boşanma davam kesinleşmedi

Biraz önce diğer açtığınız konuyu yeni bitirdim ki başka konuyla karşımıza geldiniz çok hızlısınız hayatınız aksiyon kaynıyor. Keşke tedavi olabilseniz hayatınızın odak noktası eski eşiniz olmuş üzülüyorum size hayatınızı mahvediyorsunuz.

yaptıklarımla söylediklerim neden çelişsin.dava btti bir ay oldu.kesinleşmesi gerek deil mi ki hüküm doğsun.nasıl bir çelişki yakaladınız hayret valla
Mahkeme kalemine başvurdunuz mu? Oradan bilgi alabilirsiniz.
Teyzem boşandı, kararın kesinleşmesi ve eski soyadına dönme biraz uzun sürebiliyor.

avukat işi gücü bırakıp sizle mi uğraşacak? neden azli kabul etmesin (ki öyle bir haklı yok) neden süreci uzatsın?

Mahkeme kalemine başvurdunuz mu? Oradan bilgi alabilirsiniz.
Teyzem boşandı, kararın kesinleşmesi ve eski soyadına dönme biraz uzun sürebiliyor.
yazı işleri müdürü yoğundu.birkaç kere görüştüm ama 1 ay sürmez dedi ama ne zaman onu merak ediyorum.sürekli de soru sormak istemem

Biraz önce diğer açtığınız konuyu yeni bitirdim ki başka konuyla karşımıza geldiniz çok hızlısınız hayatınız aksiyon kaynıyor. Keşke tedavi olabilseniz hayatınızın odak noktası eski eşiniz olmuş üzülüyorum size hayatınızı mahvediyorsunuz.

Tedaviye para vereceğini sandığı için para gitmesin diye tedavi olmuyor muhtemelen. Manolyacığım devlet ve üniversite hastanelerinde psikiyatri klinikleri ücretsiz hasta bakıyor. Yok ben uğraşamam dersen biz birleşir kampanya başlatır para toplarız sen yeter ki tedavi ol.

yazı işleri müdürü yoğundu.birkaç kere görüştüm ama 1 ay sürmez dedi ama ne zaman onu merak ediyorum.sürekli de soru sormak istemem
Mahkeme kalemine gidip sorabilirsiniz. Bilgi vermek zorundalar. 1 ay max 2 ay sürüyor. Karar temyize falan gitti mi?

Bir yakınımdan biliyorum,o 1 ay içinde boşanmadan vazgeçme durumu oluyormuş.
Beynim yandı resmen okurken .
Abla sen yeni yeni konu sahibini tanımaya başladığın için normaldir. İlk başlarda hepimizde böyle etkiler bırakıyor. Şimdi yüksek doza alıştık, günde 10 konu açsa tık yok. :D

Abla sen yeni yeni konu sahibini tanımaya başladığın için normaldir. İlk başlarda hepimizde böyle etkiler bırakıyor. Şimdi yüksek doza alıştık, günde 10 konu açsa tık yok. :KK70:

Konularını okuyunca hatırladım zaten,sıkıntı eski nicklerde şu bu derken kafa sıyırtıyor aetık :KK8:

Konularını okuyunca hatırladım zaten,sıkıntı eski nicklerde şu bu derken kafa sıyırtıyor aetık :KK8:
Ahaha aynen abla.
O kadar çok üyeliği var ki konu sahibinin. Eskiyince bıkakıp yenisini alıyor, bir eskiyen kocasını bırakamıyor işte :D

Back
X