boşanma davası actigim esim barışmak istiyor

eski konusunu oku canım ne demek istediğimi anlarsın. 2 3 mesaj önce alıntıladım.
Biliyorum eski konusunu. Bebeği kucagindayken kocasından dayak yemiş. Babası kızını almaya gelince odaya kilitlemiş.
O esna da yapacağı bir şey yokmuş, polisler gelince de karakola gitmişler zaten.
Anneye yüklenmeyin. Bebeğe vuran psikopat kocası. Konu sahibi kadar onun da evladı. Hatta soy adını taşıyor. Canı kanı bebeğine vuruyorsa bu o pisligin problemi. Babaların yaptığından bile annelerin sorumlu tutulmasına üzülüyorum.
Tabiki bu manyağın gerekli cezayı alması taraftariyim.

Yaaa üvey anneden dünyanın dayağını yedim. Babam göz yumdu desem yeridir ama herkes annemi suçladı bosandiklari icin. Hatta bana bile kendimi kötü hissettirdiler " baban arada kalmaktan evliligini yaşayamadı " diye. Ben bile annemi suçladım. Fakat suçlu babam, yeni yeni anlıyorum.

Bizim ülkemizde maalesef Her şeyin suçlusu kadındır. Evlenir suçlu, evlenmez suçlu, çocuk doğurur niye yaptın olur adı, çocuk doğurmaz yine suçlu. Boşanır suçlu boşanmaz yine suçlu.
Erkeğe laf yok (!) ama.

Biliyorum eski konusunu. Bebeği kucagindayken kocasından dayak yemiş. Babası kızını almaya gelince odaya kilitlemiş.
O esna da yapacağı bir şey yokmuş, polisler gelince de karakola gitmişler zaten.
Anneye yüklenmeyin. Bebeğe vuran psikopat kocası. Konu sahibi kadar onun da evladı. Hatta soy adını taşıyor. Canı kanı bebeğine vuruyorsa bu o pisligin problemi. Babaların yaptığından bile annelerin sorumlu tutulmasına üzülüyorum.

Yaaa üvey anneden dünyanın dayağını yedim. Babam göz yumdu desem yeridir ama herkes annemi suçladı bosandiklari icin. Hatta bana bile kendimi kötü hissettirdiler " baban arada kalmaktan evliligini yaşayamadı " diye. Ben bile annemi suçladım. Fakat suçlu babam, yeni yeni anlıyorum.

Bizim ülkemizde maalesef Her şeyin suçlusu kadındır. Evlenir suçlu, evlenmez suçlu, çocuk doğurur niye yaptın olur adı, çocuk doğurmaz yine suçlu. Boşanır suçlu boşanmaz yine suçlu.
Erkeğe laf yok (!) ama.

Çok farklı bir yerden bakıyorsun olaya. Erkeğe suç bulmayan kim? Erkeğe zaten insan bile denemez bu durumda. Bir annenin görevi bebeğini korumak. Şiddet uygulayan anne olsaydı, babanın görevi olurdu. Bu kadar basit bir denklem aslında. Konu sahibi kendisi yazmış çocuğa defalarca bağırdığını daha önce, eline dudağına sıcak çay bardağını değdirdigini vs. İlk defa olan bir olay değil. Şiddet sadece fiziksel olmaz. Sürekli bebeğe bağıran bir baba varsa evde o çocuğun korkusunu düşünebilir misin? Ya tedavi olur böyle bir durumda baba ya da anne bebeği korur.

Yani yaşadığın duruma çok üzüldüm, ama üvey anne dayağı ile ilgisi yok bu konunun pek.

