- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
Yuh diyorum adama bakMrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.
Ya şu adamlar takılari geri isteyince verme isinden vazgeçin Hanımlar ya.
Böyle saçma is duymadım.
Ne diyecek sanıyorsunuz. ..aaa çok gururlu bir kadindi mi diyecek. Var ya asla böyle bir dusunceleri olmuyor tek dertleri satmak yemek parayi. vazgeçin şu hareketten artık.
Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten./QUOTE]
Tak kadina hediyedir boşanması halinde bile helaldir vermeseydiniz iyi olurdu tabi adam arsizsa birsey diyemem ama
Yeni sevgilisine falan hediye edecektir kim bilir bu erkek milletinden herşey beklenir sonra da kadınların adını çıkarcı yaparlar dönüp kendilerine bakmadanVerme sertifikaları aaaa kaybetmişsin tüh. Sertifikasız hiç paraya satsın da görsün pislik. Telefonu da verceksen kargoya ver kapsız. Kırık gideryüzsüzler ya benim erkek arkadaşım da hediyeleri istedi kullandığım elbiseyi napcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?