Boşanma Aşamasındayım nedenlerim çok mantıklı sizden de fikir bekliyorum.

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
Selam kızlar Hayırlı Cumalar.
Boşanma Aşamasındayım.Sebeplerimi sizinle de paylaşmak istiyorum.5 yıllık evliliğimi sonlandırma kararı aldım nedenleri ise eşimin yalanları arkamdan iş çevirmeleri borç yapması benim bildiğim ve bilmediğim.Çalışır çalışmayınca da sorumluluğunu bilip çalışmaz uzun süre yatar mağdur eder beni.Meth diye bi madde kullanımı varmış yıllardır ve ben şüphelenip sorduğum da inkar etmesi yalan söylemesi yıllardır beni bu konu da kandırması öfke kontrolü olmaması ve telefonunun şifresini bana söylemeyip gizlemesi.5 yıl boyunca çok çabaladım her konu da ama yalanlar bitmedi maalesef şimdi çok pişmanmış falanmış filanmış. Bu süreç benim için de çok zor 5 yıllık bir alışkanlık düzen var sonuçta siz nasıl atlattınız bu süreci fikirlerinizi bekliyorum kızlar bir de bu sebepler boşanmak için gayet yeterli değil mi ?

Fikirlerin mantıklı olup olmaması niye önemli ki sevmiyorum mutsuzum desen bile yeterli bir sebep zaten boşanırken kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz hayat sizin hayatınız canım istedi yaptım diyip yolunuza bakarsınız çocukta yoksa zaten 2.defa düşünmek için sebep de yok

Uyuşturucu gayet yeterli bir sebeptir

Yolun acik olsun ne olur olmaz biraz kanit topla.
cekismeli olunca sıkıntı cok oluyor. Caktirmadan kanit topla ilk etapta anlasmali bosanmayi dene sonra cekismeli olursa olur. birazda avukat icin para ayir masraf cikiyor bayagi avukat olunca .
anlasmalida siz bile dilekçe ile bosanirsiniz lakin karsi tarafi cok kızdırmayın madde falan varmis dikkatli olmak lazim iyice düşünün taşının günümüz haberleri malum .
dikkatli davran az cok tanırsın eşini aile yani istersen aile yanina git ama evi terk eden kusurlu sayiliyor sanirim ama madde kullanımı varmis istersen çaktırmadan avukat ile görüş adamin haberi olmasin

Gayet doğru bir karar bunun aksini bile düşünmek hayatını mahvetmek demektir. Özellikle o dediğiniz maddeyi kullanıyorsa biran önce boşanın zira aşırı tehlikeli beyni öldürüyor ve kafasına taktığı şeyi direk uygular. Sabah kardeşini öldürdüğünü hayal etse veya rüyasında görse onu takıp direk öldürür. O derece tehlikeli ki organları zaten iflas edicek yakında kendi bile ölücektir

Rahata kolay alışır insan
Evliyken yaşadıklarınızdan daha kolay olacaktır bu süreç

Adamın elle tutulur hic bir yanı yok nerden tutsanız elinizde kalıyor. Öfke kontrolü madde kullanması başlı başına boşanma sebebi zaten. Yolunuz açık olsun

daha başka bi sebeplere ihtiyacınız yok.. kararınız çok yerinde.. kalan hayatınızda mutluluklar dilerim..

Size sıddetı vardır buyuk ihtimal hem ofke kontrolsüz hem de madde kullanıyor cocukta yokken kendı yolunuzu cızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…