Boşanma aşamasındaki eşim dengemi altüst etti.

Asla konuşmayın. Yaptıkları zaten pişman olup özür dilenecek şeyler değil ama öyle bile olsa zaten bu adam pişman değil. Kendini kurtarmak için sözde düzeltmeye çalışıyor. Düzeltmeye çalışırken bile psikolojik şiddet uyguluyor. Hiç acımayın hakkettiği neyse onu bulsun.

Çok doğru.tam olarak bana bunu yapıyor ama ben ona acımayacağım asla çeksin cezasını

Bi evlilik bi kere ayrılındıysa toplanmıyo artık
Tam bitir kurtul onune bak en guzeli
bi sure sonra baskası olacak zaten

Neye karışıyor kafan? Bende boşanma aşamasındayım ne siddet var ne hakaret ne aldatma bir ses yükseltmesi bile yoktu eşimin. Benim bile dönüşüm yokken siz nasıl acaba diyorsunuz aklım almıyor ya hayret bisey. Bakmayın arkanıza iğrenc bir adammış

Geri dönmeyl asla istemiyorum ama bana yaşattıkları kötü şeyleri unutamıyorum önüme bakmakta zorlanıyorum sadece

Siz neden boşanıyorsunuz

Çok haklısınız eskisi gibi olmuyor hiç bir şey önüme bakıyorum ama çok zorlanıyorum canım çok yanıyor yoruldum artık bu duygu ne zaman geçecek
Gececek canım zaman inan herseyin ilacı
Bosanma sonrası hayattan sana sesleniyorum
Bu taraf daha dingin daha huzurlu

Çok haklısınız eskisi gibi olmuyor hiç bir şey önüme bakıyorum ama çok zorlanıyorum canım çok yanıyor yoruldum artık bu duygu ne zaman geçecek
Acının evreleri var, hiçbir acı bu evreleri tamamlamadan geçmez, araştır bu konuyu. Ve psikolojik destek al. Devlet hastanelerinde de psikologlar var, bulunduğun yerdekine bak, özele gitmek zorunda değilsin

Yaş gerçekten 21 mi? . Çok erken yaşta evlenmişsin kötü şeyler yaşamışsın ama önünde muhteşem yıllar var . Geçmiş gitmiş olsun.Kararınızdan dönmeyin pişmanlık yaşamayın.Vazgeçemediği siz değilsiniz vereceği nafaka ve şikayetlerinizle yitireceği itibarı.
Bence iyi ki açmışsınız o telefonu.Belli ki umutla açtınız kendimi tutamadım dediğinize göre.Aynı hatayı ikinci kez yapmazsınız artık karşıdaki çirkin yüzünü göstermiş.Şunu bir atlatın bitsin dava hayatın daha yeni başladığını anlayacaksınız.

sizin sebep neydi peki?

Acının evreleri var, hiçbir acı bu evreleri tamamlamadan geçmez, araştır bu konuyu. Ve psikolojik destek al. Devlet hastanelerinde de psikologlar var, bulunduğun yerdekine bak, özele gitmek zorunda değilsin
Haklısınız burda bana düşen sadece sabretmek biliyorum ama gerçekten sanki dayanamıyorum çok yıprandım.sadece uyumak istiyorum

Yaa çok Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.Açmak istedim çünkü içim içimi yiyordu ve dediğiniz gibi iyikide açtım evet uzun zaman sonra konuşmak değişik geldi,canımı yaktı ama olsun bir kez daha gerçek yüzünü gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…