Kizlar konularimi biliyorsunuz zaten burada sizlerden çok destek gördüm öncelikler teşekkür ederim. Eşimin küfürlü konuşmaları nokta olmuştu zaten okul kapansın diye bekliyordum dava için. Ama eşim bu durumu kurtarmak için bile bisey yapmadı. Son zamanlarda hiç konuşmamaya başladı sürekli herseye küs hiç konuşmamaya başladık. Akşama kadar yatıyor akşam da arkadaşlarının yanına okeye iniyor gece 1 de 2 de eve geliyordu. Hiç evle ilgisi bile kalmadı artık asla bir kelime konusamiyorduk. Bahsetmiştim ya araba aldım direksiyon dersi aldım eşim kendi aldığım arabaya bile yok vurma arabaya zarar verme söyle böyle o dönemde de hiç destek olmadı sürekli benimle kavga etti arabaya zarar gelecek diye her dersten sonra kavga ediyorduk yani. Bende artık dayanamadim daha neyi bekliyorsun dedim boşanma dilekcemi verdim ailemin yanına geldim tatil için. Bu süreçte de desteğinize ihtiyacım var diyebilirsiniz neler yaşadın hala o adamı düşünme diye düşünmüyorum ama bağımlılık olmuş sanırım yoksa böyle birini sevdiğimi zannetmiyorum bazen yanımda olsun istiyorum umarım bu zorlu dönem çabuk geçer hemen ayrılırız biter