Boşanma aşamasındayım ama korkuyorum:(

yorgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
78
8
86
Sakarya
8 alık evliyim boşamanın aşamasın da yım ama KORKUYORUM eşimi bırakmak istemiyorum ama kayananam dayanılır gibi değil 21 yaşında DUL kalmaktan korkuyorum doğu da küçük bi ilçede yaşıyorum kamu görevlisiyim ama uzağa tayin gitmemm zorrr..yetişiiinnn..

boşanma sebeplerini ayrıntılı yazarsan yardımcı olabiliriz belki,her kaynanası ile sorun yaşayan boşanır mı canım!

Sorun sadece kayınvaliden mi?Biraz anlatırsan fikir vermeye çalışırız canım.
Eşin görev yaptığım ilçeden mi,yani ordamı tanışıp evlendiniz?

kaynananam la aynı evde yaşıyorum eşim gil 2 kardeş annesi de haliyle bizimle yaşıyo aslında evlnmeden eşimle herşeyi konuşmuştum ama olaylar öyle gelişmedi..kadın herşeyi bana sorup danışacaksın dio eşimle baş başa kalamıoruz bile gece yarısı yatak odasının kapılarını açar sıcak oldu die faln ve daha vs vs ama çook uzun kısaca durum şöyle ki ne evlilik ne de kendi hayatım die bişeyy yokk eşim de anne si onu dull büyütmüş die minnet borcundan dolayı bişey diemi o((

biraz daha açık yazmazsan yetişmemiz zor olur.tek sorunun k.validen mi,sorununuz nedir?

evet burda tanıştık eşim le de sorunlarım var tabi ama kimse 4 4 lük deil..nihayetinde hem seviorum onu o yüzden aşılabilir şeyler..

ayrı eve çıkma şansınız yok mu. belki yakın bir yerlerde. sonuçta siz ayrı bir ailesiniz, eşine güzel güzel anlatsan bunu çok diretmeden inceden işlesen

bence esinle acik acik konus, sor bakalim böyle nereye kadar gidecek sonunuz? hemen Bosanmaya kalkismayin.. elbet bi cözümü vardir!! Tabiki annesine minnet duysun, saygisini yitirmesin ama abartmasinada gerek yok. Hic mi özeliniz olmiyacakmis sizin?! Daha yeni evlisiniz bide, bukadarinada pes hangi Erkek birdenbire yatak odasinin kapisini acan bir Kadina birsey demezki??

öyle bi şansımız yok çünkü onalrın memleketi buraya 12 saat uzak eşimle bunu defalarca gerek usulüyle gerek tartışarak anlattım ama olmaz dio..

evet burda tanıştık eşim le de sorunlarım var tabi ama kimse 4 4 lük deil..nihayetinde hem seviorum onu o yüzden aşılabilir şeyler..

Canım anladığım kadarıyla doğuya tayinin çıktı ve oralı birisiyle evlendin,öncelikle hemen boşanma lafını ağzınıza almayın,oraların kültürü farklıdır annesinden ayırıp ayrı eve çıkartman zor olabilir,haklıyken haksız duruma düşmemek için eşinin anladığı dilden konuş ne bileyim kayınvalidenin sözünden çıkmıyomuş gibi davran ama kendi bildiğini yap,bi süre sonra ortalık sakinleşince tekrar bu konuları aç şansını dene belki ayrı eve çıkarsınız.
hiç olmadı ayrıldın diyelim tayinin başka bi yere çıkar merak etme herşeyin bi mazereti olur,tayinini verirler.
Ömür boyu çekmektense yol yakınken bitirmek bazen en iyisidir.İnşallah herşey gönlünce olur,mutlu olursunuz.

Allah razı olsun ama 8 aydr böyleyiz ve artk ilerledi iyice kadın

ya canım seni çok iyi anlıyorum ben de kayınvalidemle yaşıyorum..İnsanın özeli diye birşey kalmıyor gerçekten her şeyini ortada yaşamak zorunda kalıyorsun..Biz maddi sıkıntılar yüzünden çıkamıyoruz ayrı eve..Sizinde mi aynı sıkıntı yoksa eşin mi ayrı eve çıkmak istemiyor?

diğer açtığın konuya baktım da,boşan bu sümsük adamdan...
sen esir misin o evde????Annene bile gitmene izin yok,çayı bile kayınvalideye sormadan yapamıyosun,bi de bütün gün çalışıp onları besliyosun???
böyle koca olmaz olsun,cahil de değilsin,mesleği elinde kadınsın...
ben senin yerinde olsam tayin işlemlerini başlatır ,nihayet çıktığında da evi terk ederdim.Böyle yaşamaktansa zor da olsa sıfırdan hayat kurardım.Kaynanan da senin odana yerleşirdi terleyip kapınızı açma zahmetinden kurtulurdu!!!!

Olmuyorsa olmuyordur

Son düzenleme:
simdi bende baktim ve diger konunu okudum. Herseyi bi kenara birak esin sana 'Eger bu evden gidecek biri varsa oda sen olursun' demis.. Ben olsam bu lafina cok gücenirdim ve gururuma yediremezdim...
Nerde kaliyorsun sen?

eşim annesin olan minnet borcundan dolayı onu bırakamam diyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…