Hayirlisi olsun.Zaten orta yollar insa ederseniz duzeltirsiniz.Esinizin tavirlari uyumlu mu?Suclayici mi?İkimizde evliliği bitiremedik. cok cesaretsiz dim
Beni eskiden çok eleştiriyordu şimdi kesti.. Rabbim al aşağı ediyor. İlahi adalet tecelli etti çok şükür.Hayirlisi olsun.Zaten orta yollar insa ederseniz duzeltirsiniz.Esinizin tavirlari uyumlu mu?Suclayici mi?
ilk ewliliğmde bu nedenlerle bitmişti,Esimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
Dogru hatirliyorsunuz.Bunlari tamamen kafamdan atmak istiyorum.Ben sizin esinizi 40 yasinda koca adam olarak 'Anneme laf soyleme' gibi bir sey diyerek tepinip kendi yerden yere vurarak aglayan ve butun tatillerimi ailemle gecirecegim cunku seni her gun goruyorum diyen kisi olarak hatirliyorum, dogru mu? Yani bu durumdan sonra nasil saygi duyup es olarak yaninizda tasiyacaksiniz, en iyisi annesine iade ediyorsunuz.
ikinci evliligi yaptiniz mi?ilk ewliliğmde bu nedenlerle bitmişti,bu erkekler neden böyleler
ewet şuan kaynanamla oturyoruz eşimin babası vefat etmiş yaşlı kadını tek bırakamazdım allah razı olsun çok iyi bi annedir ilkinde yüzün gülmedi ama ikincide çok şükür mutluyuz eşim annesiyle benim aramızdaki dozajı hiç kaçırmıyoikinci evliligi yaptiniz mi?
Bu arada herkesten bunu duyuyorum ya. Anlamıyorum bu erkekleri evlenmişsin sen artık bir şeyleri geride bırakıp evine eşine önem vereceksin. Gerçekten garip bir dünyaEsimin anne ,abla kisaca kendi ailesine olan duskunlugu.Bizi benimseyememesi.
cok sevindim adiniza.mutlusunuz.bir de suan kayinvalidenizle yasadiginiza gore aslinda ilk evlilikte de sorun kayinvalide degil esinizdi bunu tescillemis oluyorsunuz.hani anlamayan kitle oluyor ya yasanilanlari.ewet şuan kaynanamla oturyoruz eşimin babası vefat etmiş yaşlı kadını tek bırakamazdım allah razı olsun çok iyi bi annedir ilkinde yüzün gülmedi ama ikincide çok şükür mutluyuz eşim annesiyle benim aramızdaki dozajı hiç kaçırmıyo
Bu konu o kadar derin bir konu ki kadinlari aslinda gizliden depresyona sokuyor.Evlilikte yasanan depresyonlarin bir kismi da anneye duskun erkeklerden kaynaklandigini duydum bir doktordan.Saglikli bir ruh ile evleniyorsunuz bir bakiyorsunuz kendinizi terapi alirken buluyorsunuz.Bu arada herkesten bunu duyuyorum ya. Anlamıyorum bu erkekleri evlenmişsin sen artık bir şeyleri geride bırakıp evine eşine önem vereceksin. Gerçekten garip bir dünya
Esim evlilikle is pazarligi arasindaki farki anlamamakta israr ettigi icin.Eşinizin size çeşit çeşit şartlarla geldiğini hatırlıyorum. Siz zaten aile olamamıştınız eşiniz yüzünden. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kesinlikle öyle. Basit gibi gözüken ama çok zor bir durum anlayabiliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBu konu o kadar derin bir konu ki kadinlari aslinda gizliden depresyona sokuyor.Evlilikte yasanan depresyonlarin bir kismi da anneye duskun erkeklerden kaynaklandigini duydum bir doktordan.Saglikli bir ruh ile evleniyorsunuz bir bakiyorsunuz kendinizi terapi alirken buluyorsunuz.
Bende de bir çok sebep vardı ama aıle faktorude vardı.Allahım karanlık gunlerınızı aydınlık etsın.Herkese merhabalar.
Kadinlar klubune uye olma nedenim aklima geldikce gozlerim doluyor.Silik cizgi hamilelik belirtisi midir diye heyecanlanmistim da acmistim hesabi.Nitekim oyleymis ama kismet olmadi..Neyse...Bu surec icinde bazen helak oluyorum ama bazen de inanilmaz rahat nefes aldigimi hissediyorum.Bazen dingin bazen firtinali ruh hali...Cok ilginc ve tasimasi zor...Basim bazen patlayacak kivama geliyor da bir sekilde yolunu buluyorum duzelmenin.Bu evliligi bitirmezsem ,evlilik beni bitirecekti...Bazi hanimlar hatirlar eski konularimdan belki sorunlari.
Anlasmali bosanalim istedim.Hicbir beklenti icine girmeden.Cunku cekismeye gidersek ben daha fazla yipranmak istemiyorum.Evlenmeden once bir isim(meslegim), gelirim vardi ama evlenince birakmak durumunda kalmistim esimin islerinden dolayi.Simdi tekrardan is bulup,duzen olusturmam gerekecek.Biraz zorlu surecler ama yoluna girecek zamanla insallah.
