Boşanma davası açtım, Allah kimsenin başına vermesin...

çok sevindim arkadaşım. İnan çok mutlu oldum. İnşallah devamı daha güzel gelecek. Bundan sonra herşeyin daha güzel olmasını dilerim senin için.

çok sağolun, dün barışmamızın ilk akşamıydı, hiç bir sorun olmadı ama çıkartmak istesek kesin çıkardı, bundan sonra beklentilerimi iyice aşağı çekmeyi düşünüyorum, çünkü hayalkırıklığı lezzetsiz bir duygu...

barışmanıza çok sevindim sen doğru olanı yaptın canım evlilik fedakarlık ister öle olmasa şuan evli hiç kimse olmazdı belkide vlilik die bişi olmazdı

barışmanıza çok sevindim sen doğru olanı yaptın canım evlilik fedakarlık ister öle olmasa şuan evli hiç kimse olmazdı belkide vlilik die bişi olmazdı

Gülsüm ablaya da sormuştum
Canım arkadaşım evliliklerde neden hep kadınlar altan alırlar fedakarlık yaparlar...
Bende yapıorum , niye hep biz huzur kaçmasın die sesiz duruyoruz..
Erkekler ne yapıyor ne yapacak bu durumda...a.s.

Canım arkadaşım evliliklerde neden hep kadınlar altan alırlar fedakarlık yaparlar...
azcık safız falan ama biz işimizi biliriz ....evet ben alttan aldım ama benimkinin bir huyu var, üstüne gitmeyince melek oluyor ve benim her dediğimi yapıyor...ben sınırları zorlamaya çalıştım sadece..

hayatım sadece kadınlar fedakarlık yapsın diye bir düşüncem yok zaten benimyasakkelime
bu kez arkadaşım yapar bi dahakine eşi allahın kavgası bitmedi yananiknanik
aldatma ve şiddet olmadıktan sonra her evliliğin yürüyebileceği kanaatindeyim..bu tür durumlarda hiç kimseye alttan al gibi bir yaklaşımda bulunmamda benimde başıma gelse yapmamkaydirigubbakcemile5

Çamaşırsuyu çok sevindim canım gerçekten boşanan eşleri görünce çok üzülüyorum ben.
Hakkınz hayırlısı olsun,bir daha yaşamak zorunda kalmayın....

çok şaşırdım boşanıyorum başlığını görünce ve çok üzüldüm
allahtan düzelmiş aranız çok sevindim allahım kimsenin yuvasını dağıtmasın

Back
X