• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası ile ilgili sorum var acil yardım

bLackchocolete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
127
1
96
İstanbul
43 yaşında torun torba sahibi bir yakınım eşinden dayak yemiş. Kadının yüzü gözü şiş morluk içinde. bu kadının maddi geliri yok ve eşinden boşanmak istiyor. dava açmak için parası yok. sorum şu size bu kadın dava açsa para ödemek zorunda mı? yoksa boşanamayacak bu adamdan. devlet ne kadar sahip çıkar? acil yardım lütfen :(

43 yaşında torun torba sahibi bir yakınım eşinden dayak yemiş. Kadının yüzü gözü şiş morluk içinde. bu kadının maddi geliri yok ve eşinden boşanmak istiyor. dava açmak için parası yok. sorum şu size bu kadın dava açsa para ödemek zorunda mı? yoksa boşanamayacak bu adamdan. devlet ne kadar sahip çıkar? acil yardım lütfen :(

Kadin dernekleri bu konularda yaardimci oluyor , zaten hastaneden darp raporu alınca dava otomatik acilmiyor mu ? Ama darb raporu 24 saat icinde olmali diye biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadin dernekleri bu konularda yaardimci oluyor , zaten hastaneden darp raporu alınca dava otomatik acilmiyor mu ? Ama darb raporu 24 saat icinde olmali diye biliyorum

hiçbir bilgim yok bu konuda otomatik açılır mı dava bilmiyorum. rapora gelince olay gerçekleşeli 5-6 saat falan olmuştur. sabah gidip alacaklarmış

Darp raporu önemli onu mutlaka almalı vakit kaybetmeden.Ayrıca en yakınındaki bir baroya gitsin,kendisinden hiç bir ücret alınmaz ve bir avukat talep edebilir.Avukat ona neler yapacağını anlatır zaten,bir takım belgeler isteniyor diye biliyorum çalışmadığına dair,nüfus cüzdanı örneği vs gibi

darp raporu alsın mutlaka.buludugu ilin Barosuna basvursun.maddı durumu arastırılır gerekırse avukat vekıl edılır.

hayır davalar otomatık açılmaz:)

adli yardım talepli açabilir boşanma davasını.

Back
X