Bosanma davamiz aciliyor

Ben sizin esinizi 40 yasinda koca adam olarak 'Anneme laf soyleme' gibi bir sey diyerek tepinip kendi yerden yere vurarak aglayan ve butun tatillerimi ailemle gecirecegim cunku seni her gun goruyorum diyen kisi olarak hatirliyorum, dogru mu? Yani bu durumdan sonra nasil saygi duyup es olarak yaninizda tasiyacaksiniz, en iyisi annesine iade ediyorsunuz.

Dogru hatirliyorsunuz.Bunlari tamamen kafamdan atmak istiyorum.

ikinci evliligi yaptiniz mi?
ewet şuan kaynanamla oturyoruz eşimin babası vefat etmiş yaşlı kadını tek bırakamazdım allah razı olsun çok iyi bi annedir ilkinde yüzün gülmedi ama ikincide çok şükür mutluyuz eşim annesiyle benim aramızdaki dozajı hiç kaçırmıyo

Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
Bu arada herkesten bunu duyuyorum ya. Anlamıyorum bu erkekleri evlenmişsin sen artık bir şeyleri geride bırakıp evine eşine önem vereceksin. Gerçekten garip bir dünya

cok sevindim adiniza.mutlusunuz.bir de suan kayinvalidenizle yasadiginiza gore aslinda ilk evlilikte de sorun kayinvalide degil esinizdi bunu tescillemis oluyorsunuz.hani anlamayan kitle oluyor ya yasanilanlari.

Keske bosanalim sozleriniz birer tehtid olarak kalsaydi ne yasadigînizi anlayamayiz ikînizde birbirinizi seviyorsunuz belli hakkinizda hayirlisi olsun insallah uzuldum adiniza

Bu arada herkesten bunu duyuyorum ya. Anlamıyorum bu erkekleri evlenmişsin sen artık bir şeyleri geride bırakıp evine eşine önem vereceksin. Gerçekten garip bir dünya
Bu konu o kadar derin bir konu ki kadinlari aslinda gizliden depresyona sokuyor.Evlilikte yasanan depresyonlarin bir kismi da anneye duskun erkeklerden kaynaklandigini duydum bir doktordan.Saglikli bir ruh ile evleniyorsunuz bir bakiyorsunuz kendinizi terapi alirken buluyorsunuz.

Kesinlikle öyle. Basit gibi gözüken ama çok zor bir durum anlayabiliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bende de bir çok sebep vardı ama aıle faktorude vardı.Allahım karanlık gunlerınızı aydınlık etsın.

Cok kötüyse, toparlanamiyosa, anacigiyla, kizkardesiyle gitsin program yapsin, kafasini onlar dagitsin artik, hatta ayni evde olmak istiyodu, cagirsin ya da gitsin, istedigi hayati yasasin işte, artik karisan yok engelleyen yok, insallah daha cooook pisman olur, cunku kk da bu derece anneci olup, 5 yas kafasinda benim her dedigim olmazsa oynamam diyenini görmedim, anasina yapismak istiyodu, gitsin yapissin iste bundan sonra 7/24

Geriye dönüp eski konularınızı didikledim. Ve son konuda bu aşk evliliği bittiğinden üzüldüm ama bu güçlü kadının alnından da şak diye öpesim geldi. Bir yıllık evliyim-evlenme sürecinde eşimin kızkardeşinin hastalıklı düşünceleri sebebi ile kestim görüşmeyi. 14 aydır evliyim, abisinin evini görmeye gelemedi aynı şehirde olmamıza rağmen. Eşimde maalesef biraz aileci benimde ama haklılığımı biliyor. Annesi ve babası da dert yanıyormuş diğer akrabalara hatta ağlamışlar neden böyle oldu çocuklar diye ama ben asla geri adım atmadım. Atmayacağım. Umarım eşimin tavrı benden yana devam eder.

Size birşey anlatayım da gülün. Çift düğünle evlendik biz. Benim yaşadığım şehirdeki düğünü benim ailem karşıladı, onların yaşadığı şehirdekini eşimin ailesi. Bunları sorun etmedi benim ailem-ki sorun edenler olurdu mutlaka. İlk düğün bizim şehirdeydi-kv annemi arayıp o sabah biz takıları diğer şehirdeki düğünde takacağız, karışmasın demiş Pardonda benim annem zaten havuzbaşında, yemekli muhteşem bir düğün yapmış bana, o gece tüm takıları kızım al bunları eşinle sayarsınız diye saydırmamış bile... senin takılarına mı kalmışız. Yine ses çıkarmadık. Gelin alması yapılmasın diye kızkardeşi geç çıkartmış bunları evden. Biz evde bekliyoruz, bunlar direkt otele gidip yerleşmişler....Gelinle damat önceden gidecekti mekana bizi yedireceklerdi falan, onları beklerken geç kaldık. Şaka gibi dimi. Asıl bomba geliyor; görümce düğün sonrası sosyal medyasına bir sürü foto koyuyor ama ben yokum, anası babası abisi kocası cocuğu kuzenleri ile kırmızı halıda havuz basında masada falan bir dünya foto... biri de gelinnerede yazmış fotolara hemen silmiş onunda
İki düğünde de yerinden kalkıp beni tebrik etmedi. Ama onların oradaki düğünde takıdan sonra anasıyla üstüme saldırdılar takıyı toplamak için....... Yeri geldiğinde eşime öyle bir sokuyorum ki lafları. Aklınız almaz. Çok hakediyorlar çünkü.

Laf sokmak ne kelime.Ben hakli oldugum seyleri bile soylesem asla kabul etmiyor.Kezban diyor,kucuk yer kafali muhabbetler etme diyor.ki ben taki konusunda sapsalak bir insanim.bana birsey yapilmadi zaten.ablalar takisiz gelmisti dugune.ablalarinin takisiz geldiginden haberi bile yoktu.ben citlatayim dedim mahalle agzi kadini oldum.

Esimin ailesi tirnak makasi bile almadi.biz ikimiz yaptik dugunlerimizi :) oraya girersem cikamayiz:) umrumda da degildi zaten.zoruma giden seyler bambaska seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…