• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma cok uzgunum

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Eski konularda da bahsetmiştim çok uzgunum bugun arabadaydık eşim oğlumun yanında surekli kufur ettiği için uyardım dinlemedi bidaha rahatsz olduğumu belli ettim gıcık oldu arabayı durdurdu S***** G** (Defol) in napıyorsan yap dedi bnde cocugmla inmek istemedim bağırdı bna vurdu.bnde polisi ararım dur dedim bağırdım. Bosanalım dedim bu davranıslarını bırakmıyorsun niye boşanmıyorsun dedim oda tamam dedi bizi eve bıraktı ve akşam geldiğimde burda olma toplan git dedi. Bnde annemi çağırdm gidiyoruz😔

Eski konularda da bahsetmiştim çok uzgunum bugun arabadaydık eşim oğlumun yanında surekli kufur ettiği için uyardım dinlemedi bidaha rahatsz olduğumu belli ettim gıcık oldu arabayı durdurdu S***** G** (Defol) in napıyorsan yap dedi bnde cocugmla inmek istemedim bağırdı bna vurdu.bnde polisi ararım dur dedim bağırdım. Bosanalım dedim bu davranıslarını bırakmıyorsun niye boşanmıyorsun dedim oda tamam dedi bizi eve bıraktı ve akşam geldiğimde burda olma toplan git dedi. Bnde annemi çağırdm gidiyoruz😔
Siz neden gidiyorsunuz ? Eşiniz olacak davar gitsin. Darp raporu aldınız inşallah.

4-5ay öncesinde bir darp raporu almıştım bugun biryerime birsey olmadı diye almadım
4 5 ay önceki darptan sonra tekrar evliliğe devam etmişsiniz onun geçerliliği yoktur diye biliyorum. Keşke tekrar alsaydınız rapor.

Bence boşandiğiniz için değil bu adama zamaninda katlandiginiz için üzgün olun

Eski konularda da bahsetmiştim çok uzgunum bugun arabadaydık eşim oğlumun yanında surekli kufur ettiği için uyardım dinlemedi bidaha rahatsz olduğumu belli ettim gıcık oldu arabayı durdurdu S***** G** (Defol) in napıyorsan yap dedi bnde cocugmla inmek istemedim bağırdı bna vurdu.bnde polisi ararım dur dedim bağırdım. Bosanalım dedim bu davranıslarını bırakmıyorsun niye boşanmıyorsun dedim oda tamam dedi bizi eve bıraktı ve akşam geldiğimde burda olma toplan git dedi. Bnde annemi çağırdm gidiyor

ARKANİZA BILE bakmayin ya üzülmeyin buna insan bile denmez insanliktan nasibini almis hemen bosanin durmayin sakin hataya düsüpte affetmeyin hataya dusunen boyle cok kisi var affediyor yine aynisi daha beteri basina geliyor pismanliklar asla fayda etmez sen onu degistirmezsin bu saaten sonra

4-5 ay öncesinde de bu tarz bir şey yaşamışsınız ki darp raporu almışsınız. neden boşanmadınız o zaman bunu anlayamıyorum. Allah bilir yalvarıp yakarmıştır bir daha vurmayacağım diye.. hep aynı senaryo.
boşandığınıza üzülmeyi bırakın da çocuğunuzla kurtulduğunuza sevinin bence. hakkınızda hayırlısı olsun

Darp raporu almadan, geçerli bir sebep göstermeden evi terk etmeniz boşanmada aleyhinize kullanılabilir.
Daha önce şu adama bulaşma demiştik. Böyle bir dağ ayısının tepkilerini az çok biliyorsun. Araba gibi dar bir mekanda niye zıtlaşıyorsun? Neyse olan olmuş artık, hakkında hayırlısı olsun.

Darp raporu almadan, geçerli bir sebep göstermeden evi terk etmeniz boşanmada aleyhinize kullanılabilir.
Daha önce şu adama bulaşma demiştik. Böyle bir dağ ayısının tepkilerini az çok biliyorsun. Araba gibi dar bir mekanda niye zıtlaşıyorsun? Neyse olan olmuş artık, hakkında hayırlısı olsun.
Gerçekten zıtlaşmadım. Arabaya bindik ilk 5 dk içinde 10 kere felan a.k diye küfür etti. Her duyduğumda çocuğumda duyuyor diye rahatsız oldum. Kısık ses tonumda falan uyardım hatta. Yani serseri gibi davranıyordu ona eşlik etmemi bekledi heralde ben de normal durdum. Birden patladı

Back
X