Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Sizin bu saatten sonra yapacağınız tek şey kendinize olan saygınızı geri kazanmak olmalı keşke olmasaymış ama oldu diyip önünüze bakmanız gerek biraz gururlu olun öyle bir adamı arzulamayı bırak yüzünü bile görmek istemeyin her ne olursa olsun birliktelik olmuş bir zamanlar hayat arkadaşına bu kadar çirkin seviyesiz davranmamalıydı tabi neler yaşandı bilmiyoruz. gemiyi terk edin artık kendinize yeni bi hayat kurun ve mutlaka psikolojik destek alın çok ihtiyacınız var

Yazık babasını üvey yapmış bir konusunda acaba gerçek hayat hikayesi mi yoksa bizi kekliyor mu

Dedektiflik gibi.....bayıldım bu konuya valla:))

- Tırnağıyla prezervatifi kendisi yırtmış olabilir. Gayet mümkün. Boşanmak isteyen adam deli mi ki, yırtık prezervatif taksin.
- Işıklar açılınca ve de adam prezervatifin içler acısı halini görünce çıldırmış olabilir.
- Bence bu pek soft bir sevişmeye benzemiyor. Bayağı bi hard olmuş ki, prezervatif yırtılmış (tırnakla)
- Sürtünme?? Adam sevişmeye karşı durmuş olabilir. Hanım kız, prezervatifi tırnaklayıp sürtünmeyi kendisi yaparak hamile kalmaya çalışmış olabilir. Adam bir tezgaha geldiğini anladıysa, haklı olarak, çıldırmış olabilir.
- Baba ya da bilemem, üvey baba. Belli ki gerçekleri anlamış ve olgun bir adamcağız. Torununu kızının elinden kurtarmak istiyor.

Sonuç ne oluyor; o çocuğun hayatı mahvoluyor.

Zaten kadının anlatımlarında çocuğu ile ilgili bir şey yok. O çocuk hırpalanıyor mu, hissediyor mu...bunlar yok.

Bir de şunlar olabilir;
- ağlayarak adamın kapısına gidiyor. Kapıyı açan adam, kadının bu halini görünce sakinleştirmeye çalışıyor, hatta sarılıyor. Yani adam gayet sevecen yaklaışıyor başlangıçta.
- ama seks sırasında ve hemen sonrasında mesele patlıyor. Adam düpedüz kandırılmakta olduğunu fark edip haklı bir tepki gösteriyor.

Sarimanolyam sen misin kiz? Sonunda adamla sevisebildin mi valla bravo. Ben senin yerinde olsam sokaktan adam bulur sevisirim gene de o adama kendimi asagilatmam. Belliydi boyle yapacagi,yilmis bikmis senden,sen hala onun pesindesin

Ben geçen konusunda bu üye kesin ilkbahar, yazım tarzı cevapları her şeyi aynı sadece babasını üvey yapmış dedim kim se inanmamıştı bana, ilkbahar çıkmış değil mi? Tersten gidiyorum da yorumları okumaya :)

Bu babada bunu nasıl hala evine alıyor bunca yaptığından sonra anlayamıyorum, evlat atılmaz dedikleri bu olsa gerek.

Baba üvey değil yalnız.

Aa ben yorumlari okumadim,dogrudan konuyu okuyunca anladim dur bi goz gezdireyim madem

Aa ben yorumlari okumadim,dogrudan konuyu okuyunca anladim dur bi goz gezdireyim madem

Bende buradaki yorumlara sondan başladım,hepsini okumadım ama ilk konusunda anlamıştım ben bu ilkbahar diye.

Yine kocaya gidilmiş onca olana, baba üvey olmuş, ah ah.

Afedersiniz ama işini görmüş kabaca diyorum özür dilerim neden kendinize hakim olmadınız densiz bir adammış size bu küfürleri neden söyletiyorsunuz daha da kapısını çalmayın gerek yok bence

Valla erkek milleti sevisecegi zamam beyni devre dışı kaliyo sevdiginden sevismiyo bunu bil. Kendine yapma bunu

Hayır bir de hemen anlaşılıyor o olduğu, emeklerine yazık

Yazım tarzı çok şahsına münhasır çünkü, başka kimse böyle yazamaz. Bir de üyelere cevap vermeyip hep aynı şeyi tekrarlıyor. Böyle yapabilen bir de mütemadiyenüzgün var ama bu konu ona uymadığı için akla direk ilkbahar geliyor tabi.

Canım benim hiçbir erkek sevişmeye yok demezki yani çoğu erkek .Tamam kuzum benim neden sevişti dionda adamın kapısına dayanmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…