- 8 Ekim 2023
- 101
- 82
- 13
- Konu Sahibi Eftelyapp21
Hanımlar 3 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım saplantılı anne ogul , abi kızkardeş sorunundan dolayı. Evlilik süresince isitmedigim hakaret küfür görmediğim terbiyesizlik kalmadı onları da geçtim eşimin gelirine ortak olduklarını düşünmeleri eşimin her ay maaşını alir almaz ihtiyaçları olmadığı halde stabil bir şekilde para göndermesi ve can alıcı noktam olan kızımı kuklaları sanmalari üzerine gerçekten artık son raddeye geldigimi anladım. Önceden eşimin hep iyi noktalarına odaklanirdim su huyu iyi bu özelliği güzel sırf annesi ailesi için boşanmak olmaz diye düşünürdüm oysa ki ne kadar da haksızlık yapmalarına ve de eşiminin manipülasyonlarina maruz bırakmışım kendimi. Aydınlanmami geldi yoksa aklim başıma mi geldi bilmiyorum ama artık sadece kötüluklerini görüyorum ve çok soğudum su an annemin evindeyim hayat beni nerelere götürür bilemiyorum ama kızım bana güç veriyor yakın zamanda yanıma da gelir yalvarır ağlar eskisi gibi doncegimi düşünüyor şu anda biliyorum geldiğinde evde bile bulunmak istemiyorum çocuğu görüp gitsin istiyorum. Bu süreci yaşayan var mı nasıl daha kolay hale getirdiniz psikolojik olarak nasıl yonettiniz Motive edebileceğiniz fikirlerinize ya da örneklerinize ihtiyacım var içimi dökmüş bulundum biraz kötü de hissetmiyorum kendimi ama iyi de geldi sizlerle paylaşmak