi isyerinde calisiyordum hayatim cok guzeldi derken bigün yine karsilastik hic tahmin edemicegim biyerde yine ayni seyler yine basa döndük büyü yapilmis gbiydim etrafimdaki herkez salak misin sen bitti artik bosandiniz siz hayatina bak diyodu ama hcbirini duymuyordum yine yalvardi kabul ettim yine gittik nikah gnu aldik hazirliklar esylar falan nikahimiz oldu ertesi gün sabah telefonda sevgilisiyle mesajlarina yakaladim basimdan aşagı kaynar sular devrildi ne yapacagimi bilemedim 1 gün olmus daha evleneli artik anneme babama bisey demeye yuzumde kalmamisti kaderime razi oldym hicbisey yokmus gbi davrandim icim kan agliyody tabi 1 ay sonra ogre dim ki hamileyim istemefi cocugu aldir dedi dedim aldirmicam sonra beni evden kovdu gözüm mosmor annemin evine geri dondum hamileligimi annemin evinde gecirdim bir defa aramadi dogumumu yaptım bi oglum oldu oglum 1 aylikken dva actim adli yardimla avukat talep ettim bosandik cok skür smdi oglum iki 2 bucuk yasibda ben baskasiyla evliyim
Ama insan özlüyor gene Özlem havası esti bana daEngeli kaldirdi yine yazdi ama bu seferde ben engelledim hic cevap vermeden numarasini silmistim ne de olsa engeli kaldirmaz diye bi süre sonra takmayi birakmistim. Bildiginiz adam dengesiz ne istedigini bilmiyor ki
Bence zamana bırak engelini aç konusmak isterse düzgünce konusmayı teklif et oturup sorunlarinizi ve sonra cözümleri konuşun olursa olur olmaza kader. Sana yazmazsa aramazsa sen bi defa konusmak istemişsim zaten sende bidaha arama ama hemen ani bi hareket yapma bence sakin davranmaya çalış
Maalesef banada öyle geliyor :/Ama insan özlüyor gene Özlem havası esti bana da
bayağı kararsiz kalmissiniz
İnşallah teşekkür ederimRabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah
hayırlısı olsun bazen gercekten sevgi yetmiyorSeviyordum, başka hiçbir mantıklı açıklaması yoktu.
Valla gelse nasıl güzel kabul ederdim bende ama gelmiyor adam nasıl duruyor anlamıyorum içim üzülüyor resmen bazı zamanlar alışamadımSeviyordum, başka hiçbir mantıklı açıklaması yoktu.
O zaman biraz zaman gecmesini bekle seviyorsun belli evliliginiz için süre tanı kendine hemen dava açma belki ondan bir adım gelirAcikcasi whatsapptan engeli kaldirmayi kesinlikle düsünmüyorum, sinirli bi yapim var elimde olan birsey degil böyle daha iyiyim arada üzülürüm gecer
Maalesef actim gecen hafta bu haftada tebligat icin yapiliyor göndercekO zaman biraz zaman gecmesini bekle seviyorsun belli evliliginiz için süre tanı kendine hemen dava açma belki ondan bir adım gelir
Sizde neden anlasamadiniz? Ne kadar süredir ayrisiniz?Valla gelse nasıl güzel kabul ederdim bende ama gelmiyor adam nasıl duruyor anlamıyorum içim üzülüyor resmen bazı zamanlar alışamadım
Ailesiyle alakalı küçük şeylerden dolayı tartışmalarımız sonucu ‘mutlu’ olamıycağımıza karar verdi ayrılmak istedi bende beni istemeyeni bende istemem dedim anlaşmalı boşandık soyismimi geri almak için mahkemeye gittiğimde oda geldi barışmak gibi bişeyler geveledi ağzında hayır istemiyorum dedim ama ısrar etmedi çaba göstermedi 3 ayda boşandıkSizde neden anlasamadiniz? Ne kadar süredir ayrisiniz?
Barismak gibi birseyler geveledi seni yokladi? Gelde sunlari bogmada ne diyem ki sinir oldum bizde 3 ay olcak ayrilaliAilesiyle alakalı küçük şeylerden dolayı tartışmalarımız sonucu ‘mutlu’ olamıycağımıza karar verdi ayrılmak istedi bende beni istemeyeni bende istemem dedim anlaşmalı boşandık soyismimi geri almak için mahkemeye gittiğimde oda geldi barışmak gibi bişeyler geveledi ağzında hayır istemiyorum dedim ama ısrar etmedi çaba göstermedi 3 ayda boşandık
Esim cok inatci olmayacak kafasinin dikine gidiyor konusmak istemiyorum yani eger gelirse buraya benimle konusmak isterse belki konusurum o zaman bu is telefonla olmaz ama bilemiyorum cok seviyorum ama birsey beni geri itmesine neden oluyorSöyle birsey var: Evliligin icine dikkat edilmese cabuk sogukluk girebiliyor. Heleki yogun is temposu veya baska mesgul eden durumlar varsa. Bunu toplamak iki tarafin gayreti ile olur ancak. Bir tarafin gayreti ile degil. Hemen bosanalim demek tabi cok kolay. Benim esim bosanma sözünü ortaya atsa sorunlar bir tarafa acayip de kirilirim. Cünkü evlilikte emek verip birseyler kuruyoruz. Onun icin sorunlardada gerekirse profesyonel yardim alarak gayret göstermeli. Bosanmak istemiyorsaniz bir tarafi inadi birakmasi lazım
Beni sevmiyor demek ki dedim arkadaşımıza söylemiş sevmediğini düşünüyor diye aklımdan çıkmıyor demiş ama ne arıyor ne soruyor keşke çok sevseydi beniBarismak gibi birseyler geveledi seni yokladi? Gelde sunlari bogmada ne diyem ki sinir oldum bizde 3 ay olcak ayrilali
Oofff ooff bir daha okuyun isterseniz veya yorum yazmayin evli degilsiniz anlasilan. Bosanma asamasinda olup barisanlar varmi diyorum?Boşanmak isteyen eşiniz, durduk yere boşanalım diyen eşiniz, sizi engelleyen eşiniz, barışmak için kılını bile kıpırdatmayan yine eşiniz. İnstagramdan baktı engeli kaldırdı diye barışmak için çabalıyor anlamı çıkarılmaz. Barışmak isteyen adam kendi arar, yanınıza gelir özür diler barışmak için çabalar
At gibi giden it gibi geri dönermis bu lafa inanmak istemesem de dogruluk payi ne kadar dogru? Icim daraldi zaten olan olmus bitmis artik neye fayda diyorum hayirlisi neyse o olsun benim esim de öyle sevmedigimi düsünüyor niye evi terketmisim diye kiziyor daha ne yapsaydimBeni sevmiyor demek ki dedim arkadaşımıza söylemiş sevmediğini düşünüyor diye aklımdan çıkmıyor demiş ama ne arıyor ne soruyor keşke çok sevseydi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?