merhaba rski konularimda bahsettiğim gibi esimle sorunlarımız var beni dovdu babami aradim gel bni al diye babamada saldirdi bizi iceri kilitledi cikarmadi polis gelene kadar hastane darp raporu karakol hakaretler bana babams vs .
Aradan 1 hafta geçti bu memleketine gitti o gelene kadar ben evimdeki butun esyalarimi çeyizimi aldim tartıştığımız gun anahtarı elimden almıştı tesadufen cantamdan yedek anahtar cikti bende yedekle girdim neyim var neyim yok topladım bu es kisisi bayramin son gunu memleketten donmus gelip görmüş olacakki baba evimi bastı eşyamı caldiniz evin kapısını kirip iceri girdiniz 5 bin param vardi onu caldiniz diye bütün komsular aşağı indi babamin üstüne yurudu serefsiz adi hakaretler babama bana mezhebime hakaret etti ... mezhepli serefsizler diye polis çağırıldı polise yalan yalnıs anlatti polis bana sordu dedim benim yedek anahtarım vardi iceri onunla girdim kendi esyalarimi aldim onun esyalarinin bir tekini almadim onun 5 bintlsi varsa benimde 20 tlm vardi o zman . neyse bagirmaya basladi ben baskasini buldum evlenecegim seni istemiyorm bebegide istemiyorum diye polis gitti uzaklastrma kararini hatirlatti. bu gitmis 5 6 adam toplamış gelmiş ellerinde levye bizim eve bakıp levyeyi ellerine vuruyor lar abisi babası geldi abisi bu rahatsızlık gecirdi piskolojik buz bunu adam yerine koymayız siz cok deger verdiniz götünu kaldırdınız anlasmali bosansinlar bu is olmaz dedi. zaten bizde istemiyoruz bende bunun teli engelli dun avukat tuttuk avukat engeli kaldir ters laf ederse mahkemede kullanırız dedi engeli kaldirinca mesaj gelmeye başladı seni seviyorum bundan sonra kimsenin lafina bakıp sana eziyet etmeyeceğim esseklik ettim affet ölene kadar seni bekleyeceğim benim tek hayalim bebeğimiz ve sen elim kirilsaydida vurmasaydim affet vs . normalde de benim yuzume bakmaz hic muhattap olmaZ hep ailesi icn benjmle tartışır karsilik verirsem onlar bize niye karisiyor bize dersemde anam babam abim ablam degilmi tabi karışacaklar sesini cikarirsan kafani koparırım sen karışamasın vs teror estirir . benim calisip çalışmayacağımdan arabayı göturdugumz tamirciye kadar abisi ablasi karışırlar ama kesinlikle biz onlara karışamayız çünkü onlarin geçimi bozulmasinmis niye bizimki bozuluyor ama .
Bu mesajlar üzerine bende mesaj attım sen aileni bize tercih ettin milletin lafiyla bana yapmadigini bırakamadın bizi elinn tersiyle ittin bu sevgi sözlerini ben senden medet umarken en ufak bir sevgiye muhtaçken etseydin keske cok gec kaldin sana ailenle mutluluklar herkes evinde yuvasinda mutlu sen onlar icin yuvanı yiktin dedim. boyle iste sizinle paylaşmak istedim ne hayallerle evlenmistik hepsi geride kaldi artik yuzyuze bakacak durumumuz kalmadi

Çok doğru yazmışsın ‘yüz yüze bakacak halimiz kalmadı’ derken kararlı ol bu saatten sonra olmaz Artık babana saldırmak, evi adam toplayıp basmak .. çocuğunun da senin de verilmiş sadakası varmış ki kurtuluyorsunuz ..

mesaj atti saat 7.30da damdan atlayacak mis heyecanla bekliyorum ins atlar

atlamaz. ama seni damdan asagi atar.
hic hoslanmiyorum bu kirolardan ...

levyelerle baskin yapmak adam toplamak...film gibi mubarek :KK70:

koruma karari cikartin...gerci öyle heriflere o da islemez...

Erkeğe laf yok (!) ama.
Aynen. Boşanır suçlu, boşanmaz suçlu. Maalesef erkeğe toplum bu anlamda sorumluluk vermiyor. Erkek aldatsada, dövsede, eve gelmesede kadının suçu.

cennet mahallesi dizisi canlandi gözümde :D
siz yine barisirsiniz bence..

Ama umarim bu adami bosar kendinize ve bebeginize saygin, sakin bir hayat kurursunuz

Çok farklı bir yerden bakıyorsun olaya. Erkeğe suç bulmayan kim? Erkeğe zaten insan bile denemez bu durumda. Bir annenin görevi bebeğini korumak. Şiddet uygulayan anne olsaydı, babanın görevi olurdu. Bu kadar basit bir denklem aslında. Konu sahibi kendisi yazmış çocuğa defalarca bağırdığını daha önce, eline dudağına sıcak çay bardağını değdirdigini vs. İlk defa olan bir olay değil. Şiddet sadece fiziksel olmaz. Sürekli bebeğe bağıran bir baba varsa evde o çocuğun korkusunu düşünebilir misin? Ya tedavi olur böyle bir durumda baba ya da anne bebeği korur.

Yani yaşadığın duruma çok üzüldüm, ama üvey anne dayağı ile ilgisi yok bu konunun pek.
Öz çocuğuna bunları yapan karısını kim bilir ne şekilde korkuttu. Herkes aynı tepkiyi veremiyor.
İllaki hatası vardır ama devlet alsın elinden denilecek kadar olduğunu düşünmüyorum.

Benim olayı da çocukları koruma işi de hep annenin görülüyor babaya kimse toz kondurmuyor demek istediğim için anlattım. Bu olayın üvey anneyle tabiki ilgisi yok.

