- 24 Aralık 2014
- 5.294
- 7.083
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Cok yakın bir dostum boşanma aşamasında bir cocugu var ikinci cocuğuma hamile boşanma noktasına getiren olaylari vs her detaya hakimim ama hic bir zaman boşan vs demedim kendi karar verdiginde ise destekledim hayat senin hayatin tabii gibisinden yaslı nineler gibi otur cocuklarinın dizinin dibinde boşanması diyecek halim yoktu.Bazen cok bunaldığı anlarda beni ariyor iş cıkısi bazen ben gidiyorum yanına dertlesiyoruz buluşuyoruz dün 2 saat kadar telefonda konuştuk zor bir süreç telefonu kapattıktan sonra eşim iyi hos destek oluyorsun ama bak sonra X in aklına leyloş girdi derler gerek ailesi gerek eşi der bizim başımız ağrır biraz kendini geri cek dedi.E dedim destek olmayayim mi destek ol evet ama her aradığında acma her detaya bu kadar hakim olma o hamile şu an belki de hormonlardan böyle bir asamaya geldi gaz verme dedi oysa ki karar ne olursa olsun senin yanindayim diyorum kötülenecek onlarca yönünü bilmeme ragmen eşini kötülemiyorum hem hamile hem ufak cocugu var diye bir miktar maddi destekte de bulunmak istiyordum ama eşim böyle söyleyince günün sonunda ihale bana kalır mi diye düsünmedim değil.Arkadasimdan yana bir süphem yok cekincem ailesi ve eşi oldu benim esim böyle bir yorum yapınca
Aslinda kararını esiyle birlikte aldılar herkese sonra acıkladılar ama an geliyor agliyor beni arıyor ben de dertlesiyorum yani o durumda kendin hallet nasil diyeyim bilemiyorum ben deEşiniz haklı. Arkadaşınız eşinden ayrılmak istiyorsa, bunun kararını kimseden etkilenmeden kendi vermeli.
Esin söyle böyle diye bir yorumda bulunmuyorum sadece dinliyorum aslında ama esim de bu yorumu yapınca acıkcasi bir cekince oldu bende deDestek olun tabiki ama eşinize hak veriyorum. İki gün sonra vazgeçer, barışır siz hatalı olursunuz
Esin söyle böyle diye bir yorumda bulunmuyorum sadece dinliyorum aslında ama esim de bu yorumu yapınca acıkcasi bir cekince oldu bende de
Insallah öyle bir durumun icinde bulmam kendimi barışma durumları yok barışsalar dahi sen neden barıstın demem en nihayetinde kendi hayatı herkesinO işler öyle olmaz genelde.
Bir tanıdığın başına geldi. Ablası kardeşini korumaya çalıştı, sonra o kötü oldu. Üstelik kardeşi bile arkasını döndü. Şimdi ablasıyla barıştı gene eşi ile arası kötü. Ki kadın ben ben boşandım çok zor filan diyor. Kararına saygı duyarım diyor. Ama suçlu hep 3. Şahıs olur.
Almıyor tabii ki ailesine dahi güvenerek bu zararı almaz kimse dogumdan sonra calisacagim diyor. Zaten arkadasım da leylos kafami karıstirdi diyemez zira hic boşan ya da aman boşanma demedim her durumda yanındayım dedim ama hani ailesi eşi vs der mi onu bilemiyorumBirçok arkadaşıma boşan dedim. Hem de sorunlari henüz yeni baslamisti . Kimse de sonrasinda beni suclamadi . Dost acı söyler fikir soruluyorsa solerim . Sizle alakalı bir durum yok . Maddi manevi size guvenip de böyle bir karar almıyor sonuçta .
