Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Aaa. O üye mi? Su kadar kira versem falan diyordu ben de yuh tabiki gecinirsin demiştim icimden. Bence hepsi numara.

Vajinısmussun ilişkiye giremşyorsun cinsellik istedim diyorsun sende tuhafsın açıkçası tek taraflı dinlememek gerekli

Vajinismus Ken hamile kalmak mümkün değil ki bı çocuğum var diyorsun vajinismus olduğundan eminmisin
Allah seni güldürsün inşallah

Şahan Gökbakar ın dişi yakarış parodilerinden birinde haydar dümen de vardı
Bu nevriye kocasından şikayetçi
Hocam bende vajinismus var diyor
12 çocuğu var

AY o geldi aklıma sesli güldüm Allah da seni güldürsün

Dur bir daha izleyeceğim

Buraya da at biz de gülelim

Hahahahhh aynen biliyorum bende izlemistim konu sahibinin hem çocuğu var hemde son yaşadığı ilişkiden hamile olma ihtimali olduğunu düşünüyor vajinismus olduğu halde.Vajinismusun bundan haberi var mi diyesim geldi:)Bu rahatsızlık öyle bişey değil ki kendim bizzat atlattım biliyorum yani

İlk çocuğu olmuş ama kocası benden değil demiş hatta nasıl oldu ki

üyelikler uçmuş, eski mesajları bulamıyorum, yorumlardan hiç birşey anlamadım.

Allah rızası için bana özet geçin şu konuyu. Game of thrones linki arar gibi alt üst ettim forumu
Olay da zaten Game of Thrones gibi

Hatırladığım kadarıyla özetleyeyim.
Konu sahibinin eşi, çocuğun kendisinden olmadığını düşünüyor. Kadına o...pu diyor, çocuk kimden diyor hatta hamile kaldığında kadının yanında mıydı onu hesaplıyor falan. Hatta hamileyken birkaç kez dövüyor konu sahibini. Neyse çocuk doğuyor. Eş kişisinde psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, küfür kıyamet ne isterseniz var. Konu sahibi bir ara aklına estiğinde baba evine gidiyor çocuğu alıp. Sonra koca evi de bir başka oluyor diye kalkıp dönüyor.

Babası boşan, o adama geri dönme diye konu sahibine destek oluyor hatta kalkıp yanında olmak için konu sahibinin olduğu şehre taşınıyorlar ama "eş başka şey, şiddet gösterse de eşim" diyerek tekrar barışıyor. Hatta diyor ki, "beni sevmediğini biliyorum, nafaka vermemek için boşanmıyor."

Ayrıldığı zamanların birinde adam babasının kapısına dayanıyor, tehditler savuruyor küfürler ediyor, polise gidiliyor konu sahibine koruma veriliyor. Yine ayrıldığı zamanların birinde -belki de aynı zaman bilmiyorum, devamlı ayrılıp ayrılıp döndüğü için-, eşi konu sahibinin anne babasını sokak ortasında dövüyor. Mahkeme uzaklaştırma kararı veriyor falan.

En son konularında 3.500 TL maaşım var, 40.000 TL birikmişim var, tayin alıp gitmek istiyorum falan diyordu. Gerçi tayin konusunda bile "eşim evet döverdi beni sevmez falan ama iyi günlerimiz de oldu" alt metni vardı hep, hatta başka konularında yazdı bunu sanırım.

Yani aslında çok olay var ama inanın ben hatırlamıyorum diğerlerini. Aklımda bu kadarı kalmış. Konu sahibi maaşı + nafakasıyla geçinme paniği içinde, yeni hayat kurmak kocasız olmak zor geliyor. Bu konuda da dayanamamış artık kocasızlığa nitekim.

O yüzden diyorum konu sahibinin başına gelen her şey müstehak.

