Boşanma davası hakkında

forbeauty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
455
1.236
63
Kızlar merhaba. Boşanma sürecindeyim aklıma takılan bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Eş kişisi benden anlaşmalı boşanamayacak gibi duruyor. Bana psikolojik şiddet uyguladı defalarca. Mesela evden kovdu gece üçe kadar şortla dışarda bekledim. 40 gün ayrı yattığı oldu. En sonra klozeti çamaşırlığımı kırdı bıçakla çantalarımı parçaladı onların fotoğrafını çektim. AMA DİĞERLERİ İÇİN DELİLİM YOK. Bu durumda anlaşmalı dava çekişmeliye dönerse(döndürürüm diyo) hakim beni boşamaz mı? En sonki olayın fotoğrafları var. Boşanamaz mıyım? Deneyimli olanlardan yardım bekliyorum bu konu kafamı çok kurcalıyor nefes alamıyorum avukata soruyorum süründürürüz cart curt diyor bana. Ben süründürmek te istemiyorum bir an evvel hayatımdan defolsun gitsin istiyorum.

Aklı basında bi hakim neden sizi boşamasınki
Şu yazdıklarınızı okuyunca benim bile sizi boşayasım geldi

Allah yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederim. Eş kişisi yıllarca anne babasının boşanma davasında bizzat bulunmuş ve hakim karşısına defalarca çıkmış bir insan. Sırf beni süründürmek için duruşmada ağlayıp ben karımı seviyorum derse diye korkuyorum siyaset yapıp oyun oynar mı diye. Bende duygu falan kalmadı çünkü. Sırf beni mutsuz etmek için süründürücem davayı diyor 5 yıl diyor

Gece sizi dışarıda bekletirken komşularınız görmedi mi? Gördüyse onları şahit yapın.

Şu an delil topladığınızı çekişmeli de onu mahvedeceğinizi ima edin(Bunları mesajla söylemeyin.). Hatta ondan önce siz çekişmeli istiyormuş gibi konuşun.

Back
X