boşanma davam kesinleşmedi

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Arkadaşlar boşanma davam bitti ve avukatımı bazı konulardan ötürü azlettim.gerekçeli karar yazılmıştı.akabinde azil belgesini dava dosyasına dilekçe yazdım.bundan sonraki süreçte kesinlikle avukatlarıma bilgi aktarılmaması ile ilgili.
yazı işleri müdürü avukatı azlettiğim için kesinleşme sürecinin uzayacağını söyledi.gerekçeli kararın tebliği için iki hafta önce tekrar imza attım.edevlette vekilim hala o avukat, soyadım eşimin soyadı.
dava 25 haziranda bitti,29 u gibi gerekçeli kararı eşimle tebliğ ettik.temmuz ikinci hafta avukatı azlettim.bir ay geçti, halen karar kesinleşmedi.avukatın azli kabul etmeme gibi bir hakkı var mı, kararın kesinleşmesini geciktirebilir mi.ya da ne kadar gecikebilir.

Geldi yine azilname gonderdysen btmstr bnce sen doncen mi bu adama onu soyle anani babani sokakta mi biraktn hc cvp yok

Geldi yine azilname gonderdysen btmstr bnce sen doncen mi bu adama onu soyle anani babani sokakta mi biraktn hc cvp yok
ana babamı sokakta bırakmadım.birlikte yaşamayı çok teklif ettim ama babam olmaz dedi.annem babama uydu eşyalı ev bak kendine dedi.onlar başka bir eve taşınmışlar.
olan bana oldu.bayram günü oğlumla eşyalı ev aradım,hatta bir ev tuttum, ev sahibi asılmaya kalktı, evden vazgeçtim, paralarım gitti.
şu an mağdur olan sadece benim,baba evinden akşam saat 10 da kovulmuştum.babam zaten seni sokaklardan aldım, sokaklara bırakıyorum demişti.
acımasızca.ben seni sildim, istediğim gibi değilsin, emsallerin müdür, benim senin gibi bir kızım yok, bana baba deme, zaten seni defalarca evden kovdum, neden gitmedin, ben sana bakmak zorunda değilim...
vs vss bunları dedi babam.
ben yine de evden çıkarılmasına annem ve engelli kız kardeşim için üzüldüm.babamın bu yaptıklarını hatırladıkça onun için pek üzülmüyorum

Ayyy yeter.
İşinize gelene cevap verip işinize gelmeyeni kaale bile almıyorsunuz.
Her konuda sayfalarca yazı yazılıyor cevap vermiyorsunuz.
Konu açıcaksınız insanlara cevap verin bari, günlük gibi tutmayın burayı.
Siz kocanız dönmek istediğinizden dolayı böyle bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.
Gidin dönün de herkes rahatlasın.

Arkadaşlar boşanma davam bitti ve avukatımı bazı konulardan ötürü azlettim.gerekçeli karar yazılmıştı.akabinde azil belgesini dava dosyasına dilekçe yazdım.bundan sonraki süreçte kesinlikle avukatlarıma bilgi aktarılmaması ile ilgili.
yazı işleri müdürü avukatı azlettiğim için kesinleşme sürecinin uzayacağını söyledi.gerekçeli kararın tebliği için iki hafta önce tekrar imza attım.edevlette vekilim hala o avukat, soyadım eşimin soyadı.
dava 25 haziranda bitti,29 u gibi gerekçeli kararı eşimle tebliğ ettik.temmuz ikinci hafta avukatı azlettim.bir ay geçti, halen karar kesinleşmedi.avukatın azli kabul etmeme gibi bir hakkı var mı, kararın kesinleşmesini geciktirebilir mi.ya da ne kadar gecikebilir.
Avukatın öle bir hakkı yok siz istemediğiniz anda avukatla ilişkiniz biter

Ayyy yeter.
İşinize gelene cevap verip işinize gelmeyeni kaale bile almıyorsunuz.
Her konuda sayfalarca yazı yazılıyor cevap vermiyorsunuz.
Konu açıcaksınız insanlara cevap verin bari, günlük gibi tutmayın burayı.
Siz kocanız dönmek istediğinizden dolayı böyle bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.
Gidin dönün de herkes rahatlasın.
Ellerinize sağlık, o kadar çok komu acım gram yorumlara cvb vermeyen var ki hepsine kibrit suyu:)

Ellerinize sağlık, o kadar çok komu acım gram yorumlara cvb vermeyen var ki hepsine kibrit suyu:)
Ay aynen öyle.
Buraya fikir danışıyorsa katılmasalar bile en azından teşekkür etmeliler. Günlük gibi kullanmak ne. O zaman konu falan açmasınlar yani. Yorumları okuyup ego tatmini mi yapıyorlar anlamıyorum.

Avukatın öle bir hakkı yok siz istemediğiniz anda avukatla ilişkiniz biter
bana denilen avukatın azil tebligatını alması gerekmiş.azlettiğim için sinirli avukat hanım.ben haklıydım.zaten ben avukatı en başta azil edecektim de ikna etti beni ama süreç içinde çok özensizdi, tavzih kararı vs çıkarttım.ona bile en başta hüküm değişmez dedi sonra kıza kıza dilekçe yazdı vs

emin ol napıyım yani.o senin sıkıntın, insanlara güvensizliğin.üzüldü mü.tabi ki hayır
O hanımın sıkıntısı ya da güvensizliği değil.
Söylediklerinle yaptıkların çelişiyor farkında mısın?
Hint dizisi tadında hergün birbirinin devamı olan konularını okuyoruz, sende adeta bir yönetmen edasıyla insanlara kalkıp bir tane cevap vermiyorsun. İnsanlar senin hakkında başka ne düşünecekti?

Hint dizisi tadında hergün birbirinin devamı olan konularını okuyoruz, sende adeta bir yönetmen edasıyla insanlara kalkıp bir tane cevap vermiyorsun. İnsanlar senin hakkında başka ne düşünecekti?
tamam ya, nasıl algılıyorsan beni öyle algıla.beni algılayış tarzın senin sorunun, senin yargıların ve beni hiç mi hiç enterese etmiyor.

yaptıklarımla söylediklerim neden çelişsin.dava btti bir ay oldu.kesinleşmesi gerek deil mi ki hüküm doğsun.nasıl bir çelişki yakaladınız hayret valla

tamam ya, nasıl algılıyorsan beni öyle algıla.beni algılayış tarzın senin sorunun, senin yargıların ve beni hiç mi hiç enterese etmiyor.
Ben sadece sana şunu diyorum.
Cevap vermiyorsun.
O kadar mantıklı yazan arkadaşlar var ki bir tanesine bile cevap vermiyorsun.
Ben senden başka kimseye burada böyle konuşmadım ama ciddi anlamda iletişim problemimiz var.
Madem cevap vermeyeceksin insanları oyalama lütfen.
Babanı da suçlama artık.

Ben sadece sana şunu diyorum.
Cevap vermiyorsun.
O kadar mantıklı yazan arkadaşlar var ki bir tanesine bile cevap vermiyorsun.
Ben senden başka kimseye burada böyle konuşmadım ama ciddi anlamda iletişim problemimiz var.
Madem cevap vermeyeceksin insanları oyalama lütfen.
Babanı da suçlama artık.
iş yerinde çalışıyorum.şu an öğle arası yazavbildim.evde yazamıyorum.zaten yorgun oluyorum ve oğlum akıllı telefon hastası.onun yanında akıllı tel kullanmıyorum.cevap verememişsem üzgünüm ama bu bir çelişki değil.

Back
X