İyi ki aklında kalmamış maşallah canım daha ne olsun ben de şunu anlamıyorum böyle bir maaşı olan insan nasıl kendine güvenmez ilk şiddette terk etmesi lazım çünkü ayaklarının üzerinde durabilmen için maddi imkan müsait

Sorun şu an sizde. STOCHOLM SENDROMU yaşıyorsunuz siz net biçimde.Bunu kesinlikle araştırın.Yaşadığınız şey aşk veya sevgi değil.Sevgi sağlıklı bir duygudur ve sağlıksız iletişimlerde zedelenir azalır biter.Sizdeki tam tersi durumda.Siz yenemediğiniz ve sizi sürekli manevi anlamda öldüren bir adama bağımlılık geliştiriyorsunuz.Tamamen psikolojik bir durumun içindesiniz,aşk sevgi değil bu,katiline aşk beslemek.Adamı ne kadar kötülesekte bunun bir önemi yok.Çünkü şu an asıl sorun sizde.Yaşadığınız duyguları aşk sevgi sanıp birde bağımlısınız ve uzak kalınca herşeyi silip bağımlılığınızla hareket ediyorsunuz.Yanyana gelincede kendinize hareket alanı bulup adama küfürünü şikayet ettim diyorsunuz.Oysa o adamın buna delireceği gün gibi açık.CANIM TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ŞİKAYET ETMİŞSİN demesini beklemiyordunuz herhalde? Bunu kim der ki? O sözün o sevişme arkasında telaffuz edilmesi çok saçma.Kusura bakmayın ama hem adamla geçinemeyip hem hala benim tarzımı olduğu gibi kabullensin diye beklemeniz çok çocukça.Madem adamın kapısına gittiniz,adamı tanıyorsunuz ona göre bir kalıba gireceksiniz.Ya da böyle kovulmaya hazır olacaksınız.Demem o ki,sizde de ciddi sorun var.Kendinizi tanıyın ve ona göre hareket edin lutfen.Sırf sevişmek için o kapıda ne işiniz var? Resmi nikahlı olmanın ne anlamı var ki,siz zaten bağlarınızı kıralı 5 ay olmuş,bir imzamı sizin itibarınızı kurtacaktı? Ya da kurtardı mı? Bu iş tek tarafın istemesiyle olmaz.Barışma ihtimalini değerlendirmeye alabilmek için,ya EVET BEN KUSURLUYUM DEĞİŞİCEM demek zorundasınız ve gerçekten uygulayacaksınız,ya sa adamın da gönlü olacak ve ortak noktada buluşulacak.Sizinki ilk seçenek,siz bu seçeneği zorlayıp kapısına gidince ilk işiniz sevişmek olursa sonuçta bu olur.Bir defa adama ben kişiliğimi önemsemiyorum,şehvetim onurumdan gururumdan daha ileride mesajı verdiniz.Adamda bunu net biçimde algıladı ve ilk hatanızda (küfürünü şikayetimde söyledim demek belaya davetiyedir) eline verdiğiniz koz ile size geri bildirim yaptı.Özet olarak adamın ne olduğu değil konu sizin sorunlu yaklaşımınız.Ve lutfen stocholm sendromunu araştırın,hislerinizin ne denli sağlıksız olduğunu anlarsanız kendinize bir hayrınız olur belki.

wooaaaa bu ne be

Ellerin dert görmesin

ihtiyacini gidermis sonrada sizi tekrar başından atmak icin harekete gecmis sanirim

Görünen köy klavuz istemez canim kusura bakma ama prezervatif yırtılınca korkmuş anlaşılan hamile felan kalırsın diye inşallah kalmazsın böyle adamdan ayrıca birdaha sakin kendine böyle bir kötülük yapma sürünsün köpek sevgini göremeyecek gururunu ayaklar altına koyup onun koynuna gitmişsin bırak o kaybetti bu son tepmesini asla ve asla unutma olurmu.

İnanın bu aklımda kaldığı kadarı

Bir sürü başlığına defalarca yazınca insan hatırlıyor, zaten çat diye tanınıyor artık.

Bu yaşta, işi gücü maddi imkanı olan, ailesinin desteğini alan bir kadının bu kadar kendini bu kadar ezmesine her defasında hayret ettiğim için aklımda kalıyor konuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…