Boşanma aşamasındaki eşimin isteği :(

Yeni sevgilisine falan hediye edecektir kim bilir bu erkek milletinden herşey beklenir sonra da kadınların adını çıkarcı yaparlar dönüp kendilerine bakmadan
İlişkinin başında "aslllaaaa hediye istenir mi adamlığa sığmaz" örnek veren abimizden dansöz şov Aynen ben çıkarcı oldum. Zaten ben giyip hevesimi aldım isterse kendi giysin ister yeni sevgilisie versin tuvaletimi

sertifika olmadan satamaz. zaten vermişsiniz o yüzden sertifikaları da vermenizde bir sakınca yok. telefonu istemesi komik oolmuş

eski nişanlım yeni nişanlısına geri verdiğim kendisinin aldığı kıyafetleri giydirmiş fotoğraflarda gördüm
yenisine giydirecektir

Verme canım, bende 3 sene evvel boşandım şimdiki aklım olsa tek çorap dahi bırakmazdım..verme hiçbirşey vermeeee hayat çalıp geri çekinilmez.

adamın derdine bak takıları aldığı yetmiyor bi de aldığı teli istiyor

takıları verip sertifikayı vermemek garip değil mi?
eğer takıları geri alacaksanız elbette vermeyin sertifikaları, bir arkadaş yazmış ya avukat aracılığı ile isteyin diye, öyle bir şey yapacaksanız tamam, ama yok takıları isteyerek verdim diyorsanız sertifikalarını da vermeniz gerekir bence.

boşanma pis bir iştir, eşinizin bu süreçte pisleşmesi neden garip geldi anlamadım,
en nihayetinde artık akrabanız değil, dostunuz değil, yakınınız değil, kimse kimsede bu devirde malını bırakmayacağına göre o da siz de hakkınızı istersiniz, anlaşamıyorsanız hakim karar verir.

Basit adam nolcak takilar senin hakkindir wermeseydin ama mademki verdin sertifikalarini verme 'takiları sen takabilrsin benim ihtiyacim kalmadi de sertifikalarida bulamadm de tlfonuda gonder gitsn' alayci davran terbiyesize..ne kadar düştügunu vur yuzune hak etmiş...

Yuva elden gidiyor adamın umrunda olana bakın..
Allah hidayet versin

Takılar senin mehir hakkın değil mi?? Mehir hakkını al ayrılmadan. Aldığı telefonu geri istedi demek boşanıyorsun telefon derdine mi düşmüş. Ne kadar görgüsüz biriymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…