Bizim milletimiz baskalarini suclamaya meyilli cünküEsin hakli
Dayanamayıp dalga geçeceğim valla.boşanacak kocayı bile bulamamış bir sürü kadın var deyin.ki yalan da değil hani.aslında dalga bile değil.en azından bir kere de olsa o süreci yaşayabilmiş.bu mutsuzlukla bu poliyannacılıkCok yakın bir dostum boşanma aşamasında bir cocugu var ikinci cocuğuna hamile boşanma noktasına getiren olaylari vs her detaya hakimim ama hic bir zaman boşan vs demedim kendi karar verdiginde ise destekledim hayat senin hayatin tabii gibisinden yaslı nineler gibi otur cocuklarinın dizinin dibinde ne boşanması diyecek halim yoktu.Bazen cok bunaldığı anlarda beni ariyor iş cıkısi bazen ben gidiyorum yanına dertlesiyoruz buluşuyoruz dün 2 saat kadar telefonda konuştuk zor bir süreç telefonu kapattıktan sonra eşim iyi hos destek oluyorsun ama bak sonra X in aklına leyloş girdi derler gerek ailesi gerek eşi der bizim başımız ağrır biraz kendini geri cek dedi.E dedim destek olmayayim mi destek ol evet ama her aradığında acma her detaya bu kadar hakim olma o hamile şu an belki de hormonlardan böyle bir asamaya geldi gaz verme dedi oysa ki karar ne olursa olsun senin yanindayim diyorum kötülenecek onlarca yönünü bilmeme ragmen eşini kötülemiyorum hem hamile hem ufak cocugu var diye bir miktar maddi destekte de bulunmak istiyordum ama eşim böyle söyleyince günün sonunda ihale bana kalır mi diye düsünmedim değil.Arkadasimdan yana bir süphem yok cekincem ailesi ve eşi oldu benim esim böyle bir yorum yapınca
Ferhan kıskançlıkta rekorun bosanabilmeyi istemek :)Dayanamayıp dalga geçeceğim valla.boşanacak kocayı bile bulamamış bir sürü kadın var deyin.ki yalan da değil hani.aslında dalga bile değil.en azından bir kere de olsa o süreci yaşayabilmiş.bu mutsuzlukla bu poliyannacılık
Esin kötü kalpli biri bence. Özellikle boşanmasındaki sebeplere o da hakim ise.Cok yakın bir dostum boşanma aşamasında bir cocugu var ikinci cocuğuna hamile boşanma noktasına getiren olaylari vs her detaya hakimim ama hic bir zaman boşan vs demedim kendi karar verdiginde ise destekledim hayat senin hayatin tabii gibisinden yaslı nineler gibi otur cocuklarinın dizinin dibinde ne boşanması diyecek halim yoktu.Bazen cok bunaldığı anlarda beni ariyor iş cıkısi bazen ben gidiyorum yanına dertlesiyoruz buluşuyoruz dün 2 saat kadar telefonda konuştuk zor bir süreç telefonu kapattıktan sonra eşim iyi hos destek oluyorsun ama bak sonra X in aklına leyloş girdi derler gerek ailesi gerek eşi der bizim başımız ağrır biraz kendini geri cek dedi.E dedim destek olmayayim mi destek ol evet ama her aradığında acma her detaya bu kadar hakim olma o hamile şu an belki de hormonlardan böyle bir asamaya geldi gaz verme dedi oysa ki karar ne olursa olsun senin yanindayim diyorum kötülenecek onlarca yönünü bilmeme ragmen eşini kötülemiyorum hem hamile hem ufak cocugu var diye bir miktar maddi destekte de bulunmak istiyordum ama eşim böyle söyleyince günün sonunda ihale bana kalır mi diye düsünmedim değil.Arkadasimdan yana bir süphem yok cekincem ailesi ve eşi oldu benim esim böyle bir yorum yapınca
Öyle valla.bir gün tümden tozutacağım ama yalnız olmadığımı da biliyorum.yan kulvarda 1 aylık hamile kızı yerden yere vuruyorlar sorunsuz sevişmiş diyeFerhan kıskançlıkta rekorun bosanabilmeyi istemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?