- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
İlişkinin başında "aslllaaaa hediye istenir mi adamlığa sığmaz" örnek veren abimizden dansöz şovYeni sevgilisine falan hediye edecektir kim bilir bu erkek milletinden herşey beklenir sonra da kadınların adını çıkarcı yaparlar dönüp kendilerine bakmadan
Yok ikinci evliliğimNe varsa ver.
Ondan gelcek hayır onun gıbıdır.
Cocukların varmı?
eski nişanlım yeni nişanlısına geri verdiğim kendisinin aldığı kıyafetleri giydirmiş fotoğraflarda gördümİlişkinin başında "aslllaaaa hediye istenir mi adamlığa sığmaz" örnek veren abimizden dansöz şovAynen ben çıkarcı oldum. Zaten ben giyip hevesimi aldım isterse kendi giysin ister yeni sevgilisie versin tuvaletimi
Çocuk olmaması daha ıyı.Başıma
Yok ikinci evliliğim
Benmki de ole taaktıkları 5 bilezk onun peşne dustulerAy pislik herif takıdamı kalmış aklı.ben olsam tenezül etmem.boşandığın iyi olmuş..
İnsanların gerçek yüzü boşanırken çıkarmış ortaya..şükret kurtuldugun içinBenmki de ole taaktıkları 5 bilezk onun peşne dustuler
Yok cnm nerde daha bosanmadım benm derdm btmezzİnsanların gerçek yüzü boşanırken çıkarmış ortaya..şükret kurtuldugun için
Ozaman Allah tez zamanda kurtarır inşAllah...Yok cnm nerde daha bosanmadım benm derdm btmezz
Ver gitsin canimMrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?