Boşanma aşamasındaki eşimin isteği :(

Bence kesinlikle vermeyin.ne demek ya kayboldu deyin atmışım deyin.tlfnuda vermeyin.aaa sapıttı iyice bunlar.karaktersizler.ayrıca onun seviyesine inmeyin filan demeleri bence dinlemeyin adam karaktersiz zaten kadının arkasından aaa çok kaliteliymiş mi diyecek yada diyecekse bile çok mu önemli.asla vermeyin

Gurursuz utanmaz herif. Hele telefonu istemek kadar ayıp bir şey olabilir mi. Madem ayrılıyorsun şerefli onurlu bir şekilde bitir. Bu kadar küçülmenin manası ne...
Bence sertifikaları parçala çöpe at, sonra bulamadım kayıp de.
Telefonu da kargo poşetinin içine koy. Telefonu bir güzel duvardan duvara fırlat ve yolla.

Bence istedigi herseyini ver bi copu bile olmasin hatirladikca uzulebilirsn canm hakkinda hayirlisi olsn insallah cok mutlu olursunuz
Mrb arkadaşlar eşim aldigi telefonu arti taki sertifikalarını istiyor takıları ona bırakmıştım zaten.

Küstüm al oyuncaklarını ver oyuncaklarımı..
Büyüyememiş.. Aslında daha fazlasını yazmak lazımda..
Telefonu suya yatırmak iyi fikirmiş ne yapıyorsa yapsın ondan sonra..
Zaten telefonu isteyecek kadar düştüyse Allah kurtarmış sizi.
Sertifikalarda da içinizden ne geliyorsa onu yapın..

* aslında istediklerini vermek için çağırdığında yak sertifikaları (fotokopiside olur) gözünün önünde ..
Off.. sonra otur izle..

Çok piskopat gördüm kendimi..

Aaaaaaa bizim durumun tam tersi bu
Bizde de takılar bende, sertifikalar eski eşimde hahahahahah

Adam ben evde yokken eşyalarını toplamış, gitmiş kütüphanede duran sertifikaları da almış.
Tabi tek taşımla beştaşım hala parmağımda olduğu için alamadı.

Daha sonra mesaj gönderip "yüzüklerimi ver" diye bir mesajdı bu arada, istedi.

Ben de vermedim tabi. 5000 tl'ye aldığımız tek taşı kuyumcuya kaça alırsın diye sorduğumda 1000 tl demişti.
Sizinki de bu yüzden istiyor sertifikaları, daha yükseğe satmak için.

Vermek zorunda değilsiniz, içinizden ne geliyorsa onu yapın.

takıları hangi kafayla verdin. genelde takılar mehir yerine geçer. senin hakkındı. teli verme! en kötü ihtimal sat yenisini al bozuldu dersin.

Ya şu adamlar takılari geri isteyince verme isinden vazgeçin Hanımlar ya.

Böyle saçma is duymadım.

Ne diyecek sanıyorsunuz. ..aaa çok gururlu bir kadindi mi diyecek. Var ya asla böyle bir dusunceleri olmuyor tek dertleri satmak yemek parayi. vazgeçin şu hareketten artık.

Sertifikalari attiginizi söyleyin.

Tlf.nada format atın, sonrasında duvara fırlatıp öyle gönderin ki vermek zorunda değilsiniz.

Takıları mahkeme size veriyor,neden verdiniz ki ?

Kızlar bi sakin olun yahu.
Boşanırken illa çirkinleşmek zorunda değilsiniz, takılarda gözünüz olsa zaten vermezdiniz verin gitsin.
Telefonu vermek istemiyorsanız vermeyin bu kadar basit.

Wermek zorunda degılsın bence hatta ücretsız avukat ıstersen Barodan verıyorlar işin yoksa..Takıları vermekle hata etmıssın ama gerı almak ıcın alınden gelenı yap..Adam mal derdıne dusmus resmen cok hadsiz..

Allahim sen boylelerinden korusun.
Sende ayrildigina sukret canim.
Ve bir kez daha gordun ne kdr dogru bi karar oldugunu.

+1
Böyle herife tek kuruş bırakmam.

Evlenirken insan iki kere değil yüz kere düşünmeli demekki böyleleri de var senin yuvan gitmiş ya mal ne ki mal derdine düşüyorlar benim esim de bende derim sen olmazsan bu eşya vs hiçbir kiymeti yok yazık yani bir yuva kolay kurulmuyor mal derdi de çok tuhaf Allah hidayet versin ama Allah korusun ben olsam ne takıları verirdim ne de teli madem giciklik istiyor.

Yeni sevgilisine falan hediye edecektir kim bilir bu erkek milletinden herşey beklenir sonra da kadınların adını çıkarcı yaparlar dönüp kendilerine bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…