- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Aaa neden kapandı ki üyeliğiKesinlikle değil.
Anlatılmaz yaşanır kendisi. Keşke üyeliği daha uzun sürseydi de açacağı diğer konuları da görebilseydiniz.
Birden fazla üyelik almak yasak, eğer tespit ettilerse o yüzdendir diye düşünüyorum.Aaa neden kapandı ki üyeliği
Yeni bi konu gelmiş açıp okumadım ama geldi mi ki yine dedim ama katılma tarihi 15 Nisan sürtünme yolu ile hamilelik şüphesi adlı topikBirden fazla üyelik almak yasak, eğer tespit ettilerse o yüzdendir diye düşünüyorum.
Sarimanolyam sen misin kiz? Sonunda adamla sevisebildin mi valla bravo. Ben senin yerinde olsam sokaktan adam bulur sevisirim gene de o adama kendimi asagilatmam. Belliydi boyle yapacagi,yilmis bikmis senden,sen hala onun pesindesin
Dedektiflik gibi.....bayıldım bu konuya valla:))
- Tırnağıyla prezervatifi kendisi yırtmış olabilir. Gayet mümkün. Boşanmak isteyen adam deli mi ki, yırtık prezervatif taksin.
- Işıklar açılınca ve de adam prezervatifin içler acısı halini görünce çıldırmış olabilir.
- Bence bu pek soft bir sevişmeye benzemiyor. Bayağı bi hard olmuş ki, prezervatif yırtılmış (tırnakla)
- Sürtünme?? Adam sevişmeye karşı durmuş olabilir. Hanım kız, prezervatifi tırnaklayıp sürtünmeyi kendisi yaparak hamile kalmaya çalışmış olabilir. Adam bir tezgaha geldiğini anladıysa, haklı olarak, çıldırmış olabilir.
- Baba ya da bilemem, üvey baba. Belli ki gerçekleri anlamış ve olgun bir adamcağız. Torununu kızının elinden kurtarmak istiyor.
Sonuç ne oluyor; o çocuğun hayatı mahvoluyor.
Zaten kadının anlatımlarında çocuğu ile ilgili bir şey yok. O çocuk hırpalanıyor mu, hissediyor mu...bunlar yok.
Aa ben yorumlari okumadim,dogrudan konuyu okuyunca anladim dur bi goz gezdireyim mademBen geçen konusunda bu üye kesin ilkbahar, yazım tarzı cevapları her şeyi aynı sadece babasını üvey yapmış dedim kim se inanmamıştı bana, ilkbahar çıkmış değil mi? Tersten gidiyorum da yorumları okumaya :)
Bu babada bunu nasıl hala evine alıyor bunca yaptığından sonra anlayamıyorum, evlat atılmaz dedikleri bu olsa gerek.
Aa ben yorumlari okumadim,dogrudan konuyu okuyunca anladim dur bi goz gezdireyim madem
Afedersiniz ama işini görmüş kabaca diyorum özür dilerim neden kendinize hakim olmadınız densiz bir adammış size bu küfürleri neden söyletiyorsunuz daha da kapısını çalmayın gerek yok benceSaçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
Vajinismus Ken hamile kalmak mümkün değil ki bı çocuğum var diyorsun vajinismus olduğundan eminmisinHamile kalmak istemiyorum
Hayır bir de hemen anlaşılıyor o olduğu, emeklerine yazık
Her yeni üyelik için mail adresi mi açıyor ki baya da uğraştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?