Bosanma asamasinda sıkıntı cekenler

Kac yillik evlisiniz. Sorun ne kurtarma şansinz yok mu

3 yildir ama 6 yillik bir birlikteligimiz var. umit edecek bir seyim kalmadi en buyuk sorunlar karsisinda bile (hakaret, siddet, rencide etmek) duzelir umudu ile sabredip cabaladim. Bitmesi daha hayirli, fakat o kdr hayalini kurdugum bir evlilik oldugu icin, tam bir hayal kirikligi yasiyorum. Davayi actim karsi taraftan haber bekliyoruz.

Alıştığımız yastığımız, ayakkabımız, sevdiğimiz yemekten bile vazgeçemiyoruz. Bu nedenle bi evliliği sonlandırıp yeni bir hayata başlama düşüncesi zor geliyor. Buda bi çeşit alışkanlık neticede.
Cesaretli olup yeni heycanlar yaşamak, hayatını yeniden inşa etmek denemeye değer bence.
Neden neden neden derseniz bi cevap bulamazsınız. Birçok nedenide olabilir hiçbir geçerli nedeni olmayadabilir. En iyisi akışına bırakmak.

Davayi actin mi ? Nasil karsiladi es olacak kisi ? Hala huzurlu karsilayabiliyormusunuz ?
haftaya sali durusmam var ve tek celsede bitecek insallah oyle mutluyum ki anlatamam..es kisisi nasil karsiladi bir suru surec yasadim esasinda once hakaret beddua sonra her istedigini yapicam gel dedi..ardindan guvenemem deyince eski haline dondu. Bulundugum sehre geldi ikna amacli 1 hafta durdu yuzunu asla gormedim birde son koz olarak gul yolladi mesajda ozur yazili gulu kabul etmedim kapiya biraktirmis komsular soyledi mesajda ne yazdini ondan biliyom..sonra gitti kabullendi cunku zorunda..yani tehdit ettim anlasmali bosanmazsan siddetin delilleri var diye o sekilde cabukcak kurtulup inslalah bi sorun cikmazda haftaya bekar bir hatun olucam yuppiii

Tebrik ederim gercekten ins hayirlisi ile ayrilirsin darisi basima ins tek celsede bitmesini bende istiyorum. Bende tehdit’e basvurmayi dusunuyorum sikinti cikarirsa. Umarim haftaya iyi haberler aliriz ! Habersiz birakmayin bizi ...

Boşanma aşaması çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Mutsuzluk , hayal kırıklığı , öfke acı. Bu neden neden soruları asla bitmiyor ve yanıtsız kalıyor. Allah yardımcınız olsun.

Ben boşanma sürecinde sizin gibi duygu yoğunluğu ve yalnızlık yaşamadım malesef evet evet malesef diyorum çünkü karşı taraf o kadar psikopat ve çirkef ki mücadele etmekten duygularımı yaşamaya fırsat olmadi ... belkide böylesi daha iyi bilemiyorum en azından acı çekmedim ama çok yoruldum öyle böyle değil.... demen o ki herkes o süreci farklı yaşıyor aynı olmuyor her boşanma...guclu olun dik ve kararlı durun herşey böyle kalmayacak bunu bilerek kendinize yön verin... allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…