2 haftaya dilekcelerimiz hazirlanip durusma gunu alinacak.Cekismeli gibi acilacak ama tek celsede bitecek.Avukatlarimiz vekil olacak biz gitmeyecegiz davaya.Esim ara ara yokluyor nasilsin,sagligin yerinde mi diye.Dusman olmadigimiz icin ben de sagol sen de iyisindir umarim diye karsilik veriyorum.Daha fazla diyalog olmuyor.En son mesajinda artik yazmak istemedim ,ben yazmayinca demiski konusmak istememeni anlarim ,detayla icin avukatla mi konusayim senle de bir konusalim mi diye.Bu mesaji gorunce ne alaka diye gecti icimden.Cunku anlasmayi yaptik herhangi suclamaya girmeden siddetli gecimsizlik sebebi altinda bosanicaz dedik.Yani konusacak hic detayimiz yok.Ben de dedim ki bana iletmek istedigin birsey varsa yazabilirsin dedim.Cok kotu oldugunu,toparlanamadigini,kotu hissettigini yazmis.Cevap olarak yalnizca kendine dikkat et demek uygun geldi ve o sekilde yazdim.Daha fazlasi yok.
Cok zormus kizlar cok.Binbir hayalle basladigin,emeklerini verdigin evliligin son bulmasi cok zormus.
Laf sokmak ne kelime.Ben hakli oldugum seyleri bile soylesem asla kabul etmiyor.Kezban diyor,kucuk yer kafali muhabbetler etme diyor.ki ben taki konusunda sapsalak bir insanim.bana birsey yapilmadi zaten.ablalar takisiz gelmisti dugune.ablalarinin takisiz geldiginden haberi bile yoktu.ben citlatayim dedim mahalle agzi kadini oldum.Size birşey anlatayım da gülün. Çift düğünle evlendik biz. Benim yaşadığım şehirdeki düğünü benim ailem karşıladı, onların yaşadığı şehirdekini eşimin ailesi. Bunları sorun etmedi benim ailem-ki sorun edenler olurdu mutlaka. İlk düğün bizim şehirdeydi-kv annemi arayıp o sabah biz takıları diğer şehirdeki düğünde takacağız, karışmasın demişPardonda benim annem zaten havuzbaşında, yemekli muhteşem bir düğün yapmış bana, o gece tüm takıları kızım al bunları eşinle sayarsınız diye saydırmamış bile... senin takılarına mı kalmışız. Yine ses çıkarmadık. Gelin alması yapılmasın diye kızkardeşi geç çıkartmış bunları evden. Biz evde bekliyoruz, bunlar direkt otele gidip yerleşmişler....Gelinle damat önceden gidecekti mekana bizi yedireceklerdi falan, onları beklerken geç kaldık. Şaka gibi dimi. Asıl bomba geliyor; görümce düğün sonrası sosyal medyasına bir sürü foto koyuyor ama ben yokum, anası babası abisi kocası cocuğu kuzenleri ile kırmızı halıda havuz basında masada falan bir dünya foto... biri de gelinnerede yazmış fotolara hemen silmiş onunda
İki düğünde de yerinden kalkıp beni tebrik etmedi. Ama onların oradaki düğünde takıdan sonra anasıyla üstüme saldırdılar takıyı toplamak için....... Yeri geldiğinde eşime öyle bir sokuyorum ki lafları. Aklınız almaz. Çok hakediyorlar çünkü.
Esimin ailesi tirnak makasi bile almadi.biz ikimiz yaptik dugunlerimizi :) oraya girersem cikamayiz:) umrumda da degildi zaten.zoruma giden seyler bambaska seyler.Size birşey anlatayım da gülün. Çift düğünle evlendik biz. Benim yaşadığım şehirdeki düğünü benim ailem karşıladı, onların yaşadığı şehirdekini eşimin ailesi. Bunları sorun etmedi benim ailem-ki sorun edenler olurdu mutlaka. İlk düğün bizim şehirdeydi-kv annemi arayıp o sabah biz takıları diğer şehirdeki düğünde takacağız, karışmasın demişPardonda benim annem zaten havuzbaşında, yemekli muhteşem bir düğün yapmış bana, o gece tüm takıları kızım al bunları eşinle sayarsınız diye saydırmamış bile... senin takılarına mı kalmışız. Yine ses çıkarmadık. Gelin alması yapılmasın diye kızkardeşi geç çıkartmış bunları evden. Biz evde bekliyoruz, bunlar direkt otele gidip yerleşmişler....Gelinle damat önceden gidecekti mekana bizi yedireceklerdi falan, onları beklerken geç kaldık. Şaka gibi dimi. Asıl bomba geliyor; görümce düğün sonrası sosyal medyasına bir sürü foto koyuyor ama ben yokum, anası babası abisi kocası cocuğu kuzenleri ile kırmızı halıda havuz basında masada falan bir dünya foto... biri de gelinnerede yazmış fotolara hemen silmiş onunda
İki düğünde de yerinden kalkıp beni tebrik etmedi. Ama onların oradaki düğünde takıdan sonra anasıyla üstüme saldırdılar takıyı toplamak için....... Yeri geldiğinde eşime öyle bir sokuyorum ki lafları. Aklınız almaz. Çok hakediyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?