Boşanma aşamasındaki eşimin isteği :(

Tenezzül bile etmeyin yollayın yada sertifika ve telefonu verdiğinize dair bir yazi imzalati öyle verin. Çok karaktersizmis Eşiniz olacak kişi. Seviysine inmeyin.

Ayy hasta heriff
Sen takıları neden verdin kiii senin hakkındı onlarrr .
Verme hiç bişey , sertifika mertifikada vermeee .
İnsan biraz evliliğine üzülür
Herif paranın derdine düşmüşşş.

Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
Takilar dinen de kanunen de kadinin hakkidir.. Bozdurduysaniz bile o miktari odemek zorunda esiniz.. Neden verdiniz ki? Haklarınızı almadan mi bosaniyorsunuz yoksa; kolayca siyrilmasina izin vererek?

Bütün ziynet eşyalarımı bıraktım ALLAH bildiği gibi yapsın
keşke bırakmasaydın onun umrunda bile olmaz utanma yok galiba olsaydı telefon peşine değil dağılan yuvasının peşine düşerdi senin Hakkın ihtiyacın yoksa bile dilenciye verseydin ondan alsaydın değmez o Ada'm hiç birşeyi seni üzmüş

Daha fazla fiyata satmak istiyor o yüzden istiyor sertifikaları. Ver gitsin naparsa yapsın

Ben olsam altinlari birakmazdim.
Telefonuda al bitarafina sok der verirdim.

Benniyice edepsizlestim ya...

Ben de salak gibi takıları yüzük alyans set ona bırakıp çıktım evden. Almış gitmiş. Bu kadar düşmez diyordum alyansa kadar ama dusmus.
Bu arada bizimki bilmiyordur sertifika olayını ya da sertifikayi da bulup almıştır.
Hey gidi hey...

Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
Eger bosnma asamasindasaniz, sertifiklari vermeden once onlarin fotokopisini cekin. Sonra iletisiminiz sms, diger mesajlsri kaydedin, ona verdiginiz taki, sertifikasi vs vs, yani kanit olarak sizde olsun. Turkiyenin medeni kanunlarini bilmiyorum ama mantik olarak taki size hediye olarak verilmistir ve size sahsen aittir. Sonra mahkemeden takinin degerini para olarak isteyebilirsiniz.

Evlendikten sonra edinilen her mal ortaktir. Takida sizin hakkinizdir. Bunu mahkemede belirtin söke söke geri verir aldiklarini fosil atik

Tüüühhh ona yüzsüzzz.. Ben olsam ben de veririm yaa başım ağrımaz yani. Sonra mahkemeyle hakkın olanı alırsın zaten. Ben muhattap olmamayı seçerim. Takılar elinde olsa verme derdim de zaten sertifikası kalmış onu da ver yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…