Boşanma.........cok zor Allahımmm

Maalesef hayat çok istemiştim evlat sahibi olmayı...

Zorla güzellik olmuyor. Bırak gitsin. Sende kendi yoluna bak

6 yıldır evlıydik ama çok seviyor sanıyordum idare ediyordum. ama sürekli kafasında kuran biriydi kesen biriydi ben hep idare ettim narsıst özelliği vardı
Evlilik terapistine gitme ihtimalinis var mi ?
Ruh hali degisken midir ?

Evlilik terapistine gitme ihtimalinis var mi ?
Ruh hali degisken midir ?
Ruh sağlığı çok kotu bu evlilik beni böyle yaptı diyor özgürlük İstiyormuş.evlilik terapist istemiyor ama keşke bakım önerge ben söylesem anlamıyor zorla da küçük duruma düşmek ıstemıyorum

Geçecek arkadaşım zamanla azalacak duyguların karışık hepsi bu. Böyle bir adamla ömür geçirmektense üzül şimdi ve bitir daha iyi zaten bittiğinde sendr anlayacaksın boşuna üzüldüğünü stres yaptığını değerini anlamasını falan bir kenara bırak bu adam anlasa bile ne olur ki

Tedaviye ihtiyacı var eşinizin bence. Doktora göründü mü hic

Bu hayata bir kez geliyorsunuz. Kimseyi cekmeyin. aşık olmak sevilmek hakkınız.
Bir çocukla boşandım. Allah nazardan esirgesin şahane bir adamla evliyim. Hayatınızın kıymetini bilin lütfen. Bu hislerin hepsi gecici

Eski konularınıza baktım da eşiniz depresif, sürekli sizi suçlayan, hiçbir şeyden mutlu olmayan biri. Böyle bir insanı çekmek de gerçekten sabır ister. Üzmeyin kendinizi, yaşınız kaç bilmiyorum ama esaretten kurtulduğunuzu düşünün. Kimseyi memnun edemezsiniz. İşim yoğun, hayat zor vs şeyler hep bahane. Kimin hayatı dört dörtlük ki.

Bunlar bana ışık tutuyor gerçekten ümitlendiriyor ama yaşadığım yer küçük her yerde anı var tayinim en az beş yıl çıkmaz ....

Evet çok sabırlydım...... ödülü bu.....

Evet çok sabırlydım...... ödülü bu.....

Canim cok sabirli olmak her zaman kazandirmaz insana. Saygi bitmis artik hic uzulme. Bol bol dua et bu seni ferahlatir.
Bu yol senin icin daha hayirli olacak inan. Sinavdi bitti diye dusun.

Hayirlisi olsun insallah canim. Insallah cok mutlu olursun artik. Yaslar kac? Bende ayrilma asamasindayim allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…