- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Lütfen ne hali varsa görün demeyin hem kendiniz hem çocuğunuz için daha güçlü olmalısınız lütfen haklı olduğunuz hiç bir konuda geri adım atmayın
Teşekkür ederim yorumunuz için ama inanın ben onun yaptığını aldatma olarak görmüyorum. İnsanen yanlış bulsam da, bunu yapmasını mahkemede kullanmayı doğru bulmuyorum. Çünkü artık eş konumunda değiliz. İkimiz de çok zaman önce boşanma isteğimizi mahkemeye sunduk. Yasal olarak halen evli olmamız bizi eş yapmaz. Sadece mahkemeler yoğun olduğu için, henüz duruşma günü verilmediği için hiçbir gerçekliği olmayan “eş” sıfatını taşıyoruz.
Her anlamda yabancı olduğum bir insanı, bunu bana nasıl yaptı diye dava edemem. Bilmiyorum doğru bulmuyorum. Kendi yasal haklarımı aldıktan sonra, onun ne yaptığının bir önemi yok ki, tüm haklarımı da alacağım inşallah. Belki bugün benim de karşıma muhteşem bir adam çıksa ben de görüşmeye başlarım. Ha, ben ilişki düşünmüyorum, hazır değilim yaşadıklarımdan dolayı ama demek ki o benim kadar etkilenmemiş, hazırmış ve ilişkiye başlamış.
Kaldı ki yeni bir dava açmak, süreci uzatmak sadece bana zarar veriyor. Ona hiçbir şey olmayacak, hayatına devam edecek, boşuna kendimi yormama değmeyecek yani.