Boşanma aşamasındaki eşim dengemi altüst etti.

Haklısınız burda bana düşen sadece sabretmek biliyorum ama gerçekten sanki dayanamıyorum çok yıprandım.sadece uyumak istiyorum
Mümkünse uyu ama bunun da sınırı olmalı, destek alsan belki hafif bir sakinleştirici falan da yazar doktor, daha iyi hissedersin. Çok zpr bir şey yaşıyorsun, desteksiz atlatmak zorunda değilsin. Antidepresanlar böyle zamanlarda ayakta kalmak için var

Düşünüyorum destek almayı .yiyorum içiyorum eskiye göre ama geçmişi düşünmek beni baya etkiliyor.

sizin sebep neydi peki?
Çalışmıyordu azimli değildi , çocuk istemiyordu vs sebepler ile evleri ayırdık 8 aylık evliyim aslında ama zamana yazık çocukta yok uyumlu değiliz şimdi anlaşmalı boşanma icin ayrı evlerde 1.yılın dolmasını bekliyoruz protokolü imzaladık yıl dolsun mahkemeye vericez hemen bitiyormuş

Sevgi ?

Çalışmıyordu diyorum sevgi derken?
Kira bende, fatura bende, mutfak alışverişi bende.

Burada yapılacak yorum sevgi? Değil.
Hayırlı olsun iyi karar denmeli..

Bazı şeyler icin sevgi tek basına yetmiyor size de tavsiye ederim

amacı davayı geri çektirmek çok bariz. nafaka vs vermemek için yapıyor.arada da tehdit ediyor. uzak durun. çok tehlikeli
bir tip

Tabi ki doğru karar yine de sormak istedim gereksiz Oldu evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…