Öz çocuğuna bunları yapan karısını kim bilir ne şekilde korkuttu. Herkes aynı tepkiyi veremiyor.
İllaki hatası vardır ama devlet alsın elinden denilecek kadar olduğunu düşünmüyorum.

Benim olayı da çocukları koruma işi de hep annenin görülüyor babaya kimse toz kondurmuyor demek istediğim için anlattım. Bu olayın üvey anneyle tabiki ilgisi yok.

Evet haklısın, yaşanan her olayda kadını sorumlu tutan bir cahil kesim olduğu doğru. Ama ben bu konu için söylüyorum ki, anne sadece şiddet gören ne yapacağını bilemeyen bir kadın değil. Evet sağlıklı düşünememiş olabilir. Ama birilerinin yaptığı yanlışı söylemesi gerekiyor değil mi?

Örneğin, eşim bana şiddet uygulamaya çalışıyorsa ya da işlerin o noktaya gittiğini farkediyorsam ve kucağımda bebeğim varsa ortamı terk ederim. Konu sahibi orada kalıp baba denilen mahlukata karşılık veriyor. İlla saldıracaksan bari çocuğu odadan çıkar. Ya da eski konularını okuyorum, kocamı dövdüm diye konusu var. Bu evde şiddet karşılıklı malesef. Ve ben yine söylüyorum "eğer bu çift birleşecekse devlet çocuğu ellerinden almalı."
kadın yalnız başına çocuğuna bakamaz, hata etmiş elinden alsınlar demiyorum.
Eşinden çok korkan biri de kalkıp kocasını dövemez bence.

Ben hanımefendinin önceki konusundan bazı cümlelerini paylaşayım, siz okuyun karar verin. Benim anladığım bu dayak olayı ilk değil, sırf eziyet olsun diye daha önce cocugun agzina eline sicak cay bardağı degdiriyormus eşi. En son kavgada da adam artık boşan git demis, babasına da saldırmış karakolluk olup ancak oyle ayrılmış evden. Kendi yazmış zaten bunları. Karakolda iken çocuğuna gelen tokati da değil çeyizlerini düşünmesi yeterince olayı açıklıyor bana kalırsa.

Adım atmış evi terk etmiş ve uzaklaştırma almış. Bundan sonra çocuğu için her şeyi yapacağını umuyorum

Şiddet görmüş, bastırılmış bir kadın var. Ve milyonlarca kadından sadece biri bu.

Dava bitene kadar inatlasmadan , damara basmadan ayrılmayı basarabilirse ne mutlu ona.

Çalışıp kazanır kurtarır hayatını.

Çok fazla sindirilmiş. Belki de o an olayın sıcağıyla farkına varmamistir çocuğa yapılan zulmün. Hatalı olabilir ki öfke gözü kör ediyor.

Levyelerle , elin işleriyle kapıya dayanan kişiden korkarım ben.

Sonrasını güvenmeye almalı.

O çocuk bir tokatla kurulursa şükür ederiz

niye bırakayım ona adam evliliğimiz boyunca benim evim benim esyam diye burnumdan getirdi o masllah herşeyi sahipleniyo burnumdan getiriyo o mal canli öküze bisey bırakmam arabayi alıyorum basbas bagiriyo cocuguda istemiyorum senide istemiyorum arabami götürmeyin diye bağırıyor atmadigi iftira kalmiyor simdi kaynanam ne esya kalir diye bekliyor dur daha once kendi kizi bosandi kalan esyalra sevindi öyle bir zihniyet bunlar kusura bakmasin kimse benim 60 yasindaki babam beni agriyo ağrıya ise gidip aldi o esyalari
Size eşyayı bırakın diyen mi oldu?? O konunuzda da şimdi eşya düşünecek zaman mı bir kendinize gelinn, bebeğinize yaptığı eziyeti ispatlayın diye bir sürü yorum yapıldı.
Konuyu hiç başka yere çekmeyin. Ne demek istediğim gayet net ortada.

Adım atmış evi terk etmiş ve uzaklaştırma almış. Bundan sonra çocuğu için her şeyi yapacağını umuyorum

Şiddet görmüş, bastırılmış bir kadın var. Ve milyonlarca kadından sadece biri bu.

Dava bitene kadar inatlasmadan , damara basmadan ayrılmayı basarabilirse ne mutlu ona.

Çalışıp kazanır kurtarır hayatını.

Çok fazla sindirilmiş. Belki de o an olayın sıcağıyla farkına varmamistir çocuğa yapılan zulmün. Hatalı olabilir ki öfke gözü kör ediyor.

