Boşanma davamızın olduğu eşim özür mesajı attı, özrü kabahatinden büyük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bu konuda yüzlerce kez özür dilese ne olacak ?
Kumar desen var, çapkınlık var , sorumsuzluk desen var var da var yani.
Önceki konularınızi hatırlıyorum bosanalim demenize bile borçları bı temizleyelim deyip kendi kumar borcunu size temizletmeye çalışmıştı.
İnşallah altınları falan istemissinizdir lütfen tüm haklarınızı alın.
Eşiniz sadece çapkın bir erkek değil genel olarak karaktersiz bir insan.
Kurtulduğunuza şükredin ve sonrasında acı da cekseniz geçecek unutmayın boşanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Davayı geri çekerseniz aynı sebepten bosanamazsiniz.Aldatan tekrar aldatır.

Löp löp yemeyi biliyor ama su aygırı

Yav he he de..o ne sacma bir bahaneymis oyle.

Güvenilir erkek var da sen önce şunu başından at. Elbet yeni bir hayat kurarsın. Kimse yüz vermemiş anlaşılan beyefendiye. Sürünsün ahlaksız

Dava için bu ayrılma nedeninden vaz geçmen, sana para vermemek ve sonrasında daha detaylı hazırlanabilmek ve mal kaçırabilecek için daha fazla zaman kazanmak içindir

Güleyim mi ağlayım mı bilemedim ya, tövbe yarabbi. Ama siz iyi cevap vermişsiniz.

Var:) hemde bebekler gibi sevileceğiniz erkekler var. Bırak onu yazdığı kızlar ilgilensin beğensin

Bence bosanip bu adamla tekrar evleneceksiniz. Yani takilip kalmissiniz su dengesize. Daha ayrilmadan ben nasil guvenecegim erkek var mi iyi filan diyosunuz. Illa ki guvenecekseniz birine kendinize guvenin

iste biz burda bazen konu aciliyor diyolarki arkadasimin veya komsumun aldatildigini biliyorum sizce soyleyelimmi dediklerinde biz diuoruzki soylemeyin kotu siz olursunuz. Onlar barisir bide size iftita atti diye adinizi cikarirlar diyoruz siz oyle birsey yapmayin koz dogal olarak hakli olarak iyilik yapmis ulasmis size. Yine aldatabilir bosayin derim

Adam birine yürümüş oda dürüst harbi bir kız çıkmış helal olsun.
Zaten boşanma aşamasındasin boşver kimle konuşuyorsa konuşsun

Bende bilmek isterim ya söylemeyin falan deniliyor da .
Enayi yerine konulduğumu görmek isterim yani öyle bir şey varsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…