- 14 Ağustos 2018
- 20.504
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.117
- 598
- Konu Sahibi Beyazlale144
ayrıca eğer bu kişi gerçek bir kişiyse çocuğunu sosyal hizmetlere bildirmek gerektiğini düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca eğer bu kişi gerçek bir kişiyse çocuğunu sosyal hizmetlere bildirmek gerektiğini düşünüyorum.
Sonrada cocugunun yuzunu sevmisti ellerini yikamadanya bi de burda kocam popomu elledi diyen biri vardı o noldu?
dipnot: kadın duştan yeni çıkmış bornozluyduSonrada cocugunun yuzunu sevmisti ellerini yikamadan![]()
ya bi de burda kocam popomu elledi diyen biri vardı o noldu?
Haha ne eğlenceli hatundu o da. Keşke gelse de konu açsa.
o da seni tekra alıcam diyo zaten ama evlenmem
Kocasi alacam seni geri demis amaYorumları okumadan yorum yapıyorum ama eski eşinizle anlaşıp ikiniz de dilekçe verirseniz süreç uzamadan kesinleşir davanız.. İsterseniz mahkeme kalemine bir sorun.
Yeniden altin takilsin diye tekrar dugun yapar konu sahibi. Bence dusunsun bunuKocasi alacam seni geri demis ama
Sünneti de unutmamak lazımYeniden altin takilsin diye tekrar dugun yapar konu sahibi. Bence dusunsun bunu