- 11 Aralık 2018
- 41.605
- 258.592
- 598
- Konu Sahibi Beyazlale144
Ondan sonra ansızın gidip ilişkiye girdiklerini de unutmayalım.
Muhtemelen hamile kalıp boşanmamayı falan planladı ama tutmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan sonra ansızın gidip ilişkiye girdiklerini de unutmayalım.
Hayatta paranın satın alamayacağı şeyler var.Şuparada nelere kadir böyle,herkes anasının karnından kocayla doğmuyor.
Ne gzel ya babam onu kışkırttı dmek.
Korunmadım zaten demişti, hatta hamile kalmak istemiyorum da demişti.Muhtemelen hamile kalıp boşanmamayı falan planladı ama tutmadı.
Hayatta paranın satın alamayacağı şeyler var.
Gurur gibi, aile gibi. Anne gibi baba gibi.
Aile kavramını çok bilmiyorum ama benim bir tane anne babam var, kocanın yenisi alınır ama ailenin yenisi alınmaz.
Aynen öyle abla, Allah yardımcısı olsun.Onların farkında değil maalesef,olsaydı bu duruma gelmezdi.
Korunmadım zaten demişti, hatta hamile kalmak istemiyorum da demişti.
Aman bu ne yaman çelişki![]()
Aynen öyle abla, Allah yardımcısı olsun.
valla ozaman bazi insanlara yasadigi hayat mustehak demek kiÜstelik bir de babasını suçlayıp kocasını savundu o konuda. Adam evlatlıktan reddetse haklı.
Boşanmayı eşinin zoruyla yaptı. Adam boşanmak için diretmese sarımanolyam hayatta boşanmazdı.İstemiyorum dediği şeyleri istiyor, istiyorum dediği şeyleri istemiyor bence. Boşanmak istiyorum diyordu ama istemiyordu mecbur kaşdı. Eşya alıcam ev tutucam diyor, gidip ne olduğu belirsiz eşyalı, köhne bir ev tutuyor. Değişik hatun vesselam
Dava kesinleşmediyse geri çekme şansı var mı acaba, bi araştırsak mı? Böylece kocana geri dönersin sen de mutlu olursun biz de.
valla ozaman bazi insanlara yasadigi hayat mustehak demek ki
Tam da konu sahibinin duymak istediği cevap. İşte bu.
Seni. O...lukla taçlandırmış bir adamla evlenmemen anca nankörlük olur lalecmo da seni tekra alıcam diyo zaten ama evlenmem
Adam cocugun kendisinden olmadığına inaniyordu baslarda. Ikna oldu demek ki sonunda.Seni. O...lukla taçlandırmış bir adamla evlenmemen anca nankörlük olur lalecm
Kesinlikle.. Adliye koridorlarında haykırarak göstermişti ikna olduğunuAdam cocugun kendisinden olmadığına inaniyordu baslarda. Ikna oldu demek ki sonunda.
seni paracıkların dışında enterese eden bişey var mı?tamam ya, nasıl algılıyorsan beni öyle algıla.beni algılayış tarzın senin sorunun, senin yargıların ve beni hiç mi hiç enterese etmiyor.
tekrar mı alıcakmış? abicim daha acısız intihar yolları varo da seni tekra alıcam diyo zaten ama evlenmem
ya bi de burda kocam popomu elledi diyen biri vardı o noldu?İstemiyorum dediği şeyleri istiyor, istiyorum dediği şeyleri istemiyor bence. Boşanmak istiyorum diyordu ama istemiyordu mecbur kaşdı. Eşya alıcam ev tutucam diyor, gidip ne olduğu belirsiz eşyalı, köhne bir ev tutuyor. Değişik hatun vesselam
ya bi de burda kocam popomu elledi diyen biri vardı o noldu?