- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Anneci bir erkek için bu konular büyük önem taşıyor işte.görüşmeyin evliliğinizi bu yüzden bitirmeyin ne alaka yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneci bir erkek için bu konular büyük önem taşıyor işte.görüşmeyin evliliğinizi bu yüzden bitirmeyin ne alaka yani
Toplamda altı yıl evli kaldım ama beni bir defa annesi yüzünden terk etti. Ve on aydır yine ayrıyız.Ne kadar evli kaldınız?
İşte ben de diyorum ki siz hazır gibisiniz. Beyefendi de sizin için asla dönmez diyebiliyor mu?Siz dönse döneceksiniz belli. Hayat sizin,hayırlısı olsun.Ayrıldığımızdan beri hiç üzülmedim çok kararlıydım neden böyle hissediyorum anlamlandıramadım. Karşı taraftan emin olun asla öyle bir adım gelmez kendisi çok kibirlidir.
6 yıl uzun bir süre zaman zaman aklınıza düşmesi normal ama aynı hatayı tekrar yapmamak en iyisi.Toplamda altı yıl evli kaldım ama beni bir defa annesi yüzünden terk etti. Ve on aydır yine ayrıyız.
Aslında güzel olur ama çok yoğun çalışıyorum. Eve gelincede çocukla ilgilen yemek temizlik derken halim kalmıyor.Bulunduğunuz şehirde bireysel aktiviteler varsa katılım muhakkak. Dans,yemek kursları,korolar,boyamalar… yeni yeni insanlar tanıyın![]()
Boşanma davası açılmadı mı halen, epey olmuş?Evet bazen ileride yalnız kalmaktanda korkuyorum.
Hayır belirli nedenlerden dolayı bu yaz açacağız davayı.Boşanma davası açılmadı mı halen, epey olmuş?
Bir alışkanlığı bırakmak o alışkanlığın süresi kadar zaman alır..
Özel değilse açar mısınız?Hayır belirli nedenlerden dolayı bu yaz açacağız davayı.
Nekadar süre evli kaldınız? Çoluk çocuk varmi? Demekki adam yeteri kadar kötü değilmiş, belkide sizde aksi , baskın karakter birisiniz ,simdi düşününce ona haksızlık yaptığınızı düşünüyorsunuzAyrılalı baya oldu ama daha boşanmadık. Aslında boşanmak istiyorum çünkü en mantıklısı bu ama son günlerde onu yine özlediğimi fark ediyorum. Geri dönsem biliyorum yine hiç bir değişim olmayacak ve kavga dövüş yeniden başlayacak. Zaten öyle bir adımda atmam ama neden hala özlüyorum anlam veremiyorum. Nasıl kurtulurum bu hislerden? Destek alsam işe yarar mı acaba?
Içinizde bitirememişseniz ondan da bir ışık varsa oturup konuşun.. son anda belki o da yanlışlarını anlarAyrılalı baya oldu ama daha boşanmadık. Aslında boşanmak istiyorum çünkü en mantıklısı bu ama son günlerde onu yine özlediğimi fark ediyorum. Geri dönsem biliyorum yine hiç bir değişim olmayacak ve kavga dövüş yeniden başlayacak. Zaten öyle bir adımda atmam ama neden hala özlüyorum anlam veremiyorum. Nasıl kurtulurum bu hislerden? Destek alsam işe yarar mı acaba?
Yani bazı konularda haksızlık yapmıştırım illaki.Nekadar süre evli kaldınız? Çoluk çocuk varmi? Demekki adam yeteri kadar kötü değilmiş, belkide sizde aksi , baskın karakter birisiniz ,simdi düşününce ona haksızlık yaptığınızı düşünüyorsunuz
Yanlışını anlayacak bir insan değil kendisi çok kibirli ve dik kafalı. İlişkimiz sürecinde hep ben çabaladım sonunda bende bıraktım öylecede koptuk. Annesi baştan beri ayrılmamızı istiyordu zaten belkide onun istediği olduğu için böyle hissediyorumIçinizde bitirememişseniz ondan da bir ışık varsa oturup konuşun.. son anda belki o da yanlışlarını anlar
Şimdiye kadar zaten hep bana ve oğlumuza yaşattıklarını aklıma getirdim ve öfkem diriydi hep. Son günlerde ama yine bir boşluğa düştüm ara ara hep oluyor.Bir söz kalmış aklımda : Birini unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil onun sana yaşattıklarını hatırla.
Sizi annesine karşı koruyamamış ve asla korumayacak pısırık herifin nesini özlüyorsunuz?
Geçenlerde bir psikolog sayfasında okumuştum..kurtarılacakken yuvanin yıkılması büyük bir vebaldir gibi birşeyler okumuştum.. uzman psikolog Fatih Reşit Civelokoglu..bir bakın isterseniz..Yanlışını anlayacak bir insan değil kendisi çok kibirli ve dik kafalı. İlişkimiz sürecinde hep ben çabaladım sonunda bende bıraktım öylecede koptuk. Annesi baştan beri ayrılmamızı istiyordu zaten belkide onun istediği olduğu için böyle hissediyorum.
Yani bilmiyorum belki kurtulabilirdi. Ben çift terapisinide önerdim ama asla kabul etmedi.Geçenlerde bir psikolog sayfasında okumuştum..kurtarılacakken yuvanin yıkılması büyük bir vebaldir gibi birşeyler okumuştum.. uzman psikolog Fatih Reşit Civelokoglu..bir bakın isterseniz..
Ailesiyle önemli günlerde eşimi yalnız bırakmamak için görüşüyordum. Sorun aslında o da değildi, bana sürekli annesiyle yaşadığım sorunlar yüzünden kinlendi.Eşinize karşı kendi içinizde bazı şeyleri yok edememiş siniz. Oda sizin için çabalamıyor ne tavsiye verebilirim bilemedim. Eğer evliliğiniz deki tek sorun ailesi ile görüşmemek ise çok sık olmasa da arada görüşebiliriz iniz.