boşanma davam kesinleşmedi

Şuparada nelere kadir böyle,herkes anasının karnından kocayla doğmuyor.
Ne gzel ya babam onu kışkırttı dmek.
Hayatta paranın satın alamayacağı şeyler var.
Gurur gibi, aile gibi. Anne gibi baba gibi.
Aile kavramını çok bilmiyorum ama benim bir tane anne babam var, kocanın yenisi alınır ama ailenin yenisi alınmaz.

Korunmadım zaten demişti, hatta hamile kalmak istemiyorum da demişti.
Aman bu ne yaman çelişki :KK70:

İstemiyorum dediği şeyleri istiyor, istiyorum dediği şeyleri istemiyor bence. Boşanmak istiyorum diyordu ama istemiyordu mecbur kaşdı. Eşya alıcam ev tutucam diyor, gidip ne olduğu belirsiz eşyalı, köhne bir ev tutuyor. Değişik hatun vesselam

İstemiyorum dediği şeyleri istiyor, istiyorum dediği şeyleri istemiyor bence. Boşanmak istiyorum diyordu ama istemiyordu mecbur kaşdı. Eşya alıcam ev tutucam diyor, gidip ne olduğu belirsiz eşyalı, köhne bir ev tutuyor. Değişik hatun vesselam
Boşanmayı eşinin zoruyla yaptı. Adam boşanmak için diretmese sarımanolyam hayatta boşanmazdı.

Sevgili Mune Mune bu kişiyi doğrulama şansınız yok mu? Yani kadın mı? Kadın ise eğer troll olma ihtimali nedir? Biz forum ahalisi olarak ruh hastası olacağız artık. İllallah ettik.

Mune Mune
ben de bu yazara katılıyorum
yani artık iyice abarttığını düşünüyorum hatta fakelik konusunda

ya bi de burda kocam popomu elledi diyen biri vardı o noldu?

Back
X