Ben boşanmak hiç istemiyorum, ama 4 yıllık evliliğimiz boyunca eşim hep böyle sebeplerden dolayı boşanmayı getirdi önümd. Bu seferki kim bilir kaçıncı oldu. Ama bu krizli dönemlerin arasındaki süreker çok iyiydi çok mutluyduk. Ama her birkaç ayda bir bu travmayı yaşamak ağır geliyor artık. Ve eşim bu sefer kesin karaarlıyım diyor, o böyle demese son bir kez düşünür müyüm düzeltmeyi, muhtemelen düşünürüm. Ama o artık geri dönüşü yok diyor.
Selam canim aynisi benim hayatımdı .
Normalde süperdik ama her bunalımda adamın kafası gidiyordu sürekli düzeltilme adim atma peşindeydim .
Bütün yük basın omzumdaydi sanki , o bu durumdan memnundu ne de olsa ben kendimden ödün vererek bir şeyleri düzenliyordum, yine de hep bunalimdaydi seni seviyorum bizi , evliliğimizi seviyorum ama böyle de yasayamam diyordu .
Nasil yaşamıyorsun acaba derdim , tek derdi 7/24 annesinin dilinin dibinde bir eşti o da zaten haftanın 5 gecesi kahvedeydi geri kalan 2 gün de gidebilmekti.
Sonuç bitti o annes nin dizinin dibinde :))
ben tayinimi aldırdım memleketime yeni ev kurdum istediğim gibi bir hayatım var ,
O iş yapan, yemek yapan , annesine kul köle olan , 3 Bacisinin kaprisini bazını çeken kadın gitmiş yerine özgür bir bayan gelmiş:))
bugun bile dedim acaba sana teşekkür mu edeyim beddua mi kendi kendime :))
eğlenceler düzenliyorum , arkadaşlarımı çağırıyorum evime , ailemi, yengelerimi, bacılarımi evime davetler düzenleyerek çağırıyorum .