Levyelerle , elin işleriyle kapıya dayanan kişiden korkarım ben.

Sonrasını güvenmeye almalı.

O çocuk bir tokatla kurulursa şükür ederiz

Benim en çok kızdığım nokta da buydu aslında bu konuda. Ortada hem kendi can güvenliğini hem de çocuğunun can güvenliğini tehdit eden bir canavar var. İnşallah daha büyük problemler olmadan kurtulur bu lanet insandan, inşallah sonradan barışmaya kalkmaz. Zaten benim çocuk elinden alınsın dediğim de o durum içindi. Eğer bir araya gelirlerse o ev huzurlu bir yuva olmayacak belli ki.

sakin inanma gerçekten pişman olduğunu sanmıyorum. Tedavi olması gerek.

Erkeğe laf yok (!) ama.
Burda anneye yüklenme sebebi çok farklı, o gün bebeği için ve kendi canı için uğraşmak yerine eşyaların derdine düşen insana tepki verilmesi çok normal.

Benim en çok kızdığım nokta da buydu aslında bu konuda. Ortada hem kendi can güvenliğini hem de çocuğunun can güvenliğini tehdit eden bir canavar var. İnşallah daha büyük problemler olmadan kurtulur bu lanet insandan, inşallah sonradan barışmaya kalkmaz. Zaten benim çocuk elinden alınsın dediğim de o durum içindi. Eğer bir araya gelirlerse o ev huzurlu bir yuva olmayacak belli ki.

Olamayacak elbette. Böyle bir cani , o mesajları atıyorsa tek nedeni eve hapsedip daha fazla eziyet etmektir.

Kaç kadın bu şekilde kaldırılıp o evden ölü olarak çıktı , kaç defa duyduk bunları.

Bu kişi de bu canilerden biri konu sahibinin anlattığı kadarıyla.

Çocuklar hiç üzülmesin. Yanlış evliliğin derdini tek çeken çocuklar.

Evet haklısın, yaşanan her olayda kadını sorumlu tutan bir cahil kesim olduğu doğru. Ama ben bu konu için söylüyorum ki, anne sadece şiddet gören ne yapacağını bilemeyen bir kadın değil. Evet sağlıklı düşünememiş olabilir. Ama birilerinin yaptığı yanlışı söylemesi gerekiyor değil mi?

Örneğin, eşim bana şiddet uygulamaya çalışıyorsa ya da işlerin o noktaya gittiğini farkediyorsam ve kucağımda bebeğim varsa ortamı terk ederim. Konu sahibi orada kalıp baba denilen mahlukata karşılık veriyor. İlla saldıracaksan bari çocuğu odadan çıkar. Ya da eski konularını okuyorum, kocamı dövdüm diye konusu var. Bu evde şiddet karşılıklı malesef. Ve ben yine söylüyorum "eğer bu çift birleşecekse devlet çocuğu ellerinden almalı."
Orası öyle tabi. 🙄🙄

Olamayacak elbette. Böyle bir cani , o mesajları atıyorsa tek nedeni eve hapsedip daha fazla eziyet etmektir.

Kaç kadın bu şekilde kaldırılıp o evden ölü olarak çıktı , kaç defa duyduk bunları.

Bu kişi de bu canilerden biri konu sahibinin anlattığı kadarıyla.

Çocuklar hiç üzülmesin. Yanlış evliliğin derdini tek çeken çocuklar.

İnanın bana eşimle o kadar büyük sorunlar yaşadık ki cinnet getirme durumuna geldim artık. Dişlerimi dudaklarıma öyle bir geçirmişim ki bağırmamak için kızımın yanında, dudaklarım parçalandı. Sakinliğimi korumaya çalışarak kaynımı arayıp çağırdım, gelip kızımı babaannesine götürdü. Ve ben ancak ondan sonra eşimle kavga edebildim. Çünkü yaptığımız yanlış evliliklerin faturasını küçücük yavrulara ödetmeye hakkımız yok.

Ben sizi gayet iyi anladım. Diğer konusuna istinaden ben de aynen direk dümdük aynı yerden tepki gösterdim. Kocama vurdum, kocam beni dövdü, bebeğe işkence ve şiddete varan eylemler söz konusuyken çeyizimi nasıl kurtarırım diye sormasını garipsedik hep beraber.
Kocasına dönerse intihar olur, bunu da yazayım. Babasına, kendisine,bebeğine şiddetten geri kalmayan bir aygır. Yaşamayan bilmez, çekmeyen anlamaz gibi laflar beri dursun ortadaki bebeğin selameti için,bundan sonraki hayatını güvenle sürdürmek için uzak durmalı.

Back
X