Yok. Zaten artık yargıtay bu konuda takılabilecekler kadına geri kalanı erkeğin diye bomba bir karar vermişEski konumu bilen bilir.Bosanma aşamasındayim.dugunde takılan altinlari eşim benden zorla almıştı.evde huzursuzluk olmasın diye vermiştim.satti Kredi borcuna yatırdı.onlari ger alma şansım var mı?
Altinlari bana takıldı eşime hiç altın takılmadı zatenYok. Zaten artık yargıtay bu konuda takılabilecekler kadına geri kalanı erkeğin diye bomba bir karar vermiş
Alma şansım yok muYok. Zaten artık yargıtay bu konuda takılabilecekler kadına geri kalanı erkeğin diye bomba bir karar vermiş
Altinlari bana takıldı eşime hiç altın takılmadı zaten
Ben verdim sattı kredi borcunu ödedi hak talep edebilir miyim yinedeFark yok Yargıtay kararında yazan düğünde takılan takılar olarak geçiyor. Bir damada takılan veya geline takılan olarak görmedim. Ziynet kadınındır değince bir üye düzeltti benide . Yargıtay kararı var değişti dedi. Baktım erkek takılamayacak olanları, kadın takı olarak olanları alabilir diye ayırmışlar.
Zorla alınanı kanıtlama şansınız bile olsa ortak ihtiyaca kullanılmıştır der geçer adam .Hukiuki danışmanlık almak daha doğru olur ama zor . Sanmıyorum alınabileceğini. Boşanma davasında çirkiflişmeyenide pek görülmez zaten. Yani ..Alma şansım yok mu
Yani tespiti zor bence , zorla alındığı nasıl kanıtlancak polis şikayeti var mı ortada? Birebir gören aileden olmayan şahit varmı. Hadi diyelim altın miktar tespit edildi bir şekilde düğün kaset vesair ile. Kredi aile yararına deme şansı yok mu. Ve büyük ihtimal zorla olan kısmı kabul etmez adam sanmıyorum . Hukukçu değilim hukukçu daha iyi bilir danışmanlık almanız daha yararlı olur size.Ben verdim sattı kredi borcunu ödedi hak talep edebilir miyim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?