Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.Bosanma nedeniniz nedir?
Bende de var aynı durum cok zor. Seni çok iyi anlıyorum hayırlısı ne ise o olsun canın cok acıyacak ama geçecek. Sabır ve zaman herşeyin ilacı. Rabbim yardımcın olsunEsimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
Cok tesekkurler.Allah yardımcınız olsun yeni bir sayfa açmışsınız artık her şey gönlünüzce olsun. Yaşamayan bilemez ne hissettiğinizi.
Evet cok uzuluyor,yemeden icmeden kesildigini biliyorum.Ama onun tarafi belli...Çok üzüldüm
Duruma üzülen
Sarsılan bı adam var bence karşınızda
Yanlış mı seziyorum böyle hissettim çok.
Ne guzel bir tespit...Aslinda nasil istiyorum duzelsin durumlarimiz ama elim kolum bagli artik.Elimden geleni yapmis olmamin rahatligi var.Ilac kullanmiyorum.Benle ayni ekipte olmayan bir es ile hergun yipranmayi gozum yemiyor...Evliliklerin bitmesi elbet üzücü.
İyiki çocuğunuz olmamış...
Ama sanki sizin içinizde ona karşı hiç sevgi aşk kalmamış gibi hissettim. Çok rahatsınız izlenimi verdiniz. Sakinleştirici gibi bi hap kullanıyormusunuz?
Cok tesekkurler.Siz de feraha erersiniz insallah zamanla.Bende de var aynı durum cok zor. Seni çok iyi anlıyorum hayırlısı ne ise o olsun canın cok acıyacak ama geçecek. Sabır ve zaman herşeyin ilacı. Rabbim yardımcın olsun
Bende 3 ay ayrı kaldım geri döndüm.. Rabbim çok büyük helak ediyor da anlamıyor..Cok tesekkurler.Siz de feraha erersiniz insallah zamanla.
Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
Ben bu dediginizi yapmaya calistim.Ama huzur bulamadim.Hep inatlasti,sartlar koydu onume.Anne evindeyim 1 aydir .Pisman oldugundan eminim,uzgun oldugunu,yemeden icmeden kesildigini biliyorum ama olmayan bir evliligimiz var maalesef.ben boşanmamandan yanayım, aile düşkünlüğü çok fazla erkekte var, zamanla azalarak bittiğini de gördüm giderek şiddetini artıranı da. Aynı kalmıyorlar, gözlemek için bir süre daha verebilirsiniz, belki size olan sevgisi ağır basıp pişman olmuştur, barışırsanız çocuk yapmayın bu süreçte, korunun
Kendi isteginizle mi dondunuz ortak kararla mi dondunuz?Bende 3 ay ayrı kaldım geri döndüm.. Rabbim çok büyük helak ediyor da anlamıyor..
İkimizde evliliği bitiremedik. cok cesaretsiz dimKendi isteginizle mi dondunuz ortak kararla mi dondunuz?
Bende bu durumda boşananlara hayranlık duyuyorum , büyük cesaret ve kendine öz-güven, kadınlar ne istediğini bilen, manipülasyona açık olmayan ,Herkese merhabalar.
Kadinlar klubune uye olma nedenim aklima geldikce gozlerim doluyor.Silik cizgi hamilelik belirtisi midir diye heyecanlanmistim da acmistim hesabi.Nitekim oyleymis ama kismet olmadi..Neyse...Bu surec icinde bazen helak oluyorum ama bazen de inanilmaz rahat nefes aldigimi hissediyorum.Bazen dingin bazen firtinali ruh hali...Cok ilginc ve tasimasi zor...Basim bazen patlayacak kivama geliyor da bir sekilde yolunu buluyorum duzelmenin.Bu evliligi bitirmezsem ,evlilik beni bitirecekti...Bazi hanimlar hatirlar eski konularimdan belki sorunlari.
Anlasmali bosanalim istedim.Hicbir beklenti icine girmeden.Cunku cekismeye gidersek ben daha fazla yipranmak istemiyorum.Evlenmeden once bir isim(meslegim), gelirim vardi ama evlenince birakmak durumunda kalmistim esimin islerinden dolayi.Simdi tekrardan is bulup,duzen olusturmam gerekecek.Biraz zorlu surecler ama yoluna girecek zamanla insallah.
2 haftaya dilekcelerimiz hazirlanip durusma gunu alinacak.Cekismeli gibi acilacak ama tek celsede bitecek.Avukatlarimiz vekil olacak biz gitmeyecegiz davaya.Esim ara ara yokluyor nasilsin,sagligin yerinde mi diye.Dusman olmadigimiz icin ben de sagol sen de iyisindir umarim diye karsilik veriyorum.Daha fazla diyalog olmuyor.En son mesajinda artik yazmak istemedim ,ben yazmayinca demiski konusmak istememeni anlarim ,detayla icin avukatla mi konusayim senle de bir konusalim mi diye.Bu mesaji gorunce ne alaka diye gecti icimden.Cunku anlasmayi yaptik herhangi suclamaya girmeden siddetli gecimsizlik sebebi altinda bosanicaz dedik.Yani konusacak hic detayimiz yok.Ben de dedim ki bana iletmek istedigin birsey varsa yazabilirsin dedim.Cok kotu oldugunu,toparlanamadigini,kotu hissettigini yazmis.Cevap olarak yalnizca kendine dikkat et demek uygun geldi ve o sekilde yazdim.Daha fazlasi yok.
Cok zormus kizlar cok.Binbir hayalle basladigin,emeklerini verdigin evliligin son bulmasi cok zormus.
,Bende bu durumda boşananlara hayranlık duyuyorum , büyük cesaret ve kendine öz-güven, kadınlar ne istediğini bilen, manipülasyona açık olmayan ,
Kırmızı çizgileri olan ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?