- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Aaa. O üye mi? Su kadar kira versem falan diyordu ben de yuh tabiki gecinirsin demiştim icimden. Bence hepsi numara.Yardım istemiyor aslında bence.
En son ilkbaharı bekliyorum'ken kesin ayrılmıştı, tayin mi istesem oraya mı gitsem böyle mi yapsam diyordu. Şimdi daha da kötü başa dönmüş.
Ben kimsenin kendisine yardım edebileceğini düşünmüyorum.
Sadece o çocuğa acıyorum böyle ana babanın çocuğu diye. Dedesi istiyordu yanlış hatırlamıyorsam, keşke dedesine verseler de anneanne dede büyütse çocuğu.
Hehehe helal olsun sana canim senden de bunu beklerdim buldun demek.sarımanolya ilkbaharıbekliyorum eski nickleri sanırım
Allah seni güldürsün inşallahVajinismus Ken hamile kalmak mümkün değil ki bı çocuğum var diyorsun vajinismus olduğundan eminmisin
Buraya da at biz de gülelimAllah seni güldürsün inşallah
Şahan Gökbakar ın dişi yakarış parodilerinden birinde haydar dümen de vardı
Bu nevriye kocasından şikayetçi
Hocam bende vajinismus var diyor
12 çocuğu var
AY o geldi aklıma sesli güldüm Allah da seni güldürsün
Dur bir daha izleyeceğim
Hahahahhh aynen biliyorum bende izlemistim konu sahibinin hem çocuğu var hemde son yaşadığı ilişkiden hamile olma ihtimali olduğunu düşünüyor vajinismus olduğu halde.Vajinismusun bundan haberi var mi diyesim geldi:)Bu rahatsızlık öyle bişey değil ki kendim bizzat atlattım biliyorum yaniAllah seni güldürsün inşallah
Şahan Gökbakar ın dişi yakarış parodilerinden birinde haydar dümen de vardı
Bu nevriye kocasından şikayetçi
Hocam bende vajinismus var diyor
12 çocuğu var
AY o geldi aklıma sesli güldüm Allah da seni güldürsün
Dur bir daha izleyeceğim
İlk çocuğu olmuş ama kocası benden değil demiş hatta nasıl oldu kiHahahahhh aynen biliyorum bende izlemistim konu sahibinin hem çocuğu var hemde son yaşadığı ilişkiden hamile olma ihtimali olduğunu düşünüyor vajinismus olduğu halde.Vajinismusun bundan haberi var mi diyesim geldi:)Bu rahatsızlık öyle bişey değil ki kendim bizzat atlattım biliyorum yani
üyelikler uçmuş, eski mesajları bulamıyorum, yorumlardan hiç birşey anlamadım.Hayır bir de hemen anlaşılıyor o olduğu, emeklerine yazık
Olay da zaten Game of Thrones gibiüyelikler uçmuş, eski mesajları bulamıyorum, yorumlardan hiç birşey anlamadım.
Allah rızası için bana özet geçin şu konuyu. Game of thrones linki arar gibi alt üst ettim forumu
İyi ki aklında kalmamış maşallah canım daha ne olsun ben de şunu anlamıyorum böyle bir maaşı olan insan nasıl kendine güvenmez ilk şiddette terk etmesi lazım çünkü ayaklarının üzerinde durabilmen için maddi imkan müsaitOlay da zaten Game of Thrones gibi
Hatırladığım kadarıyla özetleyeyim.
Konu sahibinin eşi, çocuğun kendisinden olmadığını düşünüyor. Kadına o...pu diyor, çocuk kimden diyor hatta hamile kaldığında kadının yanında mıydı onu hesaplıyor falan. Hatta hamileyken birkaç kez dövüyor konu sahibini. Neyse çocuk doğuyor. Eş kişisinde psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, küfür kıyamet ne isterseniz var. Konu sahibi bir ara aklına estiğinde baba evine gidiyor çocuğu alıp. Sonra koca evi de bir başka oluyor diye kalkıp dönüyor.
Babası boşan, o adama geri dönme diye konu sahibine destek oluyor hatta kalkıp yanında olmak için konu sahibinin olduğu şehre taşınıyorlar ama "eş başka şey, şiddet gösterse de eşim" diyerek tekrar barışıyor. Hatta diyor ki, "beni sevmediğini biliyorum, nafaka vermemek için boşanmıyor."
Ayrıldığı zamanların birinde adam babasının kapısına dayanıyor, tehditler savuruyor küfürler ediyor, polise gidiliyor konu sahibine koruma veriliyor. Yine ayrıldığı zamanların birinde -belki de aynı zaman bilmiyorum, devamlı ayrılıp ayrılıp döndüğü için-, eşi konu sahibinin anne babasını sokak ortasında dövüyor. Mahkeme uzaklaştırma kararı veriyor falan.
En son konularında 3.500 TL maaşım var, 40.000 TL birikmişim var, tayin alıp gitmek istiyorum falan diyordu. Gerçi tayin konusunda bile "eşim evet döverdi beni sevmez falan ama iyi günlerimiz de oldu" alt metni vardı hep, hatta başka konularında yazdı bunu sanırım.
Yani aslında çok olay var ama inanın ben hatırlamıyorum diğerlerini. Aklımda bu kadarı kalmış. Konu sahibi maaşı + nafakasıyla geçinme paniği içinde, yeni hayat kurmak kocasız olmak zor geliyor. Bu konuda da dayanamamış artık kocasızlığa nitekim.
O yüzden diyorum konu sahibinin başına gelen her şey müstehak.
Olay da zaten Game of Thrones gibi
Hatırladığım kadarıyla özetleyeyim.
Konu sahibinin eşi, çocuğun kendisinden olmadığını düşünüyor. Kadına o...pu diyor, çocuk kimden diyor hatta hamile kaldığında kadının yanında mıydı onu hesaplıyor falan. Hatta hamileyken birkaç kez dövüyor konu sahibini. Neyse çocuk doğuyor. Eş kişisinde psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, küfür kıyamet ne isterseniz var. Konu sahibi bir ara aklına estiğinde baba evine gidiyor çocuğu alıp. Sonra koca evi de bir başka oluyor diye kalkıp dönüyor.
Babası boşan, o adama geri dönme diye konu sahibine destek oluyor hatta kalkıp yanında olmak için konu sahibinin olduğu şehre taşınıyorlar ama "eş başka şey, şiddet gösterse de eşim" diyerek tekrar barışıyor. Hatta diyor ki, "beni sevmediğini biliyorum, nafaka vermemek için boşanmıyor."
Ayrıldığı zamanların birinde adam babasının kapısına dayanıyor, tehditler savuruyor küfürler ediyor, polise gidiliyor konu sahibine koruma veriliyor. Yine ayrıldığı zamanların birinde -belki de aynı zaman bilmiyorum, devamlı ayrılıp ayrılıp döndüğü için-, eşi konu sahibinin anne babasını sokak ortasında dövüyor. Mahkeme uzaklaştırma kararı veriyor falan.
En son konularında 3.500 TL maaşım var, 40.000 TL birikmişim var, tayin alıp gitmek istiyorum falan diyordu. Gerçi tayin konusunda bile "eşim evet döverdi beni sevmez falan ama iyi günlerimiz de oldu" alt metni vardı hep, hatta başka konularında yazdı bunu sanırım.
Yani aslında çok olay var ama inanın ben hatırlamıyorum diğerlerini. Aklımda bu kadarı kalmış. Konu sahibi maaşı + nafakasıyla geçinme paniği içinde, yeni hayat kurmak kocasız olmak zor geliyor. Bu konuda da dayanamamış artık kocasızlığa nitekim.
O yüzden diyorum konu sahibinin başına gelen her şey müstehak.
Siz boşandıktan sonra da sevişmeye devam edersiniz gibime geliyorKizlar kizmayin.bes aydır ayriyiz.bosaninca evlilik de düşünmüyorum.bari boşanmadan sevişelim dedim.onu arzuladim.
Saçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
İnanın bu aklımda kaldığı kadarıİyi ki aklında kalmamış maşallah canım daha ne olsun ben de şunu anlamıyorum böyle bir maaşı olan insan nasıl kendine güvenmez ilk şiddette terk etmesi lazım çünkü ayaklarının üzerinde durabilmen için maddi imkan müsait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?