• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma cok uzgunum

Evlisin ve evliliğin kuralı bir arada yaşamak. Terk eden neden kusurlu olmasın? Eşini başını alıp alıp gitse, sizi ve çocuğunuzu ortada bıraksa nasıl hissedersiniz? Evliliğin sorumluluğu var kafanıza göre davranamazsınız bu yüzden terk kusurdur.
Evde kalıp düşünür karar verir dava açar karşılıklı evden ayrılır.
Kanıta gelince şahitler, komşular, güvenlik kameraları, evde olmadığında kaldığı adreste kaldığının kanıtlanması hatta mobeseler.. yani bunu söylemenize şaşırdım. Şu yüzyılda nasıl kanıtlanmayacağını düşünüyorsunuz?
Ben eşya toplayıp uzun terkten bahsetmiyorum ki anı öfke patlaması olur bir anda kadın gider diyelim arkadaşının yanına esi bilir gittigini.
Orada düşünüp karar verir adamı arar soyler.
Bu süreç bir haftalık vs olabilir.
Genelde ayrılanlar böyle yapıyor.
Birden aynı evde hadi ayrılalım deyip ayrılmıyor kimse.
Herkes dusunecegi bir arkadaşının yada ailesinin yanına geliyor.
Ben çevremde böyle gördüm.
Bir olaya sinirlenip patlama yasiyorlar.

Ben eşya toplayıp uzun terkten bahsetmiyorum ki anı öfke patlaması olur bir anda kadın gider diyelim arkadaşının yanına esi bilir gittigini.
Orada düşünüp karar verir adamı arar soyler.
Bu süreç bir haftalık vs olabilir.
Genelde ayrılanlar böyle yapıyor.
Birden aynı evde hadi ayrılalım deyip ayrılmıyor kimse.
Herkes dusunecegi bir arkadaşının yada ailesinin yanına geliyor.
Ben çevremde böyle gördüm.
Bir olaya sinirlenip patlama yasiyorlar.
Bahsettiğimiz bu değil ve artık kaç mesajdır bunu anlatabildiğimi düşünüyorum.

Eski konularda da bahsetmiştim çok uzgunum bugun arabadaydık eşim oğlumun yanında surekli kufur ettiği için uyardım dinlemedi bidaha rahatsz olduğumu belli ettim gıcık oldu arabayı durdurdu S***** G** (Defol) in napıyorsan yap dedi bnde cocugmla inmek istemedim bağırdı bna vurdu.bnde polisi ararım dur dedim bağırdım. Bosanalım dedim bu davranıslarını bırakmıyorsun niye boşanmıyorsun dedim oda tamam dedi bizi eve bıraktı ve akşam geldiğimde burda olma toplan git dedi. Bnde annemi çağırdm gidiyoruz😔
demekkii boşanma bahanesiyle bu hiç üzülme kendi etti kendi buldu merak etme
çocuğunla mutlu olmana bakk terbiyesizzz koca

Back
X