bosanma asamasindaym ve gorumcelerimden engeli yedim bana fikir verir misiniz?

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
30
herkese merhaba. direk konuma geceyim 10 gündür baba evindeyim konu actim çok yorum aldim allah bin kat razı olsun. gecen kaynım aradi. babam da verdi veristi. kizimin eşyalarını yollayin bitti bu iş dedi. neyse kaynim telefona beni istedi ama ben konuşmak istemedim. çünkü ağlıyordum ve agzmdan çıkan sozlerin nereye gidecegini tahmin edemez haldeydim. sonra telefonu kapattilar. ertesi gün, 3 gorumcem var. 2 si direk bana engeli cakmislar whatsaptan. asla beklemezdik. bir arayin birseyler için cabaniz olsun ama dimi. o gunu mu bekliyorlarmis. kimsenin yardim edemeyecegi kadar yardimim dokunmusti hepsine inanın kizlar. 10 gündür hic bir allahin kulu senin derdin ne cozelim deme ihtiyaci duymadılar. sadece kaynim aradi iki kere aramaya devam ediyor ama acmadim. suan oyle bir haldeyim ki. uyku yok yemek yok icmek yok. saçlarım upuzundu suan sifir da. resmen kel oldum yemin ederm hak etmedim ben bu yasadiklari mi. o kadar emeklerim herseyim boşuna miydi. siddet dayak kaynana dirdiri tehtit mesajlari hersey beni cok tuketti. kararim kesin direk acicam davami. ama canım aciyor. 10 gündür kizimi bile sormadi kimse. neyse uzun oldu biraz. bu arada herkesin numarasını sildim. sizce ne yapmalıyım bu saatten sonra. elbet ararlar eve gelirler . Ama benim içim söndü . defalarca git dedi bu evden istemiyorum seni dedi. gururun varsa şerefin varsa çik git dedi. kulaklarımdan silemiyorum. çok kizginim hirsliyim da.. insallah hersey hayir olur bana onlarin karşısında dik durabilmem icin yol gosterir misiniz?

Siz ilgi mi istiyorsunuz yoksa boşanmak mı? Ha arandığınızda ikna edilecekseniz o başka. Ama boşanmaya niyetiniz varsa;
İşinize bakın,boşanıp düzeninizi kurun. Bu rezil hayattan kurtulmaya bakın,görümcelerinizin ergen tavırlarını da takmayın.

Aramışlar acmamissiniz onlar da arasa acmayacaktiniz. Yaşadıklarınız çok zor ama kocanız umursamazken görümce ne etsin. Bunları düşünmeyin zaten işiniz çok zor. İyi aile olsalar size baştan eziyet cektirmezlerdi. Siz denizi geçip derede boguluyorsunuz

Boşanmaya kararlıyım diyorsunu. Arayıp barışmaya zorlasalar daha kötü olmaz mı? İsabet olmuş. Adam da istemiyormuş zaten. Bitsingitsin.

Belki aracı olarak kaynınızı seçtiler ? Kaynınızın telefonunu açmıyormuşsunuz görümceler yazsa ne değişecek ?

Boşverin aramasınlar sormasınlar , netsen boşanmada bu durum daha iyi, hiç olmazsa aklını karıştırmamış olacaklar .. düzelecek bir hali de Yok belli ki evliliğin ..

Birine hırslanacaksan eşine hırslan diğerlerinin ne yaptığı cokda önemli değil, gelseler geri döneceksin gibi geldi bana..

Bugunki konu sahipleri toplumsal deneymi yapiyorlar acaba hepsi bi değişik kizinizin duzeni bozulmuş şiddet hakaret gormussunuz derdiniz gorumcemi ya allah aşkına ya ne saniyordunuz yalvaracaklarinimi tabiki krdeslerinin yaninda olacaklar zaten kayniniz ariyormus acmiyorsunuz konusmadiginiz yere niye aramalarini bekliyosunuz

Boşanacağım kararım kesin diyorsunuz ozaman şu saatten sonra görümcelerin ne yaptığı çok da önemli olmamalı. İşlerine gelseydi her türlü iletişime geçerlerdi zaten. Onlar nasıl bağları kopardıysa siz de aynı şekilde koparın, hatta geç bile kalmışsınız.

Derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek gibi geldi.

Adamcağız arıyomuş açmıyormuşsun , kızlara da açmayacaksın büyük ihtimal. Egonu tatmin etmedikleri için mi kızdın? Yok eşinle evlenirken aranı mı yapmışlardı şimdi mi çekildiler. anlayamadığımdan soruyorum.
Anacın barışmak ise, Sakin ol önce. Kaynınla sakin konuş, çokmüzgün olduğundan sinirle istenediğim bir söz kaçar ağzımdan diye açamadım falan de bari durumu anlat, diğerlerini katmadan. Sen ve eşinle ilgili kısmını.
Anladığım kadarıyla mutsuzluktan perişan olsunlar ailecek, yalvarsınlar istiyosun da öyke olmuyor o işler.

Ben seni anlıyorum. İnsan kriz anlarında tutarlı olamaz. O sırada ortada olan bir sürü olumsuzluktan birine tutunur ve öfkesini oradan çıkarır.
Şu an sen de gorumcelerin üzerinden yansitiyorsun öfkeni.
Üzme kendini diyeceğim ama uzeceksin ki üzülmen de çok normal.
Bu bir süreç öyle düşün.
Sonunda mutlaka geçecek geçmeyen acı mi var. Bir tek sen yaşamiyorsun bunları. Bana sorarsan kaynin arayinca aç telefonu dertles onunla. Olur mu ?

hayir kesinlikle barışmak degil niyetim arkadaslar yanlış anladılar ýada ben yanlış anlattim üzgünüm sadece şaşırdım gerçekten. elbette bitti bunun her şeyden sildim herkesi. kaynima gelince benden yaşca buyuk ben 23 o 45 yaşında. aramasi da adresi mi isteyecekti galiba . kıyafetleri mi yollamak için. açmadım açmayı düşünmüyorum. derdi olan babami arasin zaten. benim icin bitti buna kalbim de emin beynimde .

Canım bisey sorucam, kıyafetlerini göndermek için adres sormak için seninle konuşmak istediğini sanmıyorum. Adresini babandan da öğrenebilir sonuçta. Bence seninle bu durum hakkında evliliğin hakkında konuşmak istiyor kaynın yoksa defalarca aramazdı. Dua et böyle arayan soran kaynın olduğuna, benim de evliliğim kötü durumda şuanda ben de napcam bilmiyorum. Ama şundan eminim ki bugün çocuklarımı alıp babamın evine gidip boşanmaya kalksam, eşimin ailesinden kimse arayıp sormaz beni bundan eminim, hatta direk eşime kız bakmaya başlarlar. Ve benim bu ailede bosanmamı dört gözle bekleyen, bosanmamı en çok isteyen de eşimin küçük kardeşi yani kaynım ve eltim. Zil takar oynarlar ben boşanınca o derece. Lütfen senden vazgeçmeyen seni arayıp soran kaynının değerini bil ve aç telefonu dertleş onunla. Belki eşinin yüzü yok aramaya kaynini aracı yapıyor konuşmak için nerden biliyorsun aç telefonu konuş ona göre hareket et

Çok da fifi, mümkünse tüm sülalesi engellesin. Evliyken bile umruma takmayacağım tipleri boşanırken niye takayım?

+++
+++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…