Boşanma aşamasındaki birine nasıl destek olunur ?

Ya biri boşanacak diye, neden başka biri bütün enerjisini buna harcamak zorunda kalsın?
Boşanmaya karar verdiyse, kararını uygular, süreci ve sonuçlarını yaşar. Sanki evlenirken size soruyorlar.
Biriyle dost olmak demek, negatif yönde bu kadar paylaşım yapmak demek değil ki. Eşiniz de çok mantıklı açıklamış zaten.

Birliktelikler yada ayrılıklar konusunda yorum yapılmamasından yanayım.Tabiki arkadaşınızın yanında olun ,dinleyin paylaşsın ama yol gösterici olmayın herkes yolunu kendi seçsin.Yarın öbür gün barışır siz kötü olursunuz hiç belli olmaz. Benim kafam karışıktı der ,çocuklarımın babası der....Siz de bir bakmışsınız yuvayı bozdurmaya çalışan kötü arkadaş olmuşsunuz. Öte yandan istediğiniz kadar gidin gelin kim ne derse desin ,kim ne isterse onu düşünsün siz elbetteki arkadaşınızın yanında olacaksınız.Ama insanın savuna mekanızmasıdır ya hani yansıtmak .En ufak pişmanlıkta onun yüzünden bu kararı verdim diye düsünmesine meydan vermeyin arkadaşınızın derim ben.

Ben yapi olarak yakinlarimin derdini kederini hemen dert eden yardım etmeye calısan biriyim dedigim gibi hic ayrıl ya da barış demedim sadece her kararda senin yanindayim dedim.Sadece bir kere eşi arkadasımın üzerine yürümüş bunu duyunca cok üzülüp kurtul su adamdan demistim umarim hakkinda hayirlisi olur

Kendisi hamile oldugundan hormonlar ultra calisiyor haliyle daha cok üzülüyor o konusmak isterken haliyle kapat hadi diyemiyorum icim elvermiyor üzülüyorum elimden bir sey gelmiyor bari derdini dinleyeyim gibisinden

Ben de öyle yapıyorum zaten bosan ya da bosanma diye hic bir yorumda bulunmuyorum

Siz kararı vermesine yardımcı olmadınız ki kararına saygı duydunuz. Siz mesafeli davranırsanız arkadaşınızın yerine koyun kendinizi aynı anda hem eşini hem arkadaşını kaybetmiş olacak. Ben eşinizi haklı bulamadım.

Su anda acılmıs bir dava yok lohusaliktan sonra bosanacaklarmıs ama ayrilar görüsmüyorlar.Benim acikcasi bksan bosanma deme hakkim yok sonuca esiyle o evli ben degilim bu konuda alnim ak insallah diger kisiler de öyle düsünmezler aklina gordi falan diye.Zamaninda arkadasim da cok dinledi benim derdimi o yüzden ona sırtımı dönemem benim de yogun bir hayatim var ev iş cocuk esim derken ama yine de vakit ayirmaya calisiyorum

Esine geri dönecegine ihtimal vermiyorum ama elimden gelen destegi saglarim bunu para olarak degil de cocuklarina esya mama bez vs olarak istiyorum daha cok umarim bu da yanlış anlasilmaz inanin iyi kötü hic yorumda bulunmuyorum yarin bir gün barısırlar da ben kötü olurum diye

Kiz mesele koca bulmak olsa yoldan cevir birini evlen herkes koca olmaz bak bdv ye bir sürü sorunlu adam var.Ben benimkini 5 senede ancak hizaya soktum mesela simdi diyebiliyorum benim esim pırlanta diye eskiden sorsan bir sürü dert sayardım mesele koca bulmak degil düzgün koca bulabilmek

Yoo koca bulmak da çok zor.kötüsü bile zor.sokaktan çevir de kabul edecek mi sanki?

Tecavuz edileni kiskaniyoe yahu bu kisi.

Konu sahibi bencede esiniz hakli.
Bak güzel kardeşim.o dönem bir takım psikolojik sorunlarım vardı.şuan ilaç kullanıyorum.şuan da çok cici bakamıyorum hayata ama eskisi kadar da değilim.bir düşün yakamdan artık sizde. Insanın 1 günde bile düşünceleri hayata bakiş açısı değişyor.çöpleri karıştirıp durmayın.şuan ne yazıyorsam onu okuyun.mantıklı geliyorsa beğenin gelmiyorsa beğenmedim deyin.önü arkası sanane.

Yani yardım olarak sadece dinleyebilirsiniz ama kendi derdiniz gibi sahiplenirseniz üzülebilirsiniz. Üzücü ama eşiniz haklı

Yoo koca bulmak da çok zor.kötüsü bile zor.sokaktan çevir de kabul edecek mi sanki?
Valla aldatan evine bakmayan karisina öküz gibi bagıran cocuguyla ilgilenmeyen koca olacagına hic olmamasi daha iyi ben bu durumda dahi gaza getirmiyorum onu yoksa elle tutulur yani yok kocasinin

Valla aldatan evine bakmayan karisina öküz gibi bagıran cocuguyla ilgilenmeyen koca olacagına hic olmamasi daha iyi ben bu durumda dahi gaza getirmiyorum onu yoksa elle tutulur yani yok kocasinin
Esin ne istiyor o zaman? Sırf millet laf edebilir diye arkadaşınla görüşmemeni mi? Dediğim gibi Esin kötü kalpli. Millet ne derse der diyememis

H
Esin ne istiyor o zaman? Sırf millet laf edebilir diye arkadaşınla görüşmemeni mi? Dediğim gibi Esin kötü kalpli. Millet ne derse der diyememis
Görüşme demiyor sürekli bu konu hakkında konusmanız yanlıs sık sık dertlesmeye gitmen yanlış diyor git ama sık sık olmasın basımiz agrır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…