Ne kadar zamandır evliydiniz? Ne oldu da böyle oldu ki kendisi? Hani yuvanı yıkma diyeceğim ama adam böyleyken kalsan daha da zor olur senin için daha dayanılmaz olur, çocuk yok sanırım. İyi ki de yok. Mutlaka ama mutlaka iyi olacaksın emin ol
Canım bu adam rahatsız demek ki , keşke evlenmeden tedavi olsaymış, sana bunu yaşatmaya ne hakkı vardı ki6 yıldır evlıydik ama çok seviyor sanıyordum idare ediyordum. ama sürekli kafasında kuran biriydi kesen biriydi ben hep idare ettim narsıst özelliği vardı
Yaşadıgınız süreç kolay degil sevdiginiz bir insanın yaşattıklarını kabul etmek hiç kolay degil
Ama hem kendiniz hemde eşiniz için bunu yapmalısınız
Boşanıp yeni dogru bir hayat kurmalısınız
Hakkınızda hayrlısı olsun
Hissettiklerin normal. Sen ne hayallerle kurdun o yuvayı. Üstelik sevgin de bitmemiş. Severek ayrılıyorsun. Bunlar kolay şeyler değil. Ama bazen naparsan yap olmaz. Kabullenip yoluna bakacaksın.zaman geçtikçe alışacaksın.umarım kısa sürer
Allah yardımcınız olsunEvet sevgim tamamen bitmedi güzel günlerimiz de coktu ama bunların hattına güzel batırlanmak için çirkinleşmemek için bendee ayrılmam gerektiğiniı anladım.... buna alışmak çok zor
Evet pişmanlığını da Allah'a havale ettim..Çok zor bir durumdur eminim. Çok sevdiğin insanın bi anda değişmesi. Hele ayrılık... Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatırsın. Evli kalsan daha çok acı çekerdin o halini gördükçe. Yoluna bak sen, sonunda o pişman olur emin ol. Ama sen de onun pişman olmasını bekleyip hayatı da bekletme.
Evet başka kadın bir dk durmazdı farkındayım ben fazla sevdım ve fedakarlık yaptmEski konularına baktim oradan geliyorum. O kocaya ayrilan bir saniye bile yaziktir ziyandir.
Ve canim... Seni mutlu edememis. Hirpalama kendini yoluna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?