hayir kesinlikle barışmak degil niyetim arkadaslar yanlış anladılar ýada ben yanlış anlattim üzgünümBen seni anlıyorum. İnsan kriz anlarında tutarlı olamaz. O sırada ortada olan bir sürü olumsuzluktan birine tutunur ve öfkesini oradan çıkarır.
Şu an sen de gorumcelerin üzerinden yansitiyorsun öfkeni.
Üzme kendini diyeceğim ama uzeceksin ki üzülmen de çok normal.
Bu bir süreç öyle düşün.
Sonunda mutlaka geçecek geçmeyen acı mi var. Bir tek sen yaşamiyorsun bunları. Bana sorarsan kaynin arayinca aç telefonu dertles onunla. Olur mu ?
Canım bisey sorucam, kıyafetlerini göndermek için adres sormak için seninle konuşmak istediğini sanmıyorum. Adresini babandan da öğrenebilir sonuçta. Bence seninle bu durum hakkında evliliğin hakkında konuşmak istiyor kaynın yoksa defalarca aramazdı. Dua et böyle arayan soran kaynın olduğuna, benim de evliliğim kötü durumda şuanda ben de napcam bilmiyorum. Ama şundan eminim ki bugün çocuklarımı alıp babamın evine gidip boşanmaya kalksam, eşimin ailesinden kimse arayıp sormaz beni bundan eminim, hatta direk eşime kız bakmaya başlarlar. Ve benim bu ailede bosanmamı dört gözle bekleyen, bosanmamı en çok isteyen de eşimin küçük kardeşi yani kaynım ve eltim. Zil takar oynarlar ben boşanınca o derece. Lütfen senden vazgeçmeyen seni arayıp soran kaynının değerini bil ve aç telefonu dertleş onunla. Belki eşinin yüzü yok aramaya kaynini aracı yapıyor konuşmak için nerden biliyorsun aç telefonu konuş ona göre hareket ethayir kesinlikle barışmak degil niyetim arkadaslar yanlış anladılar ýada ben yanlış anlattim üzgünümsadece şaşırdım gerçekten. elbette bitti bunun her şeyden sildim herkesi. kaynima gelince benden yaşca buyuk ben 23 o 45 yaşında. aramasi da adresi mi isteyecekti galiba . kıyafetleri mi yollamak için. açmadım açmayı düşünmüyorum. derdi olan babami arasin zaten. benim icin bitti buna kalbim de emin beynimde .
Bugunki konu sahipleri toplumsal deneymi yapiyorlar acaba hepsi bi değişik kizinizin duzeni bozulmuş şiddet hakaret gormussunuz derdiniz gorumcemi ya allah aşkına ya ne saniyordunuz yalvaracaklarinimi tabiki krdeslerinin yaninda olacaklar zaten kayniniz ariyormus acmiyorsunuz konusmadiginiz yere niye aramalarini bekliyosunuz
Kaynım arıyor görüşmüyorum ama görümcem arasın ? Hım....
Kocam bana bunları neden yaptı, hala ilgisiz diye düşünüp çocuğunuza odaklanacağınıza görümceye mi odaklandınız?
Cidden de KK garip olmaya başladı. Ülkece delirdik hatta.
Derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek gibi geldi.
Adamcağız arıyomuş açmıyormuşsun , kızlara da açmayacaksın büyük ihtimal. Egonu tatmin etmedikleri için mi kızdın? Yok eşinle evlenirken aranı mı yapmışlardı şimdi mi çekildiler. anlayamadığımdan soruyorum.
Anacın barışmak ise, Sakin ol önce. Kaynınla sakin konuş, çokmüzgün olduğundan sinirle istenediğim bir söz kaçar ağzımdan diye açamadım falan de bari durumu anlat, diğerlerini katmadan. Sen ve eşinle ilgili kısmını.
Anladığım kadarıyla mutsuzluktan perişan olsunlar ailecek, yalvarsınlar istiyosun da öyke olmuyor o işler.
Çok da fifi, mümkünse tüm sülalesi engellesin. Evliyken bile umruma takmayacağım tipleri boşanırken niye takayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?