Takilar dinen de kanunen de kadinin hakkidir.. Bozdurduysaniz bile o miktari odemek zorunda esiniz.. Neden verdiniz ki? Haklarınızı almadan mi bosaniyorsunuz yoksa; kolayca siyrilmasina izin vererek?Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
Hepsi öyle ki çıkarcı bencilAyy hasta heriff
Sen takıları neden verdin kiii senin hakkındı onlarrr .
Verme hiç bişey , sertifika mertifikada vermeee .
İnsan biraz evliliğine üzülür
Herif paranın derdine düşmüşşş.
İyide o mal davasına giriyo boşandıktan sonra almıyor mu takılarınıTakilar dinen de kanunen de kadinin hakkidir.. Bozdurduysaniz bile o miktari odemek zorunda esiniz.. Neden verdiniz ki? Haklarınızı almadan mi bosaniyorsunuz yoksa; kolayca siyrilmasina izin vererek?
Benim bildigim bu.. Nisan söz dugunde ne takildiysa o miktar kadinindir; paşa paşa odemek zorunda kadina..İyide o mal davasına giriyo boşandıktan sonra almıyor mu takılarını
keşke bırakmasaydın onun umrunda bile olmaz utanma yok galiba olsaydı telefon peşine değil dağılan yuvasının peşine düşerdi senin Hakkın ihtiyacın yoksa bile dilenciye verseydin ondan alsaydın değmez o Ada'm hiç birşeyi seni üzmüşBütün ziynet eşyalarımı bıraktım ALLAH bildiği gibi yapsın
Arkandan 'cok asil kadinmis' demeyecek ve sonra pisman olacaksin bugunler geçip hakkin olani onlar yediğinde.. Bu tenezzul etmek ve gurur meselesi degil.. Aklini basina topla derim..Bütün ziynet eşyalarımı bıraktım ALLAH bildiği gibi yapsın
Eger bosnma asamasindasaniz, sertifiklari vermeden once onlarin fotokopisini cekin. Sonra iletisiminiz sms, diger mesajlsri kaydedin, ona verdiginiz taki, sertifikasi vs vs, yani kanit olarak sizde olsun. Turkiyenin medeni kanunlarini bilmiyorum ama mantik olarak taki size hediye olarak verilmistir ve size sahsen aittir. Sonra mahkemeden takinin degerini para olarak isteyebilirsiniz.Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?