boşanmak zor değil burdan da giderim ama 21 yaşın da dul olarak nasıl yaşayacam di korkuorum kendime güveniorum ama dul bi kadın olarak nlrle karşılaşacam((
canım ilk yorumumda olumlu şeyler yazmaya çalıştım ama daha önce açtığın başlığı okuyunca durumunuzun düzelebileceğini sanmıyorum.
olumsuz şeyler söylemeyi sevmem ama bence yol yakınken hayatına nasıl devam etmek istediğine karar ver:
21 yaşında dul kalmaktan korkuyorsun ama bence asıl korkman gereken şey ilerde sinir hastası olman.içine ata ata dert sahibi olursun,herşeyden önce kendini düşün.
Dul kalmak en son düşüneceğin şey olsun,Sen hayata karşı nasıl durursan hayat sana öyle karşılık verir,insan çoğu zorlukları önce kendi beyninde yaratırmış,sen kafanda dul olmayı çok büyütüyorsun ama şu an içinde bulunduğun durumdan daha kötü olamazsın canım.umarım herşey güzel olur...
boşanmak zor değil burdan da giderim ama 21 yaşın da dul olarak nasıl yaşayacam di korkuorum kendime güveniorum ama dul bi kadın olarak nlrle karşılaşacam((
kaynananam la aynı evde yaşıyorum eşim gil 2 kardeş annesi de haliyle bizimle yaşıyo aslında evlnmeden eşimle herşeyi konuşmuştum ama olaylar öyle gelişmedi..kadın herşeyi bana sorup danışacaksın dio eşimle baş başa kalamıoruz bile gece yarısı yatak odasının kapılarını açar sıcak oldu die faln ve daha vs vs ama çook uzun kısaca durum şöyle ki ne evlilik ne de kendi hayatım die bişeyy yokk eşim de anne si onu dull büyütmüş die minnet borcundan dolayı bişey diemi o((
bunlar yetmiyormuş gibi birde meme kanseri şüphesi ile önümüzde ki hafta memem den biyopsi alırtacağımm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?