- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Salaklık işte bende anlamadım neden iletişim kurduğumu keşke kurmasaydım şuan engelledimNeden hala muhatap olduğunu, iletişim kurduğunu anlamadım ben. Amaç ne?
Amin inşallahPsikolojik destek almıyorsan al, önünde yeni bir hayat var. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Avukatım çok iyi Allah razı olsun ondan çok güzel idare ediyor.Bana kalsa hiç bir hakkımı alamadan mal gibi ortada kalacaktım.Avukatiniza bırakın süreci o idare etsin bence
O kadar haklısınız ki adamın amacı o kendini kurtarmakSikayeti geri cek, nafaka, tazminat hakkini kaybet diye sansini denemis iste. Asla ama asla affetme.
Zorla kendi evladina kiymis bir Adami affetme
Asla vazgeçmemAmacı davadan vazgeçirmek tabi ki
Çok doğru.tam olarak bana bunu yapıyor ama ben ona acımayacağım asla çeksin cezasınıAsla konuşmayın. Yaptıkları zaten pişman olup özür dilenecek şeyler değil ama öyle bile olsa zaten bu adam pişman değil. Kendini kurtarmak için sözde düzeltmeye çalışıyor. Düzeltmeye çalışırken bile psikolojik şiddet uyguluyor. Hiç acımayın hakkettiği neyse onu bulsun.
Bi evlilik bi kere ayrılındıysa toplanmıyo artıkNapıcağımı bilmiyorum.Duygularım mantığımı esir almış gibi.Konuya gireyim direk.4 aydır İstanbulda babamlardayım.Boşanma sebebi şiddet,baskı ilgisizlik,zorla kürtaja mecbur.boşanmakta olduğum eşim onca zaman sonra beni aradı ve sanki her şey bozuk plak gibi başa sardı.Evet biraz olsun iyiydim ama şimdi çok kötü durumdayım.Eşim tekrar barışmak istediğini eve gelmemi istedi.Bende onca olan şeylerden sonra nasıl geleyim asla gelmem dedim.Sonra başladı bana hesap sormaya beni niye şikayet ettin,tazminat ve nafaka konusunda sen ve avukat havalara uçmuşsunuz hayırdır siz beni ne sandınız.başıma bir şey gelsin o zaman sana gösterecem ben dedi.sonra tekrar gelsem kabul eder misiniz beni bende hayır dedim.adam bildiğiniz hem hesap soruyor hemde eve gel diyor nasıl bir saçmalıksa.Bende darp şikayetimi geri çekmeyeceğimi söyledim.Bunca zamandan sonra amacı ne,evet keşke konuşmasaydım ama tutamadım kendimi ve cezasını çekiyorum.Sabah rüyamda bile gördüm.Sanki ölmüşümde üstüme toprak atan yok.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum,mutsuzum.Bana destek olun kızlar
Çok haklısınız eskisi gibi olmuyor hiç bir şey önüme bakıyorum ama çok zorlanıyorum canım çok yanıyor yoruldum artık bu duygu ne zaman geçecekBi evlilik bi kere ayrılındıysa toplanmıyo artık
Tam bitir kurtul onune bak en guzeli
bi sure sonra baskası olacak zaten
Geri dönmeyl asla istemiyorum ama bana yaşattıkları kötü şeyleri unutamıyorum önüme bakmakta zorlanıyorum sadeceNeye karışıyor kafan? Bende boşanma aşamasındayım ne siddet var ne hakaret ne aldatma bir ses yükseltmesi bile yoktu eşimin. Benim bile dönüşüm yokken siz nasıl acaba diyorsunuz aklım almıyor ya hayret bisey. Bakmayın arkanıza iğrenc bir adammış
Siz neden boşanıyorsunuzNeye karışıyor kafan? Bende boşanma aşamasındayım ne siddet var ne hakaret ne aldatma bir ses yükseltmesi bile yoktu eşimin. Benim bile dönüşüm yokken siz nasıl acaba diyorsunuz aklım almıyor ya hayret bisey. Bakmayın arkanıza iğrenc bir adammış
Gececek canım zaman inan herseyin ilacıÇok haklısınız eskisi gibi olmuyor hiç bir şey önüme bakıyorum ama çok zorlanıyorum canım çok yanıyor yoruldum artık bu duygu ne zaman geçecek
Acının evreleri var, hiçbir acı bu evreleri tamamlamadan geçmez, araştır bu konuyu. Ve psikolojik destek al. Devlet hastanelerinde de psikologlar var, bulunduğun yerdekine bak, özele gitmek zorunda değilsinÇok haklısınız eskisi gibi olmuyor hiç bir şey önüme bakıyorum ama çok zorlanıyorum canım çok yanıyor yoruldum artık bu duygu ne zaman geçecek
Yaş gerçekten 21 mi? . Çok erken yaşta evlenmişsin kötü şeyler yaşamışsın ama önünde muhteşem yıllar var . Geçmiş gitmiş olsun.Kararınızdan dönmeyin pişmanlık yaşamayın.Vazgeçemediği siz değilsiniz vereceği nafaka ve şikayetlerinizle yitireceği itibarı.Napıcağımı bilmiyorum.Duygularım mantığımı esir almış gibi.Konuya gireyim direk.4 aydır İstanbulda babamlardayım.Boşanma sebebi şiddet,baskı ilgisizlik,zorla kürtaja mecbur.boşanmakta olduğum eşim onca zaman sonra beni aradı ve sanki her şey bozuk plak gibi başa sardı.Evet biraz olsun iyiydim ama şimdi çok kötü durumdayım.Eşim tekrar barışmak istediğini eve gelmemi istedi.Bende onca olan şeylerden sonra nasıl geleyim asla gelmem dedim.Sonra başladı bana hesap sormaya beni niye şikayet ettin,tazminat ve nafaka konusunda sen ve avukat havalara uçmuşsunuz hayırdır siz beni ne sandınız.başıma bir şey gelsin o zaman sana gösterecem ben dedi.sonra tekrar gelsem kabul eder misiniz beni bende hayır dedim.adam bildiğiniz hem hesap soruyor hemde eve gel diyor nasıl bir saçmalıksa.Bende darp şikayetimi geri çekmeyeceğimi söyledim.Bunca zamandan sonra amacı ne,evet keşke konuşmasaydım ama tutamadım kendimi ve cezasını çekiyorum.Sabah rüyamda bile gördüm.Sanki ölmüşümde üstüme toprak atan yok.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum,mutsuzum.Bana destek olun kızlar
sizin sebep neydi peki?Neye karışıyor kafan? Bende boşanma aşamasındayım ne siddet var ne hakaret ne aldatma bir ses yükseltmesi bile yoktu eşimin. Benim bile dönüşüm yokken siz nasıl acaba diyorsunuz aklım almıyor ya hayret bisey. Bakmayın arkanıza iğrenc bir adammış
Ya umarım biran önce atlatmak istiyorum çok yoruldum yaşımında verdiği duygusallık beni yıpratıyorGececek canım zaman inan herseyin ilacı
Bosanma sonrası hayattan sana sesleniyorum
Bu taraf daha dingin daha huzurlu
Haklısınız burda bana düşen sadece sabretmek biliyorum ama gerçekten sanki dayanamıyorum çok yıprandım.sadece uyumak istiyorumAcının evreleri var, hiçbir acı bu evreleri tamamlamadan geçmez, araştır bu konuyu. Ve psikolojik destek al. Devlet hastanelerinde de psikologlar var, bulunduğun yerdekine bak, özele gitmek zorunda değilsin
Yaa çok Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.Açmak istedim çünkü içim içimi yiyordu ve dediğiniz gibi iyikide açtım evet uzun zaman sonra konuşmak değişik geldi,canımı yaktı ama olsun bir kez daha gerçek yüzünü gördüm.Yaş gerçekten 21 mi? . Çok erken yaşta evlenmişsin kötü şeyler yaşamışsın ama önünde muhteşem yıllar var . Geçmiş gitmiş olsun.Kararınızdan dönmeyin pişmanlık yaşamayın.Vazgeçemediği siz değilsiniz vereceği nafaka ve şikayetlerinizle yitireceği itibarı.
Bence iyi ki açmışsınız o telefonu.Belli ki umutla açtınız kendimi tutamadım dediğinize göre.Aynı hatayı ikinci kez yapmazsınız artık karşıdaki çirkin yüzünü göstermiş.Şunu bir atlatın bitsin dava hayatın daha yeni başladığını anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?