Bosanma asamasinda olup barisanlar var mi?

Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah

Engeli kaldirdi yine yazdi ama bu seferde ben engelledim hic cevap vermeden numarasini silmistim ne de olsa engeli kaldirmaz diye bi süre sonra takmayi birakmistim. Bildiginiz adam dengesiz ne istedigini bilmiyor ki
Ama insan özlüyor gene Özlem havası esti bana da

Acikcasi whatsapptan engeli kaldirmayi kesinlikle düsünmüyorum, sinirli bi yapim var elimde olan birsey degil böyle daha iyiyim arada üzülürüm gecer

Acikcasi whatsapptan engeli kaldirmayi kesinlikle düsünmüyorum, sinirli bi yapim var elimde olan birsey degil böyle daha iyiyim arada üzülürüm gecer
O zaman biraz zaman gecmesini bekle seviyorsun belli evliliginiz için süre tanı kendine hemen dava açma belki ondan bir adım gelir

Söyle birsey var: Evliligin icine dikkat edilmese cabuk sogukluk girebiliyor. Heleki yogun is temposu veya baska mesgul eden durumlar varsa. Bunu toplamak iki tarafin gayreti ile olur ancak. Bir tarafin gayreti ile degil. Hemen bosanalim demek tabi cok kolay. Benim esim bosanma sözünü ortaya atsa sorunlar bir tarafa acayip de kirilirim. Cünkü evlilikte emek verip birseyler kuruyoruz. Onun icin sorunlardada gerekirse profesyonel yardim alarak gayret göstermeli. Bosanmak istemiyorsaniz bir tarafi inadi birakmasi lazım

Sizde neden anlasamadiniz? Ne kadar süredir ayrisiniz?
Ailesiyle alakalı küçük şeylerden dolayı tartışmalarımız sonucu ‘mutlu’ olamıycağımıza karar verdi ayrılmak istedi bende beni istemeyeni bende istemem dedim anlaşmalı boşandık soyismimi geri almak için mahkemeye gittiğimde oda geldi barışmak gibi bişeyler geveledi ağzında hayır istemiyorum dedim ama ısrar etmedi çaba göstermedi 3 ayda boşandık

Barismak gibi birseyler geveledi seni yokladi? Gelde sunlari bogmada ne diyem ki sinir oldum bizde 3 ay olcak ayrilali

Esim cok inatci olmayacak kafasinin dikine gidiyor konusmak istemiyorum yani eger gelirse buraya benimle konusmak isterse belki konusurum o zaman bu is telefonla olmaz ama bilemiyorum cok seviyorum ama birsey beni geri itmesine neden oluyor

Boşanmak isteyen eşiniz, durduk yere boşanalım diyen eşiniz, sizi engelleyen eşiniz, barışmak için kılını bile kıpırdatmayan yine eşiniz. İnstagramdan baktı engeli kaldırdı diye barışmak için çabalıyor anlamı çıkarılmaz. Barışmak isteyen adam kendi arar, yanınıza gelir özür diler barışmak için çabalar

Barismak gibi birseyler geveledi seni yokladi? Gelde sunlari bogmada ne diyem ki sinir oldum bizde 3 ay olcak ayrilali
Beni sevmiyor demek ki dedim arkadaşımıza söylemiş sevmediğini düşünüyor diye aklımdan çıkmıyor demiş ama ne arıyor ne soruyor keşke çok sevseydi beni

Oofff ooff bir daha okuyun isterseniz veya yorum yazmayin evli degilsiniz anlasilan. Bosanma asamasinda olup barisanlar varmi diyorum?

Beni sevmiyor demek ki dedim arkadaşımıza söylemiş sevmediğini düşünüyor diye aklımdan çıkmıyor demiş ama ne arıyor ne soruyor keşke çok sevseydi beni
At gibi giden it gibi geri dönermis bu lafa inanmak istemesem de dogruluk payi ne kadar dogru? Icim daraldi zaten olan olmus bitmis artik neye fayda diyorum hayirlisi neyse o olsun benim esim de öyle sevmedigimi düsünüyor niye evi terketmisim diye kiziyor daha ne yapsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…