- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Bu sorulari ben de sormustum. Cevabini bulamazsin. Zamanla yeni hayatina alistikca soru sormayi da birakirsin. Gececek. Iyi bossnan ben gormedim. Ayriliklar aci olur hep. Onemli olan ayni yerde kaknamak, hayata devam edebilmek. Bir sure sonra iyi ki bitmis dedigin gunler de olacak merak etme.Bosanmak uzere olup baska bi sehirde ailesinden uzak kendini kotu hisseden var mi... gecicek mi bu gunler acaba ben mi hata yaptm. Suclu benmiydim neden bitti bu kadar kolay cabuk. Neden hic cana gostermedi kocam. Ailesi neden bana destek olmadi. Nedenn neden neden
Evet umrumda bile.degilimÜzüntünü, hayal kırıklığını tahmin edebiliyordum canım.
Ne hayallerle, ne umutlarla kurulan yuvadan umduğunu bulamadın...
Birkaç arkadaşım da yaşadı bu olayı yakından tanık oldum.
İnan bana seven erkek kendini paralar yinede boşanmaz...
Alllah yardımcın olsun.
Sizin bosanma kesinlesti mi. Biz dilekceyi verdik 1.5 yillik evliyim cocugum yok.Tam su an,ayni korkulari ve dugulari yasayan o kadar cok kadin var ki. Ben dahil...üstelik 3 cocugum var. O bitmeyen sorular benimde kafamda dolasiyor ve kötü hissetmen cok normal. Gececek ama sende gecmesi icin, kendine iyi gelen seyleri yapmalisin. Baktin olmuyor, bi terapi yapabilirsin.
O zaman tavoz vermis olucam herseyi kabullenicem. Iyice havaya giricek. Yazik cok yazikkk. Cok istedigim yillarca hayalini kurdugum bi evlilikti. Tam bi hayalkiriklifi oldu.varsa umit sen adim at
Sizin bosanma kesinlesti mi. Biz dilekceyi verdik 1.5 yillik evliyim cocugum yok.
Kocan bosanmak istemiyo mu. Aslinda bendede bitti kabaliklarini kustahliklaribi hatirladikca ama hic mucadeke vermemesi (zaten basindan beni bitti diye tehdit ederdi.) zoruma giden.Kizlar bende bosanma asamasindayim ama es kisisinin durumdan haberi yok ...ben mi anormalim acaba hic olmadigim kadar huzurluyum tek uzuntum davayi hala acamamis olmam ayin 12 si gelsin onu bekliyorum gorusmem gereken yerler var ...tevekkul ettim ben sizede oneririn muthis bir rahatlama geliyor..birde bebegim var..insallah avukat atanirsa bana iyi bir avukat olur o gubu iple cekiyorum ...sende tevekkul et..esinin sana yaptigi kotu davranislari hic kayit etmedin mi mesaj ses veya goruntu bunlardan varsa hergun bir doz izle veya dinle ki pisman olma ..rabbim kizimi korusun ..hayalim ise baslayip para biriktirip bir eve tasinmak yalniz kizimla
GececekBosanmak uzere olup baska bi sehirde ailesinden uzak kendini kotu hisseden var mi... gecicek mi bu gunler acaba ben mi hata yaptm. Suclu benmiydim neden bitti bu kadar kolay cabuk. Neden hic cana gostermedi kocam. Ailesi neden bana destek olmadi. Nedenn neden neden
Davam yarın cok garip yaGececek
Ben de boşandıgımda tek basıma idim
Üzerinden 8 sene gecti
Yeniden evlendim 4 senelik evliyim bile
Geçiyor
Acını yasa ve bitir
O zaman tavoz vermis olucam herseyi kabullenicem. Iyice havaya giricek. Yazik cok yazikkk. Cok istedigim yillarca hayalini kurdugum bi evlilikti. Tam bi hayalkiriklifi oldu.
Kizlar bende bosanma asamasindayim ama es kisisinin durumdan haberi yok ...ben mi anormalim acaba hic olmadigim kadar huzurluyum tek uzuntum davayi hala acamamis olmam ayin 12 si gelsin onu bekliyorum gorusmem gereken yerler var ...tevekkul ettim ben sizede oneririn muthis bir rahatlama geliyor..birde bebegim var..insallah avukat atanirsa bana iyi bir avukat olur o gubu iple cekiyorum ...sende tevekkul et..esinin sana yaptigi kotu davranislari hic kayit etmedin mi mesaj ses veya goruntu bunlardan varsa hergun bir doz izle veya dinle ki pisman olma ..rabbim kizimi korusun ..hayalim ise baslayip para biriktirip bir eve tasinmak yalniz kizimla
Kac yillik evlisiniz. Sorun ne kurtarma şansinz yok muAl benden de o kdr su an kafayi yememek icin zorluyorum kendimi